dsc04102 (MMS)

Roligare på lekplatsen än vid den lilla lilla majbrasan. Det måste vara rena drömmen för barn att leka på en sån fin lekplats, hit kommer vi garanterat fler gånger.

dsc04100 (MMS)

Mycket rök och knappt nån eld. Så nu överger vi majbrasan och går ner till den alldeles nya barnlekparken istället. Vi behöver göra oss av med lite energi.

dsc04098 (MMS)

Vi hitta en majbrasa i Annelundsparken. Dem har ännu inte tänt världens minsta majbrasa för först ska en kör sjunga in våren.

Jag får leva med att man inte har någon majbrasa här i Borås, även om det är ytterst konstig i mitt tycke. Arbetsdagen har rullat på fint utan några krusiduller och lite övertid blev det också på grund av utbildningen.

Egentligen skulle min lillebror Fredrik, hans sambo Tina och min älskade storplutt komma hit idag, men eftersom Fredrik är sjuk så har det blivit inställt. Det tycker jag är väldigt tråkigt.

Vad kvällen har att erbjuda har jag ingen aning om, men en sak vet jag iallafall och det är att jag ska sova ut imorgon.

Helt slut. Efter arbetsdagen och hämtning av lillplutten och hans kompis så har jag städat här hemma. Det tog mig bara 3,5 timme innan jag nu äntligen kan slänga in handduken och slappa. Jag funderar starkt på att anlita någon ful tant för hushållsnära tjänster en gång i veckan.

Det är 88 dagar kvar tills beräknad förlossning. De ni, inte illa pinkat.

Källaren är städad, det tog sin lilla tid och fy f*n vad skönt det är nu efteråt. Nu ska tjockisen gå och lägga sig *äntligen*
Äntligen har utbildningarna på jobbet kommit igång igen. Det tog ett tag innan hjärnkontoret rotade fram all information som jag behövde ha idag, men över i de stora hela så flöt allt på väldigt bra idag.

Snart ska
jag kavla upp ärmarna och börja fixa källaren (som egentligen är Mikes städområde) för det ser för jävligt ut här nere. Det är väl inget jag har större lust att göra, men det måste göras.

Fortfarande pissetrött, fattar inte varför. Lyckan för mig nu skulle vara om jag åtminstone kunde få känna mig pigg en sekund av min vakna tid på dygnet.
Jag är pissetrött hela tiden. Den dubbla intaget av järntabletter hjälper inte ett dugg. Jag vet inte vad jag ska ta mig till för att bli piggare. Jag är som en vandrande zombie, osocial, tyst och orkar inte ta itu med saker. 

Jag masade mig ut på en långpromenad efter maten med lillplutten. Han vill prova sina inlines och jag behövde ha frisk luft. Men inte ens det hjälpte.

Någon som har ett bra botemedel för trötthet, förutom extra sömn (det hjälper ju inte i allafall).

dsc04091 (MMS)

Hem ljuva hem. Vi har varit hemma nu i några timmar. Hemfärden gick jättebra, knappt någon trafik på vägen och fint väder. Älsklingen fixade grillat och de var riktigt gott. Lyckan var gjord när lillplutten fick prova Mikes "firmabil". Lyckad helg men jag är så himla trött nu, sjukt trött.

Borta bra men hemma bäst heter det ju och jag kan inget annat än instämma i detta påstående. Hem ljuva hem,saknar mitt hem och min älskling massor.

Sitter här i Påryd och väntar på att mamma, pappa och Dolly ska komma så vi kan ta en kopp kaffe innan avfärd. Exet hämtar upp storplutten här vilket gör att jag slipper köra 6 extra mil idag.

