D, Alex och Sandra på snabbvisit

1kommentarer

Om jag hade jobbat på ett "vanligt" jobb så hade jag haft helg nu, men nu är det som så att jag inte jobbar på något vanligt jobb vilket innebär att jag måste infinna mig på jobbet imorgon kl. 06.45.


Alex, Sandra och D kom hit Dalsjöfornien för att hämta Y. Det var riktigt roligt. För första gången fick Alex och Sandra se hur vi bor. Vi fikade, "tjöta" lite och alldeles nyss åkte de hem till Kalmar igen.

i helgen är vi barnlediga och det känns tomt i huset :-(. Jag kommer inte vara sysslolös, nej nej ordet sysslolös finns inte i min värld. Ikväll kommer det lite folk, vi ska spela nitendo wii. Imorgon blir det först jobb, sen hem och fixa inför melodifestival finalen. På eftermiddagen/kvällen kommer det folk till oss, vi ska grilla, ha schlagertävlingar (fast de vet de inte om än, hihi) därefter blir TV med finalen på högsta volymen för hela slanten. Och de som inte gillar schlager blir förpassade ner till källaren för ingen ska första den sanna schlager anda som kommer att flöda i överdoser imorgon om jag så ska tvingas sitta här själv.

1 kommentarer

Sharp (MiaH)

13 Mar 2009 19:52

Hallå! Jag har hittat din blogg! ler Så du e också schlager-fantast? Synd bara att de flesta riktigt bra har åkt ut, jag hejar på Alcazar och EMD imorgon! Ha de!

Kommentera

Publiceras ej