dsc04753 (MMS)

Joline är kommen till världen. Ut kom hon med dunder och brak, klockan 21.07. Det är ingen liten tös som kom ut, hon vägde 4500 gr och var 54 cm lång. Skriver med imorgon.

Jag vaknade inatt vid 02.15 av en värk, trodde det var en "fake-värk" igen. Gick på toa vid halv tre inatt och då gick slemproppen (inte Mike han sov som en liten gris). Därefter har jag haft "riktiga" värkar till och från.

Eftersom värkarna inte
kommer helt regelbundet så skickade jag iväg Mike till jobbet. Fy f*n vad ont det gör, men har jag fixat detta två gånger tidigare och då ska jag även fixa den tredje och sista förlossningen med.

Kl. 09.30 Älsklingen har kommit hem. Nu börjar värkarna komma mer regelbundet 10 minuter emellan, lite kraftigare vill jag ha innan jag besvärar mig att åka in till förlossningen. Ytterligare en del av slemproppen gick nyss.

Kl. 12.00 Värkarna har näst intill avtagit, vad är det för fel på min kropp. Varför håller den på så här. Sätt igång ordentligt nu, tack! Inga sådan här löjliga fjutt-värkar, jag vill ha riktiga.

Kl. 15.00 Bestämmer
mig för att bada eftersom jag fått lite mer värkar doc fortfarande oregelbudna. Känner mig tröttheten efter badet och bestämmer mig för att lägga mig i sängen.

Kl. 16.00 En MONSTERVÄRK kommer och sen säger det POFF och vattnet går. Nu måste värkarna komma igång så blir nästa anhalt förlossningen. Nu i skrivande stund kom en värk till så jag tror vi ringer till förlossningen.


Uppdatering sker allt eftersom...
Det blev inte mycket sömn för mig inatt, en massa förvärkar som höll mig vaken. Sen blev jag riktigt sur på Mike som låg brevid, han gnisslade tänder och snurrade runt i sängen som en pallevante. Han fick ett och annat hårt slag och mindre vackra ord ifrån mig.

Men tror ni
att jag har några värkar nu då? NEJ, dem är borta. Jag ska lägga mig på soffan och försöka sova bort några timmar och ta igen den förlorade sömnen.

dsc04624 (MMS)

Nu är jag lycklig igen! Barnmorskan var i mitt tycke dum idag, hon ville inte sätta igång mig trots min snyfthistoria om mitt babianarsle. MEN även om miniplutten inte har kommit till världen innan helgen så är det klart att boysen kommer hit iallafall. Så nu har en stor tung sten lättat ifrån mitt hjärta, i helgen kommer mina älskade boys.

Inte ens i min vildaste fantasi trodde jag "Ramona-Big-Mama" skulle få gå över tiden och att jag skulle gå på sista inplanerade barnmorske besöket som är idag.

Jag har insett att det många älskade nära och kära också väntar på att miniplutten ska komma ut och det värmer när jag tänker på deras omtanke.
Vi gör verkligen allt här hemma för att bebban ska komma. Igår hade jag och Mike sex, inte att rekommendera när man är höggravid med STOR mage och otymplig kropp.

Gråten är inte
långt ifrån nu, de här är verkligen inte vad jag hade väntat mig. Hoppas barnmorskan har bra saker att säga till mig som ex: Vi sätter igång dig nu.
Nu vill jag inte vara med mer, igår kväll så trodde jag "äntligen" då jag började få lite småvärkar. Men blev det mer? Nej, dem avtog och sen hände det inge mer. Det här är verkligen inte roligt längre. Jag vill bara ha ut miniplutten och få hem mina boys, är det så mycket begärt?

dsc04747 (MMS)

Ny kyl och frys är installerad i vårt hem. Detta på grund av att frysen nere i källaren höll på att ge med sig igår. Vi behövde även byta ut kylen ifrån stenåldern så nu är den nya kyl och frysen på sin plats.

dsc04744 (MMS)

Lite fynd till Big Mama. En klocka, två halsband och ett par örhängen i fake guld för totalt 109 kr är ett fynd som jag slog till och köpte till mig idag på Albrekts guld. Och miniplutten är fortfarande i magen, på den fronten känns det helt hopplöst.