Helgen i sig har varit väldigt rolig och händelserik, men det ska bli himla skönt att få åka hem.

dsc04086 (MMS)

Hemma och trötta efter dagens alla bravader. Det har varit en lång dag, stegräknaren slutade på 15186 steg och det säger väl en hel del. Nu ska jag dyka in i sängen bredvid mina grabbar och sova för jag är så himla trött nu.

dsc04083 (MMS)

Nu är vi tillbaka igen och alla raggarbilarna har också hitta hit till Nybro. Vi har tur med vädret, vi är mätta och vi är glada (alla utom Kia för hon har inte ätit).

dsc04081 (MMS)

Blivande raggare? Vi fick precis veta att crusingen börjar klockan 18, så vi är för tidigt ute. Vi åker till Fredrik och Tina istället för lite grillning.

dsc04080 (MMS)

Nästa anhalt Nybro. Eftersom klockan inte är så mycket så har det inte kommit så många bilar hit ännu. Lillplutten älskar alla nya bilar och motorcyklar som har kommit hit, medans storplutten inte är lika förtjust. Vi får hoppas att de kommer fler raggarbilar hit snart, annars blir detta långtråkigt.

dsc04079 (MMS)

Anhalten Ikea. Vi har invaderat ikeas restaurangen. Det är gott med mat och de behövde jag nu. Jag måste bara få skratta lite åt den härliga småländska dialekten.

Först ska vi in till Kalmar, hämta lillplutten och kanske gå runt lite i affärer (om jag får som jag vill). Därefter åker vi hem till lilla Påryd, äter och umgås med pappa för att sen åka till Nybro.

I Nybro är det den årliga crusingen med massor av bilar. Till sist så ska vi hem till Fredrik och Tina till deras nya hus för att grilla.

Sysslolös är det sista jag (vi) kommer att  vara idag och det är helt i min smak. Vi har även riktigt tur med vädret, strålande sol och inte ett moln på himlen, det kan liksom inte bli bättre.

Självklart så skänker jag en och annan tanke bort till min älskling och alla mina kära vänner som lullar runt i Dalsjöfors skogar (det är Toarpakampen idag) med en och annan alkoholhaltig dryck i näven. Hoppas dem är smarta nog att ta varannan vatten.

dsc04075 (MMS)

Är i blåsiga kalmar. Jag, min älskade storplutt och mamma går runt på kalmars gator. Det blåser och det är kallt, men de är roligt att vara här i min gamla hemstad.

dsc04073 (MMS)

Nu är vi på väg till kalmar. Vi har några timmars bilfärd framför oss. Men det gör ingenting så länge vi kommer från välbehållna. Kalmar here we come!

Efter att lilltplutten har slutat skolan för idag så åker han och jag till Kalmar. Själv fick jag ledigt idag ifrån jobbet, himla skönt. I och med det så jag hinner packa och ta det lugnt innan avfärd. Det här ska bli himla trevligt tycker jag.

dsc04066 (MMS)

Det är fan inte sant. De snöar massor och snöflingorna är lika stora som dasslock. Snacka om aprilväder. Jag hatar snö.

Nu är mina järntabletter slut (eller det har dem varit i ett par dagar) så jag måste få tummen ur röven och ta mig till ett apotek och köpa mig fler. Det märks i hela kroppen, tröttare än vanlig och jag som innan trodde att jag hade nått mitt tak av trötthet.

På fredag åker jag och lillplutten till Kalmar, det ska bli himla roligt. Älsklingen och resten av Dalsjöfors befolkning ska gå på den årliga Toarpa kampen, då känner inte jag för att vara hemma ensam, fet och återigen ensam. Jag vet att dem kommer ha jätte roligt på sin vandring.

dsc04061 (MMS)

8032 steg är gjorda idag. Det blev inga 10.000 steg, men jag är nöjd av dagens skörd av steg i allafall. Nu blir det reset på stegräknaren och hopp i sängen för att nanna kudden.

dsc04055 (MMS)

Stegräknare ifrån jobbet. Vi har en tävling på jobbet, den ska vara i en månad. Sedan klockan 12 idag har jag gått 6021 steg. Innan kvällen är slut så ska jag ha gått minst 10000, för det har jag helt enkelt bestämt mig för.

Försäkringskassans kundservice måste ha en himla massa att göra idag, för det går inte ens att komma fram dit och få ställa sig i kö. Gubbj*vel slänger ut en.

Tänk hur mycket pengar det går åt att behöva ringa om hela tiden, knappa sig igenom alla menyval för att sen bli utslängd gång på gång. Jag har hållt på i över en timme nu.

Tacka vet jag internet (tyvärr kom jag på det alldeles försent) där hittade jag adressen som jag ska skicka in modersintyget till.

