Utmaning ifrån Micha

2kommentarer


-Varje "spelare" börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.

-Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.

-Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de blivit tagna och att det ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag klarar inte av att kolla på skräckfilmer. För om jag gkolla på dem så har jag svårt att sova i flera veckor efteråt pga att jag är så himla mörkrädd.

2. Jag har varit gift, fått två underbart vackra barn och skilt mig inom loppet av ca 10 år. Det är en livserfarenhet som har gjort mig otroligt stark som människa.

3. Efter min skilsmässa så skrev mamma in mig på e-kontakt. Jag tyckte först det var störtlöjligt med nätdating. Men så hittade Mike mig där. Vi fick en bra vänskapsrelation som omvandlades till kärlek. Han är verkligen mannen i mitt liv. 

4. Mitt livs största beslut som jag någonsin har gjort var valet att flytta till Borås. Det var inget enkelt val eftersom storplutten ville bo kvar i kalmar med sin pappa. Som tur är så har vi en jättebra kontakt och träffas ofta.

5. När jag var liten hade jag fyra framtänder (två stycken satt i gommen).

6. Jag har fruktansvärt svårt att erkänna att jag har fel och just de lilla order "förlåt" tar lång tid innan jag kan säga.


Dem jag utmanar är:
Ellinor
Sedorika
Eva
Fredrik och Tina
Mamma
Sandra

2 kommentarer

Fredrik

01 Mar 2010 23:31

Men suck Ramona, jag bloggar inte ens så mycket eller läser så många bloggar :P Jag läser din blogg. Det är typ allt :P

mamma mu

03 Mar 2010 00:54

Lilla älskade dotter. Du e ju bara för rolig, hihii..

Utmana mig!

Jag vet ju för fan inte HUR man gör?? Hahaaa...

Testade men kom bara fram hit på kommentera hela tiden så jag ger upp.

natt natt

Kommentera

Publiceras ej