Jag vill inte

2kommentarer

Jag kunde inte motstå, det blev en kanalsökning och Big Brother. Dennon försökte lära sin mamma (till pucko) att vika pappersfåglar. Tillslut fattade jag hur man skulle vika. Han tycker nog helt ärligt att jag är lite puckolainen.

Imorgon ska boysen lämnas, Dennon ska hem igen och Yade hakar på då han vara där i en vecka med dem. Det känns tungt i hjärtat redan nu. Det blir inte samma sak när det inte finns stora barn här.

Jag känner mig själv så väl. Den kommande veckan så kommer jag att vara ledsen och allt kommer bara vara bläää för på något konstigt sätt så är det barnen som ger mig min duracell energi.

Tur att jag har Joline kvar här hemma. Hon kommer se till att dagarna rullar på (nästan) som vanligt. Men imorgon blir det ledsamt, varför kan man inte få göra som man gjorde när man var liten och sa "Jag vill inte"!

2 kommentarer

Robbie Williams

21 Feb 2011 02:09

Men, kostar inte det typ 300 spänn att ha bigbrother-kanael via comhem? Eller köpte du via elva.tv? Vet själv inte om jag hade kollat så värst mycket, aldrig sett det förut förrän idag :p

Ramona

21 Feb 2011 09:53

Jag (läs Mike) gjorde en kanalsökning så vi fick in kanal 11 och där kollade jag på BB och dt kostar inget extra. ;)

Kommentera

Publiceras ej