Vi är hemkomna, proppmätta och trötta hela bunten. Det har varit en mycket trevlig kväll, det känns att det är vår i luften. När vi väl kom hem så stod det en present ifrån Magnus ute vid trappen, en barnstol till köket. Det tackar jag (vi) så himla mycket för. Vet ni idag är det bara 99 dagar kvar till beräknad förlossning. Nedräkningen har börjat. Nä, nu är det sängen nästa...

dsc04054 (MMS)

Varmrätten är framdukad. Grillad kyckling, rostade rotfrukter, sallad och vitlöksbröd. Åh, jag är i himmelriket just nu. Jag har en känsla av att jag kommer att äta tills jag spricker.

dsc04053 (MMS)

Förrätten är klar. Vi är bortbjudna på middag hos Jennie och Daniel (vi åkte aldrig hem efter luntningen). Det här ska bli riktigt gott. Min mage kurrar massor nu.

dsc04052 (MMS)

Vi luntar hos Jennie och Daniel. Med andra ord menas det med att vi eldar bort allt gammalt gräs så att de ska växa upp nytt fint gräs där till sommaren. Nu är de vår.

dsc04050 (MMS)

Min mage växer. Jag är i vecka 26, på måndag går jag in i vecka 27. Någon enstaka fire flame har jag på magen, men det bekymrar mig inte ett dugg för jag vet att dem bleknar med åren. Dem är liksom en del av mig. Det ska bli underbart skönt när vår älskade skit väl kommer. Dags för nedräkning snart?

dsc04046 (MMS)

Barnmorskebesök idag. Det var inga bra värden alls, hon undrade om jag kände mig trött och sliten, de är ju mitt förnamn numera. Blodtrycket var så lågt att barnmorskan tyckte det var otroligt att jag inte har svimmat än. Blodvärdet var under all kritik, vilket innebär ökad dos av järntabletter (som vi här hemma har döpt om till prutt-tabletter). Blodsockret var skyhögt och 10 härliga kilon har jag ökat i vikt.

dsc04009 (MMS)

BLOGG Jag och mina prickiga skor satt med vinterjackan ute i solen och väntade på Alexandra igår. Vi tog en fika som vi har pratat om att göra så himla länge.

Mobilbloggen fungerar ju inte. Alla mina inlägg den här veckan har inte kommit fram. Men mina pengar tar dem, vilka jälvar...

Förkylningen
har fortfarande sina klor i mig. Från feber, sen snor och nu slemhosta. Hostan är värst eftersom den låter mig inte få sova på nätterna. Hostar tarmarna ur mig, det tar liksom aldrig slut heller. USCH!!!

0-619db5e01dd66f6f7c38cd6bf988b68c.png

Kolla varifrån!

Färdig med målandet. Jag tog tag i byrån, skötbordet och den lilla rottinghyllan. Jag har slipat, målat två lager och nu väntar jag bara på att färgen ska torka klart innan jag kan ställa in sakerna.

777fbd6a07d8f5dbbaa626dccfcd0f91.png

Kolla varifrån!

Återvinning kallas det för. Älsklingen är iväg och hjälper ett par vänner att slänga lite skräp eftersom dem snart ska flytta. I deras 'skräp' fanns en jättefin vit byrå och en vit rottinghylla som vi fick ta. Nu har jag min söndags sysselsättning klar, nämligen måla om dem.

0-3dcdd8345abd1fceb891740c40038d01.png

Kolla varifrån!

Klart! Alla fönster är putsade, både ut och insidan. Gardinerna är strukna och upphängda. Nu kan jag äntligen slappna av och inte göra någonting alls av tiden som är kvar av denna lördag.

08c8f84f66e4c0463a737962e61fb520.png

Kolla varifrån!

Det är dags att putsa fönster nu. Det är inte det roligaste lördagsnöjet men tyvärr ett måste. Men sen kommer det roliga, nämligen byta gardiner.

Vi ska trotsa vädrets makter och grilla revben i eftermiddag. Även om vi inte kan inviga altanen (tur det för den ser ut som sju svåra år) så kommer vi att inviga grillen. Jag älskar grillat.

