0-77dc564c3f713fcb7728c20dce8af958.png

Kolla varifrån!

Vi håller på att förbereder inför halloweenfesten. Visst är han söt vår allas lilla Yade. Han har inte riktigt bestämt sig för vad han ska vara. Hi hi

Ikväll är det Halloween fest i Målla. Jag ska vara sumobrottare, Yade pirat och Mike en jätte bebis. Nu kommer verkligen våra personligheter fram och vissar sitt rätta jag.

Nu ska jag gå upp dricka kaffe, ge mina älsklingar varsin puss och kram.


Här har förra årets Halloween utstrysel på mig och Mike.
0-571c6dec119682fc746cc130b4f3ff5e.png

Kolla varifrån!

 

Yade med alla pengar han har i sparbössan. Han sparar till en egen cross. Jag personligen tycker han är super duktig i och med att jag aldrig har lyckas spara en enda krona till något vettig i hela mitt liv (förutom barnens sparkonto). Han är bara så duktig, med tanke på att han faktiskt "råkade" och var tvungen att köpa gormitis (små plast gubbar) för Manges födelsedagspeng på 500 kr som han fick förra månaden. Fast Yade var lycklig då eftersom han fick bossen av alla bossar när han köpte sina gormitis. Men nu sparar han till något vettigt nämligen en cross som han kan köra och bryta varandra ben han har i kroppen men förhoppningsvis bli världs bäst i och tjäna några miljoner kronor på. Min lilla galna älskling

 

Gissa vem som hade skruvat ner listerna ovanför kaklet? Någon som ville att dem ska vara svarta. Det där köket får mig att må dåligt just nu. Lusten att slutföra det jag påbörjade känns inte alls lockande eftersom min vision har gått åt helvete. Det känns som att jag ska ge över penslar, färg och allt annat till han, så får han som han vill ha det. När det väl kommer till kritan så är det faktiskt inte mitt hus och kommer inte att bli det heller.

En annan sak, några cigg har faktistkt blivit upprökta av mig. Ja, jag vet jag är en dålig människa som har dålig karaktär. Jag klarar inte ens hålla kroppen i trim, till och med den låter tillåter jag att förfalla. Fatta hur FET jag är, jag ska banne mig sy igen min mun. Herregud vilken dålig människa jag är egentligen. En sak är jag iallafall duktig på att vara och det kan INGEN ta ifrån mig, jag är f*n den bästa morsan ever för mina barn.

0-6c932ad0695362f369131b1aadf1f770.png

Kolla varifrån!

Nu har jag precis hämtat lille Yade, han har varit hos sin pappa hela veckan. Han har fått en bärbar dator av Alex, gissa vem som är den malligaste mallgrodan i bilen just nu. De bästa av allt är att den är fullproppad med bra barnprogram som är läronyttiga.

0-3998e8d66d3a842dea17dd2533ce3de7.png

Kolla varifrån!

 

Snart ska vi åka, vi är inne på sista timmen av älsklingen Dennon vistelse här för den här gången. Den här veckan har gått alldeles för fort och jag skulle göra nästan vad som helst för att få han att stanna kvar här längre. Men skolan, jobb och plikten kallar. Det är ledsamt och tråkigt att vi har så många mil mellan oss. Min älskade pojk.

 

En känsla jag har säger att detta inlägget kan bli ganska långt och jag kommer dra vinklarna enbart till min fördel. Så nu talar surfittan ut om köksbråket.

I flera dagar har jag (och Jennie) hållt på med köket. Mike har kommit hem, tittat snett och sen fnyst. Ingen "wow", "åh" inte ens ett försökt till att låtsas att "wowa". Igår kom dödstötten, han kommer hem så frågade jag honom om han gillade det han såg. Han var tyst länge varpå han säger "jag gillar inte den röda färgen". Han drog som en avlöning innan jag ens hann få en förklaring.

Jag bjöd Sara
och barnen på Tacos eftersom Mike hade en misil i arslet och inte hade tid att stanna kvar att äta. Jag har bara satt upp luckorna för att se helheten. Jag har inte tagit bort all maskeringstejp, skrapat bort målarkluttarna på bänken eller fått dit handtagen på luckorna. Jag har inte ens hunnit "duttat" målarfärg på ställen jag har missat. DET ÄR INTE 100 KLART ÄNNU.

