Nu får det vara nog

0kommentarer

Nu får det vara nog med den här äckliga snön. Det var värsta vinterlandet blandat med snöstorm idag. JAG HATAR SNÖ. Vaknade med sprängande huvuvdvärk och den har inte släppt än, men jag är på jobbet iallafall.

Mitt fina silvertyg som jag köpte igår (som dem tog överpris på, dem lurade mig totalt) hamnade i sopporna. Det blev ingen fin horklädsel av det tyget. Och när allt kändes så oändligt hopplöst så erbjöd Mike att hjälpa till, jag fick mannekänga för honom i olika outfits. Det kändes genast mycket roligare, tror att han tyckte det var trevligt också.

Igår bakade jag en tårta och en kladdkaka till fredagsfikat här på jobbet, jag är grym på att göra tårtor om jag får skryta, he he. Måste bara spara en liten bit till Y som blev så ledsen för att han inte fick följa med mig till jobbet idag.
 
 

Och på tal om något helt annat, det som jag trodde var bennhinneinflammation förra lördagen är något helt annat. För min "trampdyna" under stortån är sjukt stor, svullen och det så ont att gå på den, samma känsla som när man trycker på ett blåmärke. Varför jag har ont i benet är för att jag går snett för att undvika gå på "trampdynan". Det blir värre för varje dag, just nu är jag halta-lotta. Vad detta kan vara?
 

Kommentera

Publiceras ej