Fisk taco gratäng

0kommentarer

Nu har jag fått äran att ta del av en ny kampanj för Buzzador. Den här gången är det Santa Marias fräscha Fish Taco Spice Mix. Det här något nytt och spännande för mig. Jag provade att göra Fish taco gratäng. Kombinationen fisk och tacos fungerar alldele utmärkt för mina smaklökar. Kryddmixen var både stark och har fräsch eftersmak. Den här super enkla gratängen är här för att stanna.
Vill ni prova själv så kommer receptet nedan.

4 personer

700 g fiskfile
2 påsar Santa Maria Tex Mex Fish Taco Spice Mix
400 g krossade tomater (jag tog med vitlöks smak i)
2 msk olja
1 dl strimlad purjolök
2 msk Santa Maria Tex Mex Red Jalapeno
salt och peppar
100 g fetaost.

Till servering: Färsk koriander och Santa Maria Tex Mex Nachos Chips

Värm ugnen till 175 grader och smöra en ugnsfast form.
Skär fisken i bitar och blanda med Fish Taco Spice Mix. Lägg fisken i formen.
Rör ihop krossad tomat med purjolök, jalapeno, salt och peppar och häll över fisken.
Toppa med fetaost och baka gratängen i ca 30 minuter tills fisken är klar.
Toppa med färsk koriander och serva med Nacho chips.

Kommentera

Publiceras ej