Återigen en uppdatering på "gissa könet & datum-listan" då miniplutten trivs i magen.

Någon utan namn Pojk den 23:e juni Sebbe Pojke 4:e Juli
My
Flicka, ca 3400g 9:e Juli
Anders Pojke 11:e Juli
Mike
Pojke 14:e juli Mari Flicka 16:e juli

Kicki
Pojke 17:e Juli Nilla Flicka  18:e Juli
Ann-Louise
Flicka 19:e Juli Ramona Flicka 20:e juli
Zassarina
Pojk 23:e juli Nina Pojk 23:e juli
Micha
Pojk 24:e juli Eva Pojk 25:e Juli

Sandra
Flicka  26:e juli Josefin Flicka 27:de juli
Evelina
flicka 28:de juli

Emma
Pojke 29:de juli

Anna
Flicka 29:e juli

Wiola
Flicka 30:e juli

Annelie
Flicka den 31:a Juli

Anne-Li

Pojke  2 Augusti


10 personer tror att det blir en pojk och de resterande 10 tror att det blir en flicka.

Kom igen och gissa nu!
Skriv ditt namn, vilket kön samt vilket datum du tror bebben kommer i kommentarfältet nedan så uppdaterar jag listan allt eftersom. Jag är beräknad den 25:e juli.

dsc04740 (MMS)

För att få tiden att gå lite fortare denna annars skit tråkiga dag, så har jag gått i spöregnet ner till affären och inhandlat en bok. Idag var egentligen dagen D, men inga känningar alls mer en ny jä*la hemmorrojd. De är f*n inte roligt längre. Jag är deppigare än någonsin, allt känns så lönlöst.

dsc04739 (MMS)

Den som spar, den har. Jag åt glass och omedvetet så sparade jag lite rån mellan brösten till bättre tider. Idag har jag och älsklingen åkt runt överallt och hälsat på lite folk. Saknar Mina boys så oerhört mycket och miniplutten är kvar i magen.

Det är verkligen inte roligt längre att vakna och inse att det inte förlossningen inte kommit igång på natten. Denna eviga väntan gör mig ledsen, depp och irriterad. Jag vet att det börjar bli tjatigt, men vad f*n kom igen nu.

Nu ska jag upp dricka mitt morgonkaffe, läsa tidingen och tycka synd om mig själv.

dsc04733 (MMS)

Inga levande blommor. Snälla ge mig inga levande blommor för jag dödar dem. Jag är en blom-mördare. Denna blomma lyckades jag hålla i liv i precis en månad och nu är den död.

Idag har jag gått runt i knalleland, inhandlat lite överraskningar till grabbarna som dem ska få när dem kommer hem. Jag har även varit och storhandlat mat. Så några timmar fick jag avverkat iallafall eftersom den här miniplutten typ ALDRIG vill komma ut.

Något jag har lagt märke till är att folk glor först på min mage, sen på mig och sen smäller dem av med sina leenden och lägger huvudet på sne. Dem enda som inte gör det är de nyblivna mammorna, dem surar och drar sina barnvagnar som om det vore deras egna kistor dem drog på. Why?

dsc04732 (MMS)

När är den färdig? Aldrig känns det som. Miniplutten måste trivas väldigt bra i magen. Morgonen började med att jag följde med Sara till sjukan. Därefter tog vi en fika hos henne. Jag åkte hem för att vila, men det ville inte mina ögon. Nu i eftermiddag har jag varit hos Jennie och Daniel och fikat där. Snart ska jag till affären och ikväll ska jag tvinga in älsklingen på torsdagskvällen i stan.

Det var riktigt klibbigt ochh jobbigt att sova inatt på grund av den fuktiga regnluften. Vaknade imorse, ytterligare en natt passerad utan värkar eller bebis.

Snart ska jag bege mig till Sara och följa med henne till sjukan.

dsc04727 (MMS)

Gud öppnade vattenkranen. Herregud vad det regnar nu. Det slår som spön i backen, första gången denna sommaren vilket chockar mig en aning. Hoppas att detta kommer att rensa luften för det behövs.