Han kommer hem, sätter sig i soffan och frågar varför jag har sabbat på furustolarna. I min enfald trodde jag att jag kunde använda dem som stöttepelare då dem har varit med mig och målat i hallen tidigare. Stolarna har stått uppe på vinden. Detta var något som fick den annars så snälla Mike att bli surare än en surk*k, han bestämmer sig att ställa sig i garaget och börja slipa ner en av stolarna.

När Marcus kommer hit går dem in i köket. Nyfiken som jag är så vill jag veta vad dem tycker om köket (jag hoppades fortfarande på ett "bra gjort Ramona" ifrån Mike). Mike blänger på mig så där fint som bara han kan göra och säger "dem där listerna ska tas ner och målas svarta". Du har missat där, det där ser inte bra ut osv osv osv. På han lät det som att all tid, kraft och pengar jag lagt ner var till förgäves.

Personligen tycker att jag är förbannat duktig. Det finns en glöd i mig och jag ser till att vi renoverar om så att det blir snyggt mot en mycket låg kostnad. Med "fria händer på övervåningen" så ansåg jag att det var okej att göra om köket från tantvarning till wow på min semester. "Låt saker och ting få ta tid", säger Mike. Men om vi hade haft hans snigelfart i renovering så hade löven ifrån förra hösten inte blivit bortkrattade ifrån gräsmattan ännu.

Jag förstår inte varför han är en så tvär. För jag slutför alltid det jag påbörjar. Jag gillar inte att ha halvfärdiga projekt hemma men det betyder inte som han säger att jag "stressar" fram resultat. I mitt tycke är jag noggrann och vill ha de bästa resultatet jag kan få. Jag vet inte om det är just köket han irriterar sig på eller om det är något annat, just nu skiter jag i vilket för han har gjort mig jävligt ledsen.

Jag kan vara drottningen av alla surfittor som t.ex mitt morgonhumör får vatten att frysa till is. Jag är som ett åskmoln om det inte går vägen med mina planer. Jag ilsknar till om jag inte får ett samtal om man inte kommer vid utsatt tid. Jag pratar sönder problem och vill reda ut allt till sista ordet är sagt. Jag surar i hörnet på soffan om jag inte får titta på "mitt" tv-program och jag har svårt att ta kritik. Jag kan bli kall, tyst och tvär när jag vet att något är galet. Jag har fruktansvärt svårt att säga förlåt. 
Först lite Tacos med mina älsklingar Mike och Dennon. Sen blir det spackla, slipa, dammsuga, spackla, slipa och dammsuga i köket. Om allt går vägen så kommer tapeterna upp imorgon (eller så har jag helvita väggar för jag har inte riktigt bestämt mig ännu). Jag ger verkligen beslutångesten sitt rätta ansikte. Får väl höra lite vad Mike vill, han måste ju få vara med och bestämma lite iallafall.

Imorgon ska jag lämna Dennon och hämta hem lilla söte plutt Yade. Fast jag vill helst av allt binda fast Dennon i en stol här hemma och sen bara hämta Yade, det är min skulle fungera alldeles utmärkt i min fantasi, synd bara att man inte kan göra så i verkligheten.
LOVE <3
0451e9f83dbb23314de596e04191f328.png

Kolla varifrån!

 

En liten förhandstitt på köket. Det är inte ens klart halvvägs, men just nu i skrivande stund så kan jag inte göra så mycket mera. Snart ska jag och Dennon åka in till stan och köpa lite spackel, sen kan jag börja att spackla väggarna. Det är så mycket mer arbete än vad man tror att renovera, men vad fint det kommer att bli när de är klart.

 

17e0daa2cd5cf53dab7e8ecde7e3733e.png

Kolla varifrån!

 

Vi har en lugn myskväll med stark doft av målarfärg ifrån kaklet just nu. På hela källargolvet ligger det nymålade svarta skåpluckor. Det finns inte så mycket mer vi kan göra just nu. Imorgon eller på fredag kan vi börja tapetsera och sen är vi klara.

