Upp med tuppen

0kommentarer

Det var "upp med tuppen" idag fast att jag är ledig. Först var det Y som väckte mig lite innan halvåtta och jag försökte ligga kvar i sängen en liten stund till. Men då kom Micha hoppa på mig, sprang runt, vifta med svansen och ville verkligen att jag skulle kliva upp och hon lämnade mig inte ifred så jag fick snällt kliva up ur sängen.

Snart ska jag och Y åka till Mary och kolla på huset för det var ju så länge sedan vi var där. Vi ska dricka lite kaffe med henne också. Sen blir det in till stan och handla mat.


Det var trevligt att få titta på huset igen, vilken fin utsikt vi har oj oj oj....
Y och jag tog svängen förbi jobbet, Rusta, Shape, Halens Fyndbutik, Maxi, Burger King, Aptoteket och sen hem igen. Skönt att få allt uträttat på en och samma dag och lika roligt var det att min mobil har gått varm idag, många som hörde av sig till mig och jag känner mig så hedrad. Ikväll åker vi till Jennie och Daniel, det ska bli roligt. My och Stefan pallra er dit ni med :-)Jag älskar verkligen Jennie och Daniel, så enkelt är det. Dem är mina vänner i vårt och torrt. Jag ville verkligen INTE åka hem nu, men jag var ju så illa tvungen eftersom jobbet kallar på mitt namn imorgon på morgonen, tyvärr. Puss puss.

Kommentera

Publiceras ej