Det har fortfarande inte hänt någonting, inte ens en tillstymmelse till värk. Detta trots att jag storstädade källaren och gick långpromenad med Sara igår. Så snart ska jag bege mig till barnmorskan för undersökning, förhoppningsvis för sista gången.

Jag som var så säker på att jag skulle ploppa tidigare än beräknad förlossningsdatum. Men jag får nog förbereda mig mentalt att jag faktiskt kommer att få gå över tiden. Det börjar bli väldigt deprimerande detta, inte skoj alls.

dsc04716 (MMS)

Provisorisk lösning för vår soffa. Jag har klätt om sittdelen med svart tyg då den var så skitig. Det funkar tillsvidare. Som vanligt när jag vaknade imorse var det ytterligare en besvikelse att förlossningen inte kommit igång på natten.

Återigen en uppdatering på "gissa könet & datum-listan" då miniplutten trivs i magen.

Någon utan namn Pojk den 23:e juni Sebbe Pojke 4:e Juli
My
Flicka, ca 3400g 9:e Juli
Anders Pojke 11:e Juli
Mike
Pojke 14:e juli Mari Flicka 16:e juli

Kicki
Pojke 17:e Juli Nilla Flicka  18:e Juli
Ann-Louise
Flicka 19:e Juli Ramona Flicka 20:e juli

Zassarina
Pojk 23:e juli

Nina
Pojk 23:e juli

Anna
Flicka 24:e juli

Micha
Pojk 24:e juli

Eva
Pojk 25:e Juli

Sandra
Flicka  26:e juli

Josefin
Flicka 27:de juli

Evelina
flicka 28:de juli

Emma
Pojke 29:de juli

Wiola
Flicka 30:e juli

Annelie
Flicka den 31:a Juli

Anne-Li

Pojke  2 Augusti


10 personer tror att det blir en pojk och de resterande 10 tror att det blir en flicka.

Kom igen och gissa nu!
Skriv ditt namn, vilket kön samt vilket datum du tror bebben kommer i kommentarfältet nedan så uppdaterar jag listan allt eftersom. Jag är beräknad den 25:e juli.
Då har jag fyllt min kvot av storstädning på övervåningen för denna vecka. Det tog mig "bara" tre timmar. Jag fattar inte hur skitigt det kan bli när vi bara är två personer här hemma. Jag hatar verkligen att städa, men det är förbaskat skönt när det är gjort.


Hela förmiddagen har jag bara slappat och inte velat göra någonting vettigt. Nu på eftermiddagen så har vi varit på barnkalas nere hos grannarna.

Vad kvällen har att erbjuda är för närvarande ovisst, men lite värkarbete är välkommet även om jag tror att dem är långt härifrån för dem lyser med sin närvaro. En vecka kvar till beräknad förlossning, men vet ni en sak: JAG ORKAR INTE VÄNTA LÄNGRE...

dsc04710 (MMS)

Det är en lyxig kvällsmat som står på min meny ikväll. Yoggi med massor av färska blåbär och lite flingor på det. En helt annan sak är att jag älskar och saknar mina barn så himla mycket, dem finns i mina tankar 24 timmar om dygnet. Mina små pluttar.

Jag äkte över till svärföräldarna och Susanne klippte topparna på mitt hår. Äntligen så slipper jag de slitna topparna. Därefter så fikade vi och jag blev kvar i några timmar extra, alltid lika trevligt att vara där.

Snart dags att äta lite grillat för nu är jag ordentligt hungrig. Ska bara ropa på grillmästaren och se till att han gör sitt jobb rätt. Min lilla älskling.

dsc04707 (MMS)

Plockat blåbär med grannen Sara stod på menyn i eftermiddag. Jag kan ju absolut påstå att jag inte var direkt smidig i skogen, men blåbär fick jag plockat iallafall. Det var trevligt.

dsc04706 (MMS)

Det regnar, underbart! Visst är det skönt med "lite" svalkande regn. Synd bara att jag inte tog in tvätten igår när den var halvtorr för nu är den dyblöt. Vi får se vad denna dag har att erbjuda.

dsc04704 (MMS)

Kräftor med goda tillbehör står på menyn ikväll på vår altan. Detta kommer att bli så himla gott. Nu ska jag njuta av den goda maten, detta är helt underbart.

