Very trevligt

0kommentarer

Ikväll har allt gått i perfektionens tecken, rena sound of music känsla har etsats sig fast här ikväll. Först avnjöt vi en otroligt god lasagne (den här gången blev det en tio poängare). Den blev så där perfekt krämig och kryddig som den ska vara. Det blev trippel orgasm i munnen.

Till melodifestivalen åkte den rosa boan fram, melodifestivalen snurrorna, ett glas vitt till mig och den exotiska fruktsalladen med vaniljfluff fram. Trippel orgasm igen. Låtarna var väl så där.


Både jag och barnen var väldigt tacksamma att älsklingen kom hem för han tände upp en varm brasa. Boysen satt vid den och lekte med lego och Joline låg bredvid på sin filt och lekte med leksaker. Inge bråk, inge gnäll utan bara nöjda miner. Gissa om om jag njöt av min tillvaro då.


Mike kände sig ovanligt allmänbildad när han kom på att en person var lik Påvel Rammel före mig när han satt och kollade på (en tiondel av hela) melodifestivalen. Han var väldigt nöjd att palystones gick vidare (inte jag). Tur att Eric gick vidare iallafall.

Kommentera

Publiceras ej