inte lätt att va kvinna

2kommentarer

Jag har tagit en paus i min "prova-outfit-inför.morgondagen". Det är då inte lätt att vara kvinna och prova kläder för det är så många tester som måste genomföras. Hoppa upp och ner för att kolla så hängisarna är på plats. Dra in och ut magen för att kolla hur man ser nykter (magen indragen) och hur man ser ut i berusat tillstånd (magen i den normala uppblåsta tillståndet). Man måste leka ormmänniska för att få en glimt om hur det ser ut bakifrån, man måste ställa sig på sidan för att kolla in profilen. Man måste böja sig framåt för att kolla så längden är ok. Man måste provsitta för att kolla hur man ser någorlunda smal ut och sist men inte minst man måste ta några steg framåt och sen några steg bakåt för att kolla in outfiten på nära håll och på långt håll. Sen börjar man analysera och gör om samma procedur med nästa plagg tills man har hitta "den rätta outfiten".

2 kommentarer

gniztra

15 Dec 2011 19:40

Söt blogg du har :-)

Skulle bli superglad om just du kolla in i min internetshop.www.Gniztra.comFinns fake piercings,smycken,Hello kitty,Playboy,MAC smink och mycke mera.Och nu även Top model sminket Covergirl..Allt i lager och skickas ut inom 12timmar.

Kram Gniztra

Anonym

15 Dec 2011 20:24

Du är så rolig gumman! Glöm inte discomovesen så att du ser att den sitter snyggt när du shakear på dansgolvet också ;) Puss!

Kommentera

Publiceras ej