3 månaders kontroll

2kommentarer

Då har jag och Joline varit hos vår ûbertrevliga barnmorska, vi älskar henne. Jolines vikt ligger nu på 7310 g och hon är 67 cm lång. Vår stora fina tjej spränger fortfarande alla kurvorna och ligger långt ovanför dem.

Joline fick även sin allra första vaccination idag, det var totalt två sprutor. Första sprutan gick kanon, men den andra sprutan började lilla älsklingen att gråta massor. Enligt barnmorskan så är vaccinationerna mycket bättre nu än förr vilket innebär inga stora rodnader på benen och att Joline kan bli dålig idag/imorgon men inte på söndag när hon ska döpas.

Så jag lyssnar
på min barnmorska i det här fallet och litar på hennes omdöme, det är ju det dem är till för. Nu ska jag invänta lillkillen som snart (2 timmar) kommer hem och sen ska vi in till stan och handla grejer inför barndopet. Det är mycket på gång i vår lilla familj.

2 kommentarer

Therese

27 Oct 2010 14:13

Vaccinerade min lilla förra veckan och tydligen gör spruta nr 2 lite ont så det är däröfr de blir så ledsna. Ont i hjärtat gör det men snabbt glömmer de små. Min blev lite lite trött och pytte lite feber samma dag och dagen efter men inte mer än så. Så vi håller tummarna för stora tjejen.

Ramona

27 Oct 2010 21:35

Tack för de uppmuntrade kommentaren. Det verkar som peppar peppar som om Joline inte fått några biverkningar alls.

Kommentera

Publiceras ej