Lördag hela dagen lång

0kommentarer

Vakna 8.30, gick upp och åt en god frukost med Y (Mike hade åkt iväg till skogen för att kolla gryt). Därefter passade jag på att städa här hemma för det såg värre ut än en svinstia, inget roligt men det behövdes.

Sen kom Mike hem och vi alla åkte till Gärdhem, en second hand affär här i Dalsjöfors som bara har öppet på lördagar mellan 10-13. Det var så mycket folk att det knappt gick att gå framåt, bakåt eller sidan. Det var trångt med andra ord.

Vi tog bilen till Bosättningspiraten, kollade in vår nya soffa vi ska ha. Vi tittade även på olika matsalsbord. Det finns så mycket man skulle vilja ha, åhhh.

vägen hem tog vi svängen förbi Jennie och Daniel, fastnade där i 4 timmar. Vi drack kaffe, tjöta och umgicks. Dem hade tapetserat om i matsalsrummet, så snygga tapeter. Jennie har verkligen känsla för inredning, tänk om jag kunde vara lika idérik som hon.

Nu har vi precis ätit, Mike håller på att fixa iordning sig för han ska på jaktfest i jaktstugan. Där ska dem sitta 12 män och skryta om allt och inget medans jag och Y åker tillbaka till Jennie och Daniel igen. Imorgon är det jobb som gäller för mig, bläää vill inte jobba helg.

Kommentera

Publiceras ej