 

0-649ba3dcea571b96c12f3c5f750a158c.png

Kolla varifrån!

 

Vi har varit och badat i Dalsjöforsbadet. Det var smockfullt med barn och föräldrar. Vi lekte massor och de andra vuxna stirrade på mig som om jag vore ett ufo, men de bjuder jag på. Vi har haft superskoj, Dennon råkade få en kallsup när vi gjorde krokedil-rullning, tyvärr innehöll kallsupen en del av hans frukost så vi "smög" upp ur vattnet och låtsades som ingenting och gick och bastade istället. Nu är de dags att återvända till köket.

 

0-48a81de5191e95e6c028380b62c6e867.png

Kolla varifrån!

Nu är det dags för den röda färgen att komma upp på kaklet. Vi har redan hunnit att ta bort alla luckorna och sandpapprat dem. Yeeahh

3db72c74450e92cf88ea6710e471b233.png

Kolla varifrån!

Nu är vi på gång och målar kaklet. Det kommer att bli så himla fint när de är klart, hoppas jag. Tack snälla Jennie för att du hjälper mig.

6d181a0c6b7aaf901055f520f166d3b1.png

Kolla varifrån!

 

Nu gröper vi ut vår pumpa. De är bara halloween en gång om året. Vi kommer att ha byns finaste pumpa för våran pumpa har fått alvöron och de tror inte jag att någon annan pumpa har. Vi har de urmysigt. Love

 

Idag har jag och Dennon varit inne i Borå. Vi inhandlat lite saker, så som ett spel, mat och en pumpa. Det har varit en mycket bra och trevlig dag, synd bara att vädret har och är bara SKIT. Vi har spelat Othello hela kvällen och det är en grymt rolig sysselsättning.

Snart är maten klar, grillad älg, potatisgratäng mmmm. Därefter så är det dags för oss att gröpa ur pumpan. Imorgon bär det av till färgbolaget, vi ska inhandla färg till köket. Tapeterna är redan klara, dem fick vi ifrån snälle Mange. Vårt kök kommer att bli så snyggt. Tänk er en porrig kinabordell, ha ha ha

Vi saknar lilla Yade här hemma, han är hos sin pappa. <3 Och på tal om annat, den där dieten LCHF som jag började på förra veckan har inte hjälpt ett skit. Eller är det jag som är otålig? Skit samma, jag får helt enkelt sy igen min mun, det är de enda rätta att göra.
51a521af9f092b3af4d5cc09b0091bf4.png

Kolla varifrån!

 

Nu har vi (jag, Mike, Dennon, Yade, mamma, Thomas, Jennie, Daniel, Jörgen och Amelie) ätit Mikes goda gryta. Snart väntar efterrätten något som Daniel har gjort och det ska bli väldigt intressant. De är så trevligt med sällskap och de kommer att bli en jätte trevlig kväll.

 

0-4b5b9b526dc0f0052025e65d30b627e3.png

Kolla varifrån!

 

Fakesmile på Mcdonken. Någon får man faktiskt äta lite skräpmat, men jag som bantar fick snällt ta en kopp kaffe (mmm vad mätt jag blir på det, NOT). Nu ska vi bara köpa en kastrull till Mike och sen ska jag fixa mammas hår.

 

5e46e2f27f68275f8452e599ed918b82.png

Kolla varifrån!

 

Barnen hade lite extra energi som de behövde göra sig av med. Så mamma och jag tog barnen till Knalleland och in till leklandet. Medans vi dricker kaffe så leker barnen av sig och Mike är hemma och förbereder middagen och Thomas underhåller sig själv genom att spela biljard. Det är helt underbart.

 

Nu har jag lyckats att bokat och betalat två stycken biljetter till melodifestivalen Göteborg 20 februari 2010. Så God Jul mamma, varsågod nu fick du min julklapp i förtid. I LOVE MY MUM och melodifestivalen.

I år så fick vi ännu bättre platser än förra året, det blev C Parkett, Rad 26, plats 27-28. Vi kommer att rocka fett och synas, höras och äga hela fu*king skandinavium- Göteborg. YYYYEEEEAAAHHHAAA
0-5cb669b6c55c70ab667efffd0507911f.png

Kolla varifrån!