Nu jä*lar har jag rensat i lillpluttens leksakshylla. Alla trasiga leksaker är kastade och resten är sorterade i lådor.

Nu ska det
inte vara svårt för han att hitta sina småbilar, legos, gubbar, pennor och spel m.m för jag har granskas varje liten sak och sorterat in i respektive låda.

Det tog mig totalt två timmar och resulterade i två stora pappkassar som ska slängas. Nu är jag nöjd med mig själv. Äslkar denna bokhylla som slukar allt.

Före och Efter-bilder

dsc04697 (MMS)

Bb-väskan är packad. I brist på värkar och med en stor skopa rastlöshet så har jag packat en väska som ska med till förlossningen när det väl är dags. Vad kan jag göra för att få igång värkarbetet? Ingen aning för ingenting fungerar.

Jag åkte till mitt jobb. Där satt jag i några timmar och bara pratade, pratade och pratade med alla mina arbetskompisar. Det var verkligen jätteskoj.

Min chef tittade på mig och sa: Du har en pojke i magen!. Han brukar ha 90 % rätt när han gissar kön meddelade han mig. Vi får se.

Vädret ute nu är höggravid behagligt, inte för varmt, inte för kallt utan precis lagom. Saknar min boys.

dsc04695 (MMS)

Nu ska big mama till stan. Jag orkar inte stirra in på dumburken någon mera så jag har beslutat mig för att dra in till stan, bara för att få se lite människor. Miniplutten verkar trivas väldigt bra i magen även om jag tycker det är dags att titta ut nu.

Återigen en uppdatering på "gissa könet & datum-listan" *me like*

Någon utan namn Pojk den 23:e juni Sebbe Pojke 4:e Juli
My
Flicka, ca 3400g 9:e Juli
Anders Pojke 11:e Juli
Mike
Pojke 14:e juli Mari Flicka 16:e juli


Kicki
Pojke 17:e Juli

Nilla
Flicka  18:e Juli

Ann-Louise
Flicka 19:e Juli

Ramona
(Jag har ALLTID fel)
Flicka 20:e juli

Zassarina
Pojk den 23:e juli

Nina
Pojk den 23:e juli

Anna
Flicka den 24:e juli

Micha
Pojk den 24:e juli

Sandra
Flicka den 26:e juli

Josefin
Flicka 27:de juli

Evelina
flicka 28:de juli

Wiola
Flicka den 30:e juli

Annelie
Flicka den 31:a Juli

Anne-Li

Pojke den 2 Augusti


9 personer tror att det blir en pojk och de resterande 10 tror att det blir en flicka.

Kom igen och gissa nu!
Skriv ditt namn, vilket kön samt vilket datum du tror bebben kommer i kommentarfältet nedan så uppdaterar jag listan allt eftersom. Jag är beräknad den 25:e juli.

Inte den bästa bildkvalitén, men den leker nog hela havet stormar i magen.

HALLEN - INNAN & EFTER


SOVRUMMEN - INNAN & EFTER


BADRUM INNAN & EFTER


KÖKET - INNAN & EFTER
VARDAGSRUM - INNAN & EFTERdsc04642 (MMS)

Jag firar med en "liten" bägare mjukglass. Jag har varit på kontroll hos barnmorskan och äntligen är alla mina värden bra. Fast jag har gått ner ett halvt kilo, hur nu det kan komma sig. Skit samma för nu är jag glad och NU får miniplutten gärna titta ut.

dsc04640 (MMS)

Flera liter jordgubbar. Vi har varit hos Mikes föräldrar och fikat. Det var jätte trevligt. Jag fick med mig flera liter jordgubbar ifrån deras land. Så nu ska jag frossa i mig jordgubbar med iskall mjölk och det ska bli så himla gott. Saknar mina boys så himla mycket, det är för tyst i huset och det är jag inte van med. Snart börjar jag väl prata med mig själv.

