Pruttorgie

0kommentarer

Egentligen så varken orkade eller ville jag dra iväg och träna. Men jag släpade mig dit iallafall. När jag (och lillkillen) väl var framme så fick jag en sån fruktansvärd magknip. Det kändes som alla tarmarna vred sig dubbelt i magen, jag hade så ont. Men jag tränade ändå.

Vanligtvis går man runt två och två på de olika stationerna. ikväll gick jag själv och tur var väl det för som jag smögfes. Det fanns ingen stop på pruttarna. På step-up brädan var det värst, då blev det en pruttorgie utan dess like. Tur att det var så hög musik så ingen hörde mig.

När jag väl kom hem och försökte jag göra nummer två, men pruttarna hade tagit över mitt rumphål. Ingen bajskorv ville titta ut, bara pruttar. Mitt inre måste bestå av en himla massa pruttar som har samlats på en hög och bestämt sig för att släppas fri just idag. Jag är pruttlady nr 1.


Eva: Jag kan inte läsa din blogg längre nu när du har lösenordsskyddat den. Kan inte du maila över det till min mail (mitt förnamn och efternamn i en följd och sen@hotmail.com). Jag vill så gärna följa dina grabbars utveckling. Kramen

Kommentera

Publiceras ej