Älskar melodifestivalen

1kommentarer

Mike och Y målade om lite skåpluckor. Mike var så söt för han fixade en arbetsbänk för Ys höjd. Jag lyckades göra den godaste laxen jag ätit på länge. Saftig och god, den liksom smälte i munnen. Jag äter fisk och försöker bli smart, men de funkar inte.
  

Innan melodifestivalen började, valde jag att göra om vid matsalsdelen och nu är jag riktigt nöjd med resultatet om jag får skryta. Mike hade en liten idé som jag tog fasta på och fyllde på med "Ramona-piff". Jag får inreda övervåningen, gissa om jag är lycklig.
    

JAG ÄLSKAR melodifestivalen och Y lika så. Självklart var vi tvunga att imitera Sarah lite för hennes låt för den har en sån kraft. Af Ugglas låt är sjukt bra, texten är så underbart bra. När jag hörde den live i Göteborg så berörde inte låten mig alls, men idag var det annat. Kanske beror för att man satt i TV soffan? Fatta att jag började böla, då lever man sig verkligen in i texten. Mike valde att bänkade sig i sovrummet med en film istället, en riktig tråkig tråkmåns i mina ögon.
   
  

1 kommentarer

emmelie

08 Mar 2009 00:07

HERREGUD jag vet att du är galen MEN hur kan du tycka den är bra! Den suger suger suger! Ta genast tillbaka det :))) Puss

Kommentera

Publiceras ej