Jag är så sjukt uttråkad och inte en enda vettig sak har jag fått gjort idag. Det är så himla tråkigt att vara hemma själv, jag tappar lusten att hitta på saker helt och hållet. Nu får denna miniplutt gärna komma ut.

dsc04634 (MMS)

Sen middag för oss. Jag har lovat att inte gnälla på värmen, men det är ingen barnlek att vara höggravid i denna tropiska värme som vi har. Nu som först är det behaglig värme utomhus och strax ska jag ut på en kvällspromenad, ska bara äta först. Jag älskar sill, potatis med gräddfilsås.

God morgon folket!

Jag har legat och vridit och vänt mig i sängen sedan kl. 7 men var bestämd på att inte kliva upp förrän 9.30. Jag gillar när jag har lite planerat för dagen annars blir jag så himla slö och orkelös.

Nu är det dags för att städa huset, även om babianarslet är kvar så måste jag det. Därefter ska jag ner till Melinda och dricka lite kaffe, senare laga lite mat till älsklingen. Om inte babianarslet säger ifrån så kanske jag orkar att rensa ut Lillpluttens leksaker i hans rum, vi får se.

Här är min kära granne på midsommar.

Återigen en uppdatering på "gissa könet & datum-listan" *me like*

Någon utan namn Pojk den 23:e juni Sebbe Pojke 4:e Juli
My
Flicka, ca 3400g 9:e Juli
Anders Pojke 11:e Juli
Mike
Pojke 14:e juli


Mari
Flicka 16:e juli

Kicki
Pojke 17:e Juli

Nilla
Flicka den 18:e Juli

Ramona
(Jag har ALLTID fel)
Flicka 20:e juli

Zassarina
Pojk den 23:e juli

Nina
Pojk den 23:e juli

Anna
Flicka den 24:e juli

Micha
Pojk den 24:e juli

Sandra
Flicka den 26:e juli

Josefin
Flicka 27:de juli

Evelina
flicka 28:de juli

Wiola
Flicka den 30:e juli

Annelie
Flicka den 31:a Juli

Anne-Li

Pojke den 2 Augusti


9 personer tror att det blir en pojk och de resterande 9 tror att det blir en flicka.

Kom igen och gissa nu!
Skriv ditt namn, vilket kön samt vilket datum du tror bebben kommer i kommentarfältet nedan så uppdaterar jag listan allt eftersom. Jag är beräknad den 25:e juli.
Igår eftermiddag, kväll hade vi besök av grannarna med sina barn. Vi grillade och hade det jätte trevligt. Godast var nog efterrätten, glass med nyplockade blåbär.

Denna värmen får mig att smälta bort, kanske inte riktigt då´rå eftersom de skullle krävas mycket att jag ska smälta bort. Men det är äckel-varmt ute, fast jag ska inte klaga för det finns skugga.

dsc04628 (MMS)

Saknar mina älskade boys. Det är så tyst i huset, nästan lite kusligt tyst nu när boysen inte är här. Jag är så himla rastlös och vet inte vad jag ska göra av min tid, även om jag nu inte kan göra så mycket pga mitt babianarsle. Men jag är van att pyssla, fixa, dona och sysselsätta mina boys, vad ska jag göra nu med tiden?

Nu är det tyst och tomt i huset, barnen är hos sin pappa. Även om det bara har gått några timmar sen vi lämnade dem halvvägs så SAKNAR jag dem massor.

Vad ska jag nu göra med all min tid? Ta hand om mitt babianarsle som fortfarande inte har blivit bättre trots salva, stolpiller och massage. Jag befarar att jag kommer att ha mitt babianarsle tills miniplutten är ute.

Nä nu tycker jag att miniplutten kan titta ut så att jag kan få tillbaka min kropp.

dsc04620 (MMS)

Torsdagskväll. Nu ska jag och boysen göra Borås osäkert. Leka i lekplatsen, lyssna på liveband, äta glass och ha sjukt skoj.

dsc04619 (MMS)

Lekborgen i Knalleland. Det är sista dagen som boysen är hos mig, imorgon ska dem till sin pappa och vara där tills miniplutten är född. Så hur ont jag än har så biter jag ihop för boysen skull, mina älskade skitungar.

dsc04617 (MMS)

