Yr höna ger underhållning

0kommentarer

Vi hade 15 minuter tillgodo när vi kom fram till resecentrum. Vi gick i lung takt mot resecentrumet och där så kollade vi på skärmarna. MEN vi insåg snabbt att deras buss inte fanns med på skärmen. WHAT???

Därefter blev det mer fart på mig med Joline i famnen och boysen hack i häl. Vi zickzackade mellan varje busshållsplats för att försöka hitta rätt. Jag började känna paniken komma krypandes när jag inte hittade den förbannade busshållsplatsen.

Resecentrumet är inte stort och bara någon minut  kvar innan bussen skulle gå så började folk började kolla in mig och barnen, vi var nog väldigt underhållande för nu sprang vi mellan busshållsplatserna.

Precis när vi hittade rätt busshållsplats så kom bussen. Jag pratade med busschaffören som säkert tror att jag är en knäppgök. Jag bad han att säga till när dem var framme i Jönköping osv. Min mun gick i 110.

Jag gav boysen massor av kramar, pussar och berättade hur mycket jag älskade dem då busschaffören gav ifrån sig en stor suck och det var en gest till mig att nu åker bussen. Nu har dem åkt mina älskade boys.

Kommentera

Publiceras ej