När pappa kommer hem

2kommentarer

Igår gick vår microvågsugn sönder så vi har fått koka vatten och ha det i en termos till Jolines välling. Utan micro fungerar inte mitt hem, det är likadant som att gå på stan utan trosor. Sen om näringsämnen försvinner hit eller dit, skiter jag i.

När pappa Mike kom hem, så kom han hem med en nyinköp micro v den bästa sorten (OBH Nordica). Så nu är allt återställt till det normala här hemma igen. Nu kan jag micra (de en gång kokta) vattnet till Jolines välling. På tal om att koka vatten, någon som vet hur länge man måste koka vatten till vällingen? Vi har komunalt vatten här hemma.

Gamla Micron
Nya Micron

2 kommentarer

Therese

12 Jan 2011 13:10

Ramona jag skickar en fråga till dig som du får vidarebefodra, eller kanske personen läser det här. katrinplommunpuren som du skrev om. jag undrade på hur länge den klarar sig i kylskåpet? Hållbarheten.

Terese

12 Jan 2011 17:52

Förklaringen jag fått ang att koka vattnet av bvc är att dom inte får diskriminera uländerna som har dåligt vatten. Alltså om dom skriver att vi inte behöver koka vattnet så är det diskriminering. Jag slutade koka vattnet när Theo var 2½mån utan problem. Vi har rent vatten i sverige om man har komunalt. (och inte bor i Östersund haha )

Kommentera

Publiceras ej