Jag blir snart helt ruinerad. Försök nummer 2, stolpiller som är gigantiskt stora och ska upp i min lilla rumpa. Varför ska detta hända mig? Jag som har haft en sån bra graviditet tills nu. Jag ber till högre makter att detta hjälper mig och mitt babianarsle.

dsc04616 (MMS)

Lite kvällsaktivitet. I eftermiddag har vi tagit ett snabbdopp i Dalsjön och nu spelar boysen lite fotboll på vår kvällspromenad. Det har inte gått i många knop här idag av den enkla anledningen att jag har haft så jä*la ont. Smärtan blir värre trots salva. Jag kan varken sitta, ligga eller stå, det gör ont hela tiden. Jag har stundvis lipat värre än en lipsill. Barnen undrar dels vad det är för fel på mig och tycker nog jag är astråkig som inte kan hitta på roligare saker med dem. F*n vad jobbigt allt är nu.

dsc04615 (MMS)

Dyrt att vara gravid. Läs på egen risk, för detta inlägg innehåller bara klagomål. Vilken natt, värsta ever. Var uppe och kissade fem gånger och det var små myrsteg som jag tog för jag hade så jä*la ont i rumpan. Direkt efter frukosten så åkte jag till apoteket och inhandlade rektalsalva. Nu ska de onda bort om jag så ska trycka upp hela tuben i rumphålet. Jag är inte van att inhandla så mycket dyra mediciner men som tur är att snart slipper jag järntabletter, halsbränntabletter och rektalsalvor.

dsc04612 (MMS)

Tror ni att alvedon hittar ner till mitt rumphål och kan lindra den gigantiska smärtan som jag lider av just nu? Fy fan nu vill jag inte vara gravid nå mera, över en dag har rumphålet förvandlas till ett slagfält av bomber. Aj aj aj, nu är det f*n synd om mig.

dsc04610 (MMS)

Snygg stil, storplutten "sitter" och kollar på tv. Jag personligen vet inte om den ställningen är så himla skön. Nu ska jag störa mina små älsklingar och tvinga med dem in till stan en snabbis.

Jag har städad hela förmiddagen och äntligen är jag klar. Det är inte roligt att städa, men det är skönt när det är klart. Jag är helt slut i kroppen, det tar liksom både längre tid och mer på krafterna att städa nu förtiden. Boysen stack till lillpluttens kompis, dem skulle cykla.

dsc04609 (MMS)

Mums! Herregud vad gott med vaniljglass, maränger, grädde och massor av svenska jordgubbar. Min mun blir total knullad (ursäkta uttrycket) och får multipla orgasmer just nu. I love it!


SOMMARBILDER 2010


BORÅS OCH KALMAR 2010-06-04 -- 2010-06-18

SKOLAVSLUTNINGAR 2010-06-11 och 2010-06-18


LEO´s LEKLAND 2010-06-19ANNELUNDSPARKEN OCH HÖLASTNING 2010-06-22 -- 2010-06-24
MIDSOMMARAFTON 2010-06-25


LEK OCH BUS I DALSJÖFORS OCH BORÅS 2010-06-20 -- 2010-07-02HIGH CHAPARRAL 2010-07-03

EKEHAGENS FORNTIDSBY 2010-07-05
dsc04588 (MMS)

Ekehagens forntidsby. Jag överraskade barnen med att åka till en forntidsby. Den har byar ifrån alla åldrar. Det är lärorikt och roligt. Här ska dem få skjuta pilbåge, göra en egen pil, hugga i flinta, paddla kanot och dricka fruktsoppa.

dsc04583 (MMS)

Barnen beställde frukost. Idag är det måndag, en ny vecka med nya äventyr. Frågan är bara vilka äventyr vi ska göra, det är ännu inte bestämt. Men något roligt varje dag kommer vi iallafall att göra.

Idag har allt gått på en behövlig halvfart. Först gjorde barnen lite pilbågar därefter tog jag tillsammans med boysen  med oss fika, badkläder och Jennie till Sundholmen för lite bad (äntligen hittade vi rätt väg).

Eftermiddagens
sysselsättning blev att "skörda" halva rabarberlandet, det blev totalt åtta påsar som jag senare kunde frysa in. Till sist blev det en långpromenad och tv-mys nu på kvällen.