 

Mamma spelar biljard, men fattar nog inte riktigt vad och hur man användar kritan. Hon trodde att man skulle lukta på den, men ack så fel hon hade. Vi har så jävla roligt, alla mina älsklingar är här och jag älskar det. Puss

 

0-379fab28b46cc0e31f5d16b2ae8cd18c.png

Kolla varifrån!

 

Mamma och Jennie försöker skaka rumpa som negresser gör men dem har alldeles för små tajta vita rumpor och det ärinte det lättaste att försöka skaka rumpa då. Kylskåpet är de bästa redskapet. Jennie till mamma: gick det? Mamma svarar: Ja de gick. Jennie säger: Gud vad skönt... Jag höll på dö av skratt

 

17f09b17455659794892f0bbae9241f3.png

Kolla varifrån!

 

Mike är i himlen, han har köpt ett biljardbord poolsize. Nu har jag och Jennie fått möblera om i vardagsrummet. På grund av att de nya bordet är installerad i vardagsrummet så blir jag tvungen att köpa lite nya möbler och inredning (stackars mig eller blir det stackars Mike, ha ha ha). Och för att förtydliga en sak så vill (och ska) jag bara få en guldring ifrån Mike, vi ska inte gifta oss.

 

0-7ac6fb654b20726bd7d7c2fb56c7f199.png

Kolla varifrån!

 

Snart går jag på nio dagars semester och de ska bli så underbart, härligt, roligt och crazy. Mamma, Thomas och Dennon kommer till oss ikväll. Jag längtar så otroligt mycket efter dem. Trevlig helg på er alla för de ska jag ha. Och en sak till JAG ÄLSKAR MITT JOBB JUST NU (kanske beror det på att jag går på semester, hi hi) Kram

 

Någon villig som vill sy igen käften på mig??? Jag "går" på LCHF diet just nu, vilket innebär att man ska utesluta kolhydrater helt. MEN jag är hungrig hela tiden, sur och gasig i magen och jag har inte gått ner ett gram. Borde skaffa mig bantningspiller istället för jag vill inte vara FET längre. Det är bara Mike som är lite halv lycklig nu för att mina tuttar är gigantiska.


Allt som kretsar i min hjärna just nu är CIGG, fy fan vad jag vill röka. Jag är nästintill villig att göra vad som helst för ett bloss. Jag hoppas och ber att jag har motståndskraft och styrkan att inte ta det blosset. Men vad svårt det är. Jag kämpar med ett inre monster som vill ha sitt nikotin och jag vill f*n inte ge med mig nu. Jag vill så gärna vara rökfri.

På tal om något helt annat. Mitt motto är att man ska alltid hålla det man lovar, annars kan man lika gärna vara tyst och inte yttra sig alls. I fredags LOVADE (Marcus var här och är mitt vittne) Mike mig en feting guldring. Så min älskade Mike skriver jag till dig att man ska hålla det man lovar och nu väntar jag på min ring.
0-259c91f305033045381bf7e059ce29bc.png

Kolla varifrån!

Jag har syndat nu, rökt en halv cigg. FY PÅ MIG. Men fy fan vad jag behövde den. Utan att gå in närmre på varför så kan jag iallafall skriva att jag hatar bråk, tjafs och strul (och nej jag har inte bråkat med min älskling, han är min klippa och han vill jag absolut inte vara utan en enda sekund). Som tur är så smakade ciggen skit och jag var tvungen att borsta tänderna efteråt. Jag vill verkligen inte börja röka igen.

Ny arbetsvecka och nya tag. Nedräkningen för min semester har börjat. Nu är det bara fyra dagar kvar sen så har jag semester i en vecka *yaeh*. Mamma, Thomas +tjej och älskade Dennon kommer hit. Det kommer att bli så himla roligt, längtar som bara den.

