Håret borta...

0kommentarer

Nu har allt hår rykt, tog bort hårförlängningen igår. Det tog min BARA tre timmar. Lite synd att jag inte kunde ha det kvar längre men det var så många slingor som satt så dåligt. Jag är faktiskt lite ledsen att jag var tvungen att ta bort slingorna.

Allt slit i håret igår måste ha resulterat till att jag har sån fruktansvärd huvudvärk, det bankar jävlar i huvudet. Det är INTE roligt. Fast jag härdar ut.

lunchen sprang jag till Knalleland för jag skulle inhandla en present till Ys kompis. Tanten framför mig kassan var en mardröm. Först ville hon veta var allt kostade innan hon bestämde sig för att köpa varorna. Hon stod där helt tyst i en evighet. Det var en lång kö bakom henne vilket inte bekom henne alls. För första gången i mitt liv så hamnade jag i bråk i en kö och med en gammal kärring på 80 bast. Jag bad henne att fundera vid sidan kassan så att vi som har bestämt att vi villa handla våra varor kunde få betala och gå. Kärring jäveln stod kvar och hånflinade och sa "jag står här och funderar hur länge jag vill. Flera kunder bakom mig lämna sina varor och gick. Jag kläckte ut mig att hon kanske borde äta lite vitaminer så att hennes hjärna kunde fundera lite fortare och så gick jag. 
Ikväll blir det myskväll hemma, Lets dance är ett måste.

Kommentera

Publiceras ej