Allt är övergående

1kommentarer

Jag vet att de olika småbarns tiden är övergående och att man inte stannar i en sömnlös period allt för länge, men just nu känns det som en evighet till dess.

Jag trodde jag var smart igår för gav Joline en massa gröt och katrineplommon pure och välling innan läggdags, men hon vaknade vid halv fyra och ville ha mat iallafall och sen dess har hon varit vaken till och från.

Hon är ju för söt lilla Joline. Hon pratar, sprattlar och försöker göra allt för att få allas uppmärksamhet. Hon är verkligen vår älskade lilltös, men på natten ska man sova fast det vill inte hon.

Egoisten Ramona vill bara sova en hel natt inom en snar framtid, annars kommer jag inte orka med vardagslivet. Snart dags att lämna lillkillen på skolan och sen ska jag och Joline på mammaträff.

1 kommentarer

Jeanette

25 Nov 2010 13:56

Usch, vet precis hur du har det! Hade de prcis så i nu 3 månader och de var verkligen inget kul! Nu äntligen (peppar, peppar) har det börjat gå över. Visst känner man sej egoistisk för att man vill sova, men de är man absolut inte. Man vill je bara vara så bra mamma som man kan vara och med för lite sömn, så är det svårt! Häng i, det går över, snart! :D

Kommentera

Publiceras ej