Jag har varit duktig och städat, nu har jag bara fönsterputsningen kvar men jag tar mig en liten kaffepaus just nu. Kan ni tänka er kaffekärringen is back, nu kan och vill jag dricka kaffe igen. I LOVE IT.
Är det inte så himla typiskt att man ska gå och bli förkyld. Jag hade verkligen klarat mig utan det. Det är jättemånga på jobbet som går med förkylningar så hela jobbet är en stor förkylnings-smitt-område.

Idag måste jag
göra något riktigt tråkigt här hemma, nämligen städa. Jag vill verkligen inte städa, men det måste göras för ingen annan kommer att göra det. Synd att man inte kan strejka som vuxen.

Jag är så jä*la nöjd över min insats på jobbet idag. De första 10 minuterna på utbildningen så kändes det som om jag lika gärna kunnat gå dra något gammalt över mig. De första 10 minuterna var det ren kaos i min hjärna, men sen så släppte allt och därefter flöt allt på helt perfekt.

Domedagen är avverkad och passerad, nu kan jag fokusera på att ändra om i utbildningsmaterialet till de sättet jag vill lägga upp utbildningen på. Det absolut bästa var en komplimang ifrån en Tele2:are som sa att jag var himla duktig och pedagogisk, hade jag kunnat hjula så hade jag gjort det.

4b06b2c008b6a06fa013c86bc3ac406d.png

Kolla varifrån!

Djupa suckar och en lätt förtvivlan är vad jag brottas med just nu. Men envis som jag är så kommer jag att fixa det här galant. För jag är inte den som ger mig i första taget. Hoppas jag får några timmars sömn inatt, för det kommer jag att behöva om hjärnan ska fungera någorlunda imorgon. Gäsp!

0-2ab16d9b74436869bdee06dacac8438c.png

Kolla varifrån!

På väg hemåt igen. En kvinnlig kollega bad faktiskt om ursäkt för att dem glömde bort mig tid lunchen. Nu är huvudet fullsprängt med en massa ny information som jag måste få en klarhet i tills imorgon då jag ska utbilda andra i samma sak. Man kan ju undra hur det kommer att gå? Ha ha ha

0-7bd093b403615e06d315f6185a734296.png

Kolla varifrån!

Alla stack och lämnade mig själv på lunchen. Känner ingen här, skit samma för en stark kvinna reder sig själv. Jag hittade i allafall till Ica och kunde inhandla lite lunch där. Japp, nu är det bara halva arbetsdagen kvar sen en bilfärd hem på 2,5 timme.

0-3ebd481ea9696888b0fe6fc87ec8373b.png

Kolla varifrån!

På väg med firmans superheta rymdfarkost ner till Strömsnäsbruk för att få en utbildning. Jag har 2,5 timmes bilfärd framför mig.

65ac8d53c44b9e8a28e7a59296cdd6ba.png

Kolla varifrån!

Perfekta tomater som är perfekt storlek, perfekt runda och perfekt söta. Jag älskar perfekta tomater. Dem inhandlades i Gislaved när vi lämnade storplutten idag. Saknar min lilla stora plutt så himla mycket.

5c8bb768caaa84be4d172d5a62fac910.png

Kolla varifrån!

18-årskalas för Johan. Vi hittade en jätterolig ölhatt som present till han, även en Johan skylt, doftgran och stora tärningar till bilen.

4d34e4d671733c4b723bb4d6036313d7.png

Kolla varifrån!

Älskar mina pojkar och dem är verkligen mitt allt. Det går inte ens beskriva med ord. Jag skulle kunna göra precis allt för dem och dem går före allt annat.

371463a3b6f405310930dd4c6ab9b131.png

Kolla varifrån!

Visst är de skoj att busa i vattnet i stadsparksbadet de tycker i allafall mina grabbar. Vi har tagit en liten fikapaus nu, vi behöver fylla på energiförrådet efter all plask i vågorna, bubblande i bubbelpolen och åkande i vattenrutchbanan. Det här är livet.

0-2a6dde747d59bc268dc8c5281c7dc056.png

Kolla varifrån!

