Uppdatering

1kommentarer

TORSDAG 26 FEBRUARI
Först jobb, sen till huset. Mike och hans pappa Lars hade flyttat allt färdigt när jag kom. Vi åkte in till Borås, köpte en soffa. Sen började jag med eviga upp-packningen långt in på natten. Jennie och Daniel kom förbi. Mange kom med en TV 19 tum med inbyggd DVD som inflyttningspresent till Y. Gissa om han blev glad.

FREDAG 27 FEBRUARI
Vaknade med tuppen, åkte till gamla lägenheten för att hämta de sista. Hem och packade upp ännu fler lådor. Jag försökte att få reda på oordningen och det var inte lätt. Vid halvfyra styrde jag och Jennie kosan mot Göteborg, IKEA. Handlade saker till hemmet. När vi kom hem hade Mike och Daniel gjort potatisgratäng, fläskfilé och sallad. Bakom hörnet så väntade mina älskade bröder. Gissa om jag blev överklycklig. Amelie och Jörgen kom förbi en sväng. Vi spelade kortspel långt in på natten. Yade lånade ut sin säng till Jennie och Daniel för 20 kr.

LÖRDAG 28 FEBRUARI
Och så var det fortsättningen av de eviga upp-packningen av lådor. Fredrik och Thomas åkte vidare till Eskilstuna. Det var roligare nu att packa upp eftersom nu fick jag börja inreda. Sara med barnen kom över på en fika (nu är vi grannar igen). Mike och jag har inte alls samma smak, stil eller tycke angående inredning. Jag plockar bort, han plockar fram. Jag byte plats och han byter tillbaka. Medans jag sydde gardiner så gjorde Jennie en supergod tacopaj.

SÖNDAG 1 MARS
Jennie och Daniel åkte hem till sitt. Det var sjukt roligt att dem var hos oss i helgen. Tack för all hjälp. Jörgen och Amelie kom för att hämta nycklarna till lägenheten. Söndag är avsedd för vila, det tog jag fasta på så det blev bara upp packningen av Ys kläder.

MÅNDAG 2 MARS
Lämna Y till skolan, hem och fixa det sista med upp-packningen och inrredningen. Hämta Y och vi åkte in till stan. Y köpte en snow boogie (en bob i chopper stuk). Han betalade hälften och jag hälften. Därefter åkte vi till pulkabacken, riktigt skoj. På kvällen kom Mikes föräldrar Lars och Susanne på besök. Vi fick två jättefina lampor av dem. Det är så roligt att prata inredning och annat med Susanne.

TISDAG 3 MARS
Jobb än så länge. Kan informera att bilder kommer senare för er som orkade läsa hela inlägget.

1 kommentarer

We tell it all

03 Mar 2009 12:36

coolt namn du har, Ramona :)

Kommentera

Publiceras ej