Sexuell förbindelse på Let´s dance

2kommentarer

Här sitter jag en lugn fredags kväll med planerad TV tittande med Let´s Dance premiären i siktet. En deltagare visar sig i TV-rutan och detta får mina ögonen att ploppa ut och hjärtan att hoppa upp i halsgropen när jag hör hans namn "DET ÄR HAN" tänker jag. Av vilken anledning?

säger jag bara en sak, jag har haft en sexuell förbindelse med någon av deltagarna i Let´s Dance för *hrm harkel* 13 år sedan. Det var när jag var 17 år, när jag var ung, snygg, smidig, smärt och tuttarna pekade rakt ut utan BH med vaddar, på en 36 timmars finlandskryssning så hade jag mycket raj raj med denna deltagare.
Ska det här räknas som min "walk on fame"? NÄÄ inte en chans.

Minns min mamma som knackade dörr på alla hyttdörrar som började på 12 för försöka att hitta mig. Helt plötsligt kom jag gåendes med min silvriga kortkort kjol, tighta linne utan BH och troslös till receptionen. Min mamma blev lycklig när hon såg mig. Hon hade träffat "deltagaren" kvällen/natten innan och han lovat hålla fingrarna i styr "ha ha" därför släppte hon iväg mig med honom. FAST mamma har "öga" för att se om det är en good eller bad boy och han var en good boy. Tyvärr så svek hennes minne henne, hon hade glömt hans hyttnummer och fick därför hon knacka dörr på över 100 hyttdörrar utan resultat. När vi väl hittade varandra omfamnade hon mig och var lycklig över att vi fann varandra innan vi behövde kliva av båten.

Bildbevis
finns, dock enbart med en gammal-hederlig-"vanlig"-kamera som man fick framkalla sin filmrulle och vänta minst en vecka innan man fick bilderna. På den tiden fanns inte mobiltelefon med kamera (för oss vanliga dödliga) eller digitalkamera, inte ens msn eller e-mail fanns, så förstår det var typ som stenåldern då, ha ha. Fan jag börjar bli gammal nu, ett halv år kvar sen är jag 30, en fot i graven redan nu!?!

Walk on fame?

Gissa vem det är? Hi hi

2 kommentarer

evelina

12 Jan 2009 19:04

vem e de vem e de?? nyfiken i en strut

www.finset.se/sollie

evelina

12 Jan 2009 19:05

vem ,vem ,vem ??? nyfiken i en strut

Kommentera

Publiceras ej