Överraskning åt mina grabbar. Dem hade ingen aning att jag redan hade packat badkläder och dem hade ingen aning om vart vi skulle när vi åkte in till stan. Nu ska vi plaska massor bland vågorna. Wiii

0-4eb51ea0962c8e5d479fe297ad064c3e.png

Kolla varifrån!

Trappen är klar. Trappen är borstad, påskliljorna är planterade, kransen till dörren är omgjord med vita rosor. Jag är nöjd.

0-3f7e83b04fdb2e05d33642363a7fd3b5.png

Kolla varifrån!

Fika på stan är vad vi sysslar med just nu. Snart ska vi åka hem och då ska jag börja fixa till vid utetrappan. Underbart väder, I love it.

0-20678ac208c10a9d2bb309f8860f3fc4.png

Kolla varifrån!

Påskäggen är funna. Gissa om dem blev glada, dem små skithögen. Jag har en stark känsla av att snart kommer jag ha tre stycken duracell-kaniner som är hypade av sockerkickar

43cc37b33bd18b86d4a0e21071c1aa35.png

Kolla varifrån!

Frukost till grabbarna tre. Efter frukosten så ska dem få leta efter sina påskägg. Sen måste vi gå ut för det är sånt underbart väder.

0-347baf7f4a2ce816f56683e66a6a9ea4.png

Kolla varifrån!

När barnen sover så kommer påskharen hit och gömmer deras påskägg. Grabbarna skrev en liten lapp till påskharen för att informera att de finns tre sovande barn här i huset. Vilken tur att påskharen hade ett påskägg i reserv nu när lillpluttens kompis sover över här. Påskharen hade även ett litet ägg med sig till Mike. Vilken snäll påskhare vi har.

74ead948598b31d54a7a523ae5d99389.png

Kolla varifrån!

En kvällsyssla så här på en låååångfredag. Alldeles strax ska storplutt, lillplutt och hans kompis nanna kudde efter en busig kväll med fotbollsturnering, biljardspel och krigslek.

Nu har jag äntligen införskaffat mig en ny BH som tuttarna får plats i. Det blev mycket provande innan jag hittade IT-BH. Självklart så stod jag i provhytten och gjorde hopptestet, det vill säga kolla så att boobsen inte hoppar ut när man hoppar.  Jag har en undran, var köper alla andra stor bystade tjejer sin BH:ar?


I dem vanliga klädeskejdorna finns det bara storlekar upp till D, de andra BH:arna som har större kupstorlek är det verkligen mormors-varning på. Måste man in till en special affär om man har större än tuttar än D-kupa?
7c950574e827f39c9895dc7d98c9f55c.png

Kolla varifrån!

Påskpresent ifrån svärföräldrarna. Den är riktigt fin, synd att bilden inte vissar den sitt rätta jag. Det är en björkstam med en björkkvist-buske på toppen. Det finns även ett litet fågelbo med tre små jättesöta cementägg längs ner i krukan tillsammans med påskliljor och en annan blomma.

4609e3448e21ffac026f449113238b7e.png

Kolla varifrån!

Kolla vad vi hitta i vår trädgård. Nu kommer våren. Nu ska vi in till stan och kolla runt lite.

4e98cd23cd651574fa7de92aec907c83.png

Kolla varifrån!

Vi vakna till en färdig frukost liknade en hotellfrukost som älsklingen hade fixat åt oss. Det är kärlek för mig. Jag älskar dig Mike

428df3b6a001975bfa36a2445d1fca93.png

Kolla varifrån!

Påskkort har jag fått ifrån min älskade storplutt som han har gjort alldeles själv. Min modershjärta smälter. Nu är jag lycklig när jag alla mina älskade pojkar hos mig. Love love love

Ja, snart ska vi åka iväg för att hämta hem min älskade storplutt. SOM JAG (VI) HAR LÄNGTAT. Den här påskhelgen ska vi se till att hitta på en massa roligt, för det ska jag se till att vi gör.


På jobbet är
det verkligen full rulle nu ett tag framöver. Ett helt nytt system ska introduceras och det blir jag som ska utbilda i det. Det kommer att bli mycket och intensiv pluggande för mig, för jag ska minsann visa att jag är i världsklass som alltid.