Ny vecka och nya tag. Från och med idag kommer jag att försöka kämpa mot vågen, mot kläder som blivit för trånga, mot mig allt fetare kropp och givetvis vill jag vinna kampen och komma ut som fin, smal och sund människa. Nu är det verkligen dags för mig att ge mig själv en rejäl spark i baken. Mike är min älskling som stöttar mig i allt jag får för mig att göra, bättre levnadspartner kan man faktiskt inte ha. Han är en gåva ifrån ovan.

Och till sist, jag är fotfarande rökfri (5 veckor).
Såg detta i en intervjuv på SVT förra veckan. Det handlade om en ung student från Australien som flyttade till  England och köpte sig ett lejon Christian på Harrods på 70-talet (för det kunde man göra då). Livet var frid och fröjd tills dem fick dåligt samvete och valde att "skeppa" över lejonet till sitt "hemland" igen. Detta videoklipp är deras återträff efter att lejonet varit ute i de vilda i ett år. Året därefter så kände Christian inte ens igen dem. Jag tror absolut att detta klipp är riktigt (snodde youtube-klippet och idé ifrån Emmelies blogg).

10e606e17723f279776181633c917c86.png

Kolla varifrån!

 

Vad gör vi på en fredagskväll? Lillplutten leker tatto-mästare nummer ett. Han ÄLSKAR att måla, ge han en penna i handen och han börjar måla på lämpligaste föremål som finns till hands så som papper, tapet, mikes rygg eller husfasaden. Vår nya kostnär är född. Allas vår älskling Yade

 

0-3e2fd2590d6b8cd10472bffe6a56c6d2.png

Kolla varifrån!

 

När jag kom hem stod middagen redan klar: Rotfruktsgratäng med oxstek. Underbart gott, vilken karl jag har. Ännu mer plus var att han hade städat här hemma. Han vet hur han ska göra för att få mig att bli överlycklig. Och nu när jag ändå överöser han med beröm så kan jag påpeka att han har även varit så ursöt hela veckan då han har skrapat mina bilrutor på morgonen. Är de inte kärleksförklaring i världsklass så säg. Jag älskar min mike så himla mycket.

 

0-27e1a611617bcde63a048dd7e3929e44.png

Kolla varifrån!

 

Nu är inte roligt längre, varför straffar gud mig med detta helvetes snöoväder i mitten av oktober? Barnen blir väl glada, men jag hatar det, alltså jag verkligen hatar det. Detta väder är skit att köra i. Der är halt, det är slaskigt och framför allt det är läskigt för jag har ingen kontroll över bilen. Bilen bestämmer över mig och jag tvingas att köra sakta och bara hoppas att jag inte får sladd.  Jag vill ha en säker bil med bra däck och som har abs bromsar. Nu har jag en halvbra bil med halvbra däck och inge abs bromsar. Mike älskling, ska vi byta bil?

 

I godan ro går jag ner till pannrummet för att kolla hur det går för Mike när han sotar ur pannan. Vad är det som mina ögon snabbt zoomar in sig på om inte ett paket cigg.

Av en ren vana tar jag tag i paketet, skakar och känner att det är cigg kvar i paketet. "Det kan vara gott att röka någon cigg vid brasan nu när det är älgjakt" får jag till svar då jag frågar varför vi har cigg i vårt hus.

Karln brukar inte röka (bara någon cigg ibland när han festar), han snusar. Jag sa i ett högt tonläge "DU gömmer dem där för mig, för jag litar INTE på MIG SJÄLV". Och vad är det enda jag tänker på nu? Jo att vi har cigg i huset.

Fan jävla Mike, nu ser du till att gömma dem väl för jag vill inte "råka" hitta dem.

Det tråkigaste som finns måste väl ändå vara väntan, eller?
Att vänta på något, usch. Som jag just nu i skrivande stund, jag väntar på att tvättmaskinen ska blir klar så att jag kan hänga upp tvätten och sen slöa framför TV. Tiden står liksom still och det känns oändligt lång väntan innan man når "målet".

Förbannande väntan alltså. Ska snart upp och kolla på till Fråga Olle Dokumentär-snusk, sånt gillar jag. Jag är nog väldigt öppen när det gäller sex, onani och leksaker, skäms inte för att snacka sex. Jag skulle nog kunna tänka mig att byta yrke och bli en kvinnlig Fråga Olle fast tusen gånger snyggare då´rå. Jag ska bli som en snusktant som gömmer dildosar i nattdukslådan (kan man bli något man redan är, eller? ha ha ha).
Fick länken av exet, gå in och kolla på den dansande bebisen.