Det är bra
med slowmotionen dagar så att man kan återhämta lite krafter.

Återigen en uppdatering på "gissa könet & datum-listan" *me like*

Någon utan namn
Pojk den 23:e juni

Sebbe
Pojke 4:e Juli


My
Flicka, ca 3400g 9:e Juli

Anders
Pojke 11:e Juli

Kicki
Pojke 17:e Juli

Nilla
Flicka den 18:e Juli

Zassarina
Pojk den 23:e juli

Nina
Pojk den 23:e juli

Anna
Flicka den 24:e juli

Micha
Pojk den 24:e juli

Sandra
Flicka den 26:e juli

Josefin
Flicka 27:de juli

Evelina
flicka 28:de juli

Wiola
Flicka den 30:e juli

Annelie
Flicka den 31:a Juli


7 personer tror att det blir en pojk och de resterande 7 tror att det blir en flicka.

Kom igen och gissa nu!
Skriv ditt namn, vilket kön samt vilket datum du tror bebben kommer i kommentarfältet nedan så uppdaterar jag listan allt eftersom. Jag är beräknad den 25:e juli.

dsc04582 (MMS)

Pilbågsbygge. Igår fick barnen bland annat varsin pil och båge. Nu ska dem modifiera dem med mina påskfjädrar. Det kommer säkert bli jättebra när dem är klara.

dsc04581 (MMS)

Nu är vi nöjda. Vilken dag, den har verkligen varit varm och framför allt händelserik. Vi alla har haft sjukt roligt idag med alla trevliga upplevelser. Den här dagen kommer att hamna i minnesbanken och förvaras som en oförgömlig och jätte trevlig minne. Ett mindre roligt minne som jag kommer att ha ett tag är skavsår på insidan av låren, glömde liksom bort att jag har så feta lår nu för tiden.

dsc04565 (MMS)

Nu är vi framme. Det här kommer att bli roligt, en hel dag med cowboys, pang pang, krutdoft, tivoli, show och massa annat skoj.

dsc04564 (MMS)

Dem är laddade! Vi har en liten paus i bilfärden. Medans Jennie och Daniel fyller på luft i däcken så måste vi tanka barnen med lite läsk och glass. Vilket underbart väder och solskyddsfaktor är ett måste idag.

Vi är redan vakna i detta hushåll, men det har sin lilla anledning för snart bär det av till High Chaparral. Jennie och Daniel hakar också på, det kommer att bli jätteroligt och varmt (!). Nu ska jag upp och packa in det sista för snart drar vi iväg till pang-pang-land.dsc04563 (MMS)

Känner mig som en vinnare. Jag är helt slut efter morgonens bravader. Det var värt att dricka äcklig sockerlösning och alla nålstick nu när slutresultatet blev godkänt. Men vilken skitgrej att tvingas gå igenom. Nu bär det av att inhandla morgondagens mat, då vi ska till High Chaparall. Känns konstigt att vara utan barn.

dsc04560 (MMS)

Fuck it, vad äckligt! Först stick i fingret, sen dricka en STOR mugg med äcklig sockerlösning och nu får jag sitta i väntrummet i två timmar. Jag tror jag kommer svimma av hunger.

Konstig morgon, alla rutiner blir helt skeva.

För det första så är barnen med Mike på jobbet, så jag har inga barn att ta hand om. Jag hoppas att dem har det roligt.

För det andra
så får jag varken äta eller dricka något nu innan belastningen. Det blir så konstigt att läsa morgontidningen utan en kopp kaffe.

dsc04559 (MMS)

Varit hos barnmorskan. Och alla värden är åt helvete. Blodvärdet och blodsockret var under all kritik som vanligt. Nu får jag byta järntabletter (igen) och imorgon ska jag göra en glukosbelastning. Fan, helvetes, jävla skit också. Jag blundar hellre för "krämporna/problemen". Jag måste hålla igång iallafall för jag har två älsklingar som måste sysselsättas och få fina sommarminnen, ett hem som ska städas och jag måste fixa klart allt innan bebban kommer osv. Jag kan inte bara stanna upp och inte göra någonting även om kroppen säger ifrån. Fan, helvetes, jävla skit.