Jag är lyckligt lottad person

1kommentarer

Det är lätt hänt att fastna i allt negativ tänkande, men börjar man tänka på allt bra så inser man hur lyckligt lottad man är. När jag körde bilen på väg hem efter fikat hos svärföräldrana så var det som om jag fick en liten en aha-känsla inom.mig som fyllde hela kroppen med lycka. Jag är en lyckligt lottad människa och lever ett förbaskat bra liv.

Jag har så mycket possitivt i mitt liv så som:
  • Mina älskade barn, dem förgyller mitt liv varje dag. Tänk vilken otrolig tur jag har som har tre helt underbara barn. Jag gör allt för dem, jag lever för dem och jag älskar dem så himla mycket.
  • Min sambo Mike, min stora kärlek som respekterar mig och älskar mig för den jag är. Jag älskar dig så mycket, du är en guldklimp som överraskar mig med fina ömhetsbevis.
  • Min mamma, pappa och syskon. Vi är en typisk lycklig "skilsmässo-familj" med en massa bonus personer som ingår i familjen och vi lyckas med att älska varandra som "en böld i arslet härifrån till månen och tillbaka". Jag kan verkligen prata om ALLT med mina föräldrar och är jag tacksam för.
  • Min "nya" släkt ifrån sambos sida, dem är så enkla att ha och göra med. Inga krusiduller, bara en massa skratt. Det som har varit viktigt för mig är att dem inte gör någon skillnad på mina grabbar och lilltösen. Jag älskar min "nya" släkt.
  • Mina närmsta vänninor J och S, dem ger mig glädje och stöd när det stormar i livet. Vi anförtror oss våra  innersta tankar till varandra och vet att dem inte förs vidare. Jag älskar er. Sen har jag många andra nära vänner som betyder så mycket för mig, så mycket.
  • Jag har en grym kropp för att ha fött tre barn och har sedan förlossningen lyckats gått ner 21 kg (gick upp totalt 13 kg under grav) på 3,5 månad och för första gången i mitt liv så har jag börjat motionera regelbundet.
Jag är helt enkelt en lyckligt lottad person som älskar mitt liv. Sen om de finns folk där ute som tycker att jag är sliskigt possitiv nu så vill jag säga till er en sak och det är: Ert liv blir vad ni gör det till!

1 kommentarer

Therese

19 Nov 2010 13:46

Tack!

Det sägs alldeles för sällan och alldeles för lite när man är lycklig och mår bra. Jag hejjar på:)

En fråga angående Joline eller rättare sagt stol. Kan hon sitta själv i stolen när du matar henne eller har du något stöd bakom ryggen??

Kommentera

Publiceras ej