0-714c1edbdcf36c221165da3cd4579569.png

Kolla varifrån!

 

Nu är jag gör Yade och Mike lyckliga för jag står och gräddar pannkakor av 1,5 liter smet. Det kommer att blir MASSOR av pannkakor *gott*. Jag vet att det bara är tisdag inte är torsdag då man egentligen ska äta ärtsoppa med pannkakor, men det är det som är så härligt när man är vuxen för då får man bestämma själv. Nu ska jag förbereda mig inför morgondagen, det är hur mycket som helst nu på jobbet och allt har ändrats i sista sekunden (det är jobbet i ett nötskal).

 

Nu har jag varit rökfri i en månad, jag klappar mig själv på axeln. Jag är stolt över mig själv och över min bedrift. Jag hoppas att jag inte fastnar i nikotinets vassa klor igen, för hur eller hur det är ett missbruk och jag är glad över att jag har kommit ur det. No more cigg för mig.

Den låten som "idol" juryn hatar som mest, den låter älskar vi som mest här i lilla Dalsjöfors. Vi har pratat om döden, ifall *peppar peppar ta i trä* någon av oss dör så det är just den här låten vi vill ha på begravning (Jag, Jennie, Daniel och Mike). Det måste vara med lilla norsken Kurt Nilsen så klart...


0-55969ea115fcbbbe3307eff0d68105e3.png

Kolla varifrån!

Grisöron är inte bara för hundar, även killar som Jörgen i Dalsjöfors tycker om den smaken. Vem vet kanske även jag borde pröva, nä aldrig i hela livet. Ha ha

0-2b76211707bd006fccd6c32494cbf9a4.png

Kolla varifrån!

Middag för fem. Vilken underbar middag vi äter, kubbb bengts gryta. Den är supergod. Älskar fredagar, speciellt när man är ledig dagen efter. He he

Igår på kvällen så sa Mike att vi skulle ha middagsbjudning här hemma idag (Jennie och Daniel kommer). Jag fick lite lätt panik för även om vi har det fint och städat hemma så vill jag att det ska vara tipptopp när det kommer gäster. Så i två timmar så passade jag på att dammsuga, torka golv, damma av, städa toaletten osv.

Dagen har gått passerat smärtfritt på jobbet, ny utbildningsgrupp med enbart killar (och två tjejer). Fy f*n dem är smarta alltså, he he. Vi ligger långt före i schemat.

Mike håller på med maten där uppe, min lilla mästerkock. Jag har iallafall varit delaktig med maten för jag har gjort panacotta. Ikväll kommer att vi ha skit roligt för våra älsklingsvänner kommer hit. I love them so much <3
Jag måste ha världens bästa Sambo, min underbara älskling. Igår när jag hade så himla ont i ryggen och nacken så kom han med värme dynor till mig. Sen smörjde han in mig med häst linement (eller hur du nu stavas) och la på en varm handduk som han strukit länge med strykjärnet för att få varm. Detta resulterade i all smärta har gått bort nästan helt och hållet.


Imorse var jag och Yade hos läkaren, de tog blodprover på han och sen ska vi lämna in ett bajsprov till dem. Tack för att läkaren tog mig (oss) på allvar och därmed valde att ta "för många" prover och går till botten till varför Yade har sina magproblem.Idag på jobbet har jag utbildat, det har gått jätte bra förutom att det var fullt med getingar i utbildningssalen. På slutet av dagen låg det massor av mördade getingar och förhoppningsvis så kommer någon dit för att utrota resten, annars kan vi inte vara kvar i den salen. Till saken hör det till att det finns flera träbalkar uppe taket, dem kanske har byggt bo där?
Igår på väg till jobbet försökte jag fånga min bilnycklar i luften. Det var jag själv som tappade dem ifrån knappt en meters höjd och istället för att vänta tills att dem landade på golvet försökte jag leka Zlatan och fånga dem luften och knäckte till nacken/rygg på något konstigt sätt.

