Vad duktig jag är

1kommentarer

Jag klappar mig själv på axeln och andas in den fräscha doften av ett nystädat hem. Eftersom jag slutade tidigare hann jag göra storstädningen redan idag. Det känns så otroligt skönt att storstädningen är överstökad. Nu är mitt hem tillbaka igen.

Ikväll är det bokat för filmkväll med mys och sen blir det att nanna kudden någorlunda tidigt eftersom jag börjar jobba imorgon redan klockan sju. Det är övertid och det passar mig perfekt då jag har en karensdag att ta igen.

Helgen är fullbokad, imorgon kväll ska vi åka iväg och kolla på reyv och på söndag ska vi fiska med grannarna. Jag kommer nog inte att fiska utan jag håller mig i bakgrunden och grillar korv och dricker varm chocklad istället.

På tal om annat, jag har blivit så tråkig sen jag blev gravid. Jag är trött, orkelös och vill bara vara hemma. Vi får verkligen hoppas att det vänder snart, för jag vill inte vara en torrboll bara för att jag är på tjocken.

1 kommentarer

eva

17 Jan 2010 06:09

ang att vara en torrboll... tyvärr blev jaG lite av det med under denna grav. men det var för att jag fick problem med foglossnongen redan i vecka 16.

åh innan det fram till just vecka 16 mådde jag konstant illa =(

Kommentera

Publiceras ej