Äntligen Fredag, så skönt, så härligt och så underbart. Som jag har längtat efter helgen.

Efter jobbet hämtade jag upp Y och hans kompis på skolan. Vi handla lite och sen fick dem lite mat. Mike kom och plockade upp oss och vi åkte vidare till hans föräldrar. Lars lekte doktor och Mike sköterska, dem opererade lite på min fot *tack tack*
Efter "liten" sockerkick så har vi två barn som är som små duracell kaniner, både högt och lågt, fast dem har jätte skoj och det är det som är huvudsaken.

Hela den här veckan har jag varit på strålande humör och har inte tagit en enda cig (och bara ett nikotintuggummi idag), jag är så grym.


Bästa samtalet idag.

Jag: Men hon pratar väl norrländska?
Sandra; Nä, hon släpar med orden Heeeeej, vaaaa gööör duuu?
Jag: Jaha, vilken dialekt har hon då?
Sandra: Stockholmska
Jag: Men hon har väl inte bott i stockholm?
Sandra: Nä, men hon har fått den bara genom att flyga över stockholm
Efter jobbet Check check...
[x] Hämtat Y
[x] Åkte hem
[x] Tränade Pilates
[x] Åkte till affären
[x] Gjorde pannkakor och plättar (inge ärtsoppa den hade Mike tagit)
[x] Åkte till Jennie och Daniel, fikade
[x] Och nu hemma igen.
[x] Hoppa in i badet
[x] Ringa D
[x] Kolla på TVFörstå att jag faktiskt kunde motså cig hos Jennie och Daniel när vi fikade och detta trotts att dem rökte brevid mig. Jag blev inte ens sugen. Är jag grym eller?  Ja, jag vet det är mycket tjat om min sluta-röka-grej, men det får ni ta. Jag (och alla andra runt omkring mig) är mest chockad över att jag är så glad hela tiden, inga humörsvängningar eller konstiga utbrott.

Jag är grym, inte en enda cig sen i söndags. Och Bashar håller sig på mattan han med, han är riktigt duktig. *Peppar peppar* Det går som en dans...Jag har inte ens tagit nikotintuggummi idag...

..........
Jo nu blev det en nikotintuggis blev det nu efter maten och jag har gått en power walk runt halva knalleland. Jag är grymmare än grym om detta håller i sig.
Då har vi varit hos farbror djurdoktorn som har gett lilla Micha sin första "abortspruta" av två. Hon var supersnäll, sa inte ett ljud och hon verkade inte vara rädd heller. Det sved i min plånbok, ojojoj vad det sved. Men så går det när jag är hundvakt, inte har hjärnan med mig och blir akut  kissnödig, på mindre än  tre sekunder så pippar hundarna som vildingar och jag får punga ut 1500 kr för en motspruta mot Blixtens sprut.

  
Sy igen min mun för jag kan inte stoppa mig själv!
Igår kväll moffade jag i mig en himla massa godis, fy skäms på mig. Borde köpa turknötter så jag kan stoppa något mer nyttigt i munnen. Har träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens pilates pass *yeahh*
MEN ingen cig än så länge.


Nästa anhalt : Jobb
Ingen annan har velat haft tvättstugan idag så den har varit min enda sen klockan nio. Jag har tvättat allt som går att tvätta som kläder (så klart), kuddar, täcken och mattor. Jag har även kört ett pilates-pass på vardagsrumsgolvet och det måste ha varit en syn för gudarna för jag är vig som ett kylskåp. 

Sen har jag packat ner vardagsrummet och halva köket, hunnit att åka till stan och köpt 20 L vit färg och vi fyndade även lite andra saker. Därefter lagade jag en söndagsstek i ugnen (fast att det bara är tisdag) och har plockat undan massor här hemma.
    
  

*allt för att inte röka*
RASTLÖS-känslan har rotat sig fast i mig trotts att jag håller mig sysselsatt varenda vaken minut. Jag är ledig idag och har lämnat Y i skolan. Idag är min bästa kompis tvättstugan, har ett berg av skit tvätt som måste tvättas.

 

INTE en enda cig, jag är så stolt. Igår kväll blev det jätte tufft, men jag stod emot frestelsen. Mitt humör var ju sjukt konstigt och allt jag såg, tänkte och ville ha var cig. Älskar Mike för att han står ut med mig, hjälper mig och stöttar mig. 


NU måste jag gå ner i vikt för det här fungerar inte, vågen pekar bara uppåt hela tiden och det är skrämmande. Kan inte skylla på någon annan än på mig själv. Förstå jag rullar fram. Latmasken som har grävt sig in i mig måste bort. Jag måste ändra om hela min livstil nu.
Inte en enda cig idag, jag är fan grym. Tyvärr har jag en sån hemsk mensvärk, känns som hela "lillmagen" ska sprängas i bitar. Jag är så tacksam över att jag har min älskling. Han stöttar mig till 100 % och han skämmer bort mig med en massa kärlek, ömhet och underbara gester. Finns ingen bättre än du, min älskade Mike och god mat kan du laga också. Snart flyttar vi till huset, räknar dagarna...
Nu har startskottet gått och jag är på väg mot ett liv som rökfri. Ingen cig än så länge.
Det går skit bra. Jag är inte ens irriterad, sur eller deppig. Härliga underbar känsla. Ok jag fuskar med nikotintuggisar, men har bara tagit 3 stycken och varit vaken sen 05,15.


Kl 14.00 VARJE TIMME ÄR EN SEGER OCH JAG SEGRAR!!!!
Igår efter jobbet så kidnappade vi Jennie och Daniel åkte lååångt ut i skogen på massa konstiga vägar och till slut hamnade vi i Länghem hos Mange och Tony.
Det var cowboy-tema för hela slanten *yeeaaaeahhhaaa* Eftersom jag skulle jobba (idag) så åkte vi hem redan vid 23 tiden. Det var trevligt att kidnappa dem så det måste vi göra fler gånger.  

Och idag vaknade jag utvilad, så himla skönt.
Det var "upp med tuppen" idag fast att jag är ledig. Först var det Y som väckte mig lite innan halvåtta och jag försökte ligga kvar i sängen en liten stund till. Men då kom Micha hoppa på mig, sprang runt, vifta med svansen och ville verkligen att jag skulle kliva upp och hon lämnade mig inte ifred så jag fick snällt kliva up ur sängen.

Snart ska jag och Y åka till Mary och kolla på huset för det var ju så länge sedan vi var där. Vi ska dricka lite kaffe med henne också. Sen blir det in till stan och handla mat.


Det var trevligt att få titta på huset igen, vilken fin utsikt vi har oj oj oj....
Y och jag tog svängen förbi jobbet, Rusta, Shape, Halens Fyndbutik, Maxi, Burger King, Aptoteket och sen hem igen. Skönt att få allt uträttat på en och samma dag och lika roligt var det att min mobil har gått varm idag, många som hörde av sig till mig och jag känner mig så hedrad. Ikväll åker vi till Jennie och Daniel, det ska bli roligt. My och Stefan pallra er dit ni med :-)Jag älskar verkligen Jennie och Daniel, så enkelt är det. Dem är mina vänner i vårt och torrt. Jag ville verkligen INTE åka hem nu, men jag var ju så illa tvungen eftersom jobbet kallar på mitt namn imorgon på morgonen, tyvärr. Puss puss.
Jag säger bara Tack Gode Gud över att jag har kommit hem med alla mina lemmar hela. Nära döden upplevelsen var nära många gånger när Mike försökte köra i Göteborg samtidigt som han ska försöka förstå vad GPS säger (GPS och Mike går inte ihop). Vi åkte på en spårvagnsräls, mot rött, mott enkel riktad och nästan mot färdriktningen. Tills slut kom vi till sjukhuset och Mike fick sin dom: avsliten sena som resulterar i operation och tre månaders sjukskrivning.

  
Vi tog omvägen (Mike och GPSen) till IKEA också. Hittade lite fynd.
Första gången jag hörde låten var hos Jennie. Hon sa att hon hade hittat vår låt.
Y bara älskar den här låten, han liksom jag vill höra den om och om igen.
Det kändes skönt att få sova ut idag. Mike tog Y till skolan.
Snart ska vi åka till Göteborg, Mike ska få sitt finger undersökt. Någon speciallist läkare ska se om den behövs amputeras eller om dem kan lyckas operera den. Även denna incident är lite av mitt fel också, för det var jag som bad Mike att fixa maten i somras och det var jag som inte lagt konservöppnaren där den ska ligga så han var tvungen att använda en potatisskalare och han lyckades skära av sig halva fingret. Jag är lite som en "första" bov i dramat även om jag inte utför incidenten som hans finger eller hundarnas juckande.
 
Hundarnas snabba juck igår kommer att kosta mig 1500 :-, fatta 1500:- för två sprutor.
Och ja, jag tar på mig den kostnaden eftersom jag hade oturen och vara ensam hemma med dem. Rätt ska vara rätt, tyvärr.

Jobbet går inge bra idag heller, men jag försöker att bita ihop. Jag har haft för många "jobbiga" samtal och känner att jag har alldeles för kort stubin för att kunna vara tålmodig och förstående.

Pillrena funkar iallafall bra för jag blir fruktansvärt illamående direkt efter jag tagit dem och tycker det är äckligt och röka (häftigt). Den 26 januari då slutar jag helt och den här gången ska jag lyckas för jag måste ha något jag kan vara stolt över.
En sekund av obetänksamhet och PANG så får jag fan straffas tusen gånger om. Micha har ju löpt ett tag nu och Blixten har inte varit sen på att vara framme för att försöka "jucka". Vi har lyckats väldigt bra på att hålla isär dem, inte lämnat dem en sekund själva, inte ens med blicken.

MEN så händer det och varför ska det hända när jag är själv med dem j*vla kåt hundarna? Y gick och la sig klockan åtta och Mike drog iväg till sina päron. Alltså så hade jag det stora ansvaret för dem. Micha fick vara i buren, men sen blev jag lite blödig släppte ut henne, tänkte att jag skulle ha öga på dem, vilket jag också hade i 1,5 timme. På reklampausen sprang på toaletten för att jag var så kissnödig.
Vad hör jag YYYYLLLL, snubblar ut i hallen och får se att hundar sitter fast.

Micha springer iallafall runt här lycklig nu för hon har fått snopp, Blixten haltar och han fick hamna i buren och jag kommer att få stora no no fingret ifrån Mike som måste ringa vetrinären för att få dagen efter piller till Micha.
Nu har jag börjat min "sluta-röka-period".
Första pillret är i magen nu, får väl se om jag får alla biverkningarna som dem varnar för. Jag kan bli depp, få självmordstankar, humörsväningar, få ont i magen, bli illamående och magen kan svullna till en gravidmage och sånt.
Ha ha några av biverkningarna har jag redan det är bara fråga Mike vilken PMS kossa jag kan vara.


Piller nummer två i magen.
Seriöst, jag blir sjukt illamående typ 15 minuter efter att jag har tagit pillret.  Tyvärr verkar det som att det är många som har bangat ur och inte kommer vara med på att sluta röka/ snusa. Nu är det bara jag och Bashar, men vi ska fan fixa det här.
 
Nu är det dax för att sluta röka igen :-)
Jag och några till på jobbet har kommit överens om att den 26 januari 2009 så ska vi sluta röka.
Röker man en cig får man böta 50 kr.

Kära Isabelle gav mig sluta röka-piller som jag ska börja knappra på nu och hoppas att det hjälper.
Gissar vem som jobbar häcken av sig?
Jo, jag så klart och det suger...


Mamma Ramona fixar allt. Jag fick hjälpa till att få ett snöre igenom luvan på Michos jacka, allt för dig Micho.
Skön slappar söndag ska jag ha nu ikväll för jag orkar inte lyfta ett finger så seg som jag är.
Vakna 8.30, gick upp och åt en god frukost med Y (Mike hade åkt iväg till skogen för att kolla gryt). Därefter passade jag på att städa här hemma för det såg värre ut än en svinstia, inget roligt men det behövdes.

Sen kom Mike hem och vi alla åkte till Gärdhem, en second hand affär här i Dalsjöfors som bara har öppet på lördagar mellan 10-13. Det var så mycket folk att det knappt gick att gå framåt, bakåt eller sidan. Det var trångt med andra ord.

Vi tog bilen till Bosättningspiraten, kollade in vår nya soffa vi ska ha. Vi tittade även på olika matsalsbord. Det finns så mycket man skulle vilja ha, åhhh.

vägen hem tog vi svängen förbi Jennie och Daniel, fastnade där i 4 timmar. Vi drack kaffe, tjöta och umgicks. Dem hade tapetserat om i matsalsrummet, så snygga tapeter. Jennie har verkligen känsla för inredning, tänk om jag kunde vara lika idérik som hon.

Nu har vi precis ätit, Mike håller på att fixa iordning sig för han ska på jaktfest i jaktstugan. Där ska dem sitta 12 män och skryta om allt och inget medans jag och Y åker tillbaka till Jennie och Daniel igen. Imorgon är det jobb som gäller för mig, bläää vill inte jobba helg.
Kära Dagbok
Dag 1

Vi firade precis var 25:e bröllopsdag utan att ha något att fira. När vi kom till att återuppleva  vår bröllopsnatt så började han gråta och låste in sig på toaletten.

Dag 2
Idag berättade han en stor hemlighet. Han "avslöjade" att han är impotent och ville att jag skulle vara den