Hela dagen igår hade jag jätte ont, näst intill svimmfärdig men jag tog igenom mitt arbetspass och jag klarade även av föräldrarmötet igår kväll. Inatt har det varit rena mardrömmen, kunde inte ens vända mig i sängen. Tror jag har åkt på någon form av nackspärr. Jag går runt, stel som en pinne och andra kan tyckas att jag är högfärdigare än drottningen själv, men jag har så j**vla ont.

Jag är hemma med Yade idag, snart är vattkoppstiden över. Jag tror att han kan återgå till skolan imorgon eller på torsdag. Han har varit superduktig och sagt till sig själv när det har kliat som mest "Yade, kämpa emot, du klarar det här".
Jag hade en trevlig kväll igår, det måste vi göra om. Tack mamma för att du ville prata med mig i mobilen hela bussresan hem och när jag gick ensam på mörkaste vägen hem. Jag är så löjligt mörkrädd och min mamma förstår mig.Idag har det varit en riktig slappar söndag, sånt gillar jag. Jag och Yade har varit på en lång promenad i det superfina vädret vi har här. Mike håller på med maten, grillad lax, kokt potatis och kall sås "han är så underbar min älskling".  Ja, jag vet jag är bortskämd, men jag är faktiskt värd det att bli bortskämd för det är mycket som jag gör för Mike också. Vi skämmer bort varandra, precis som man ska göra.

Tre veckor utan ett enda litet bloss, jag är så sjukt stolt över mig själv att jag har lyckas stå emot frestelsen. Nu har jag sparat 840 kr på att vara rökfri.
0-44ec9008554e89b414640d0a96043c48.png

Kolla varifrån!

Kanelbullens dag idag, vem bestämde att just kanelbullen skulle få en egen dag och av vilken anledning? Någon som vet? Jag tror att det beror på bagaren vill tjäna pengar på vår prestationsångest. Jag gör i vanliga fall världens godaste bullar, men inte under "tvång" utan då köper jag mina bullar istället för att slippa baka själv och på så sätt tjänar bageriet på kanelbullensdag. Så lättlurade vi är.

4b5c1b70fca2746527d42b568cc43cbf.png

Kolla varifrån!

Lilla jag tog bussen hem redan vid 22.40, kände att de räckte för mig att vara med på förfesten (den är ju alltid roligast iallafall). Kanske är jag alldeles för hemmatam eller för gammal, vad vet jag? Men jag hade super roligt med mina girls. Tack älskade mike för att du finns i mitt liv, du är verkligen mitt allt. Love <3

48329ea70e75270153a39cafb6d7ec58.png

Kolla varifrån!

Party med alla tjejer på jobbet. Jag är ju mamma till alla mina älskade tjejer och vi har så himla roligt. Snart bär det av in till stan och då ska vi slå klackarna i taket alla tjejer i grupp två ifrån transcom (om jag inte tar bussen hem dess för innan, hi hi)

33540c0ebc217d3e26ef21ec59ba2f67.png

Kolla varifrån!

Den här boken ska alla som röker läsa. Den är superbra bok, inge hokus pokus trams eller pekfinger. Tar ett citat från en som har läst boken "första gången jag läste boken var för 5 år sedan, men när jag kommit halvvägs greps jag av panik. Jag visste att om jag fortsatte läsa skulle jag vara tvungen att sluta. Tänk så dumt"

0-41396d6455c82c9d38d8ba9065d047d8.png

Kolla varifrån!

Tänk vad bortskämd jag är med en karl som kan och vill laga mat. Älsklingen har gjort hemmagjord potatisgratäng med grillad baklår av rådjur som legat i marinad. De är så underbart gott. En myskväll framför lilla melodifestivalen, kan de bli bättre?

7b685b23a886a1b7893ac18d0b7119c3.png

Kolla varifrån!

I am happy, very very happy.
För nästa vecka och två veckor framåt så ska jag utbilda igen. Det kommer att bli så himla roligt. Nedräkningen inför helgen har också börjat. Lille söte Mike är hemma och vabbar för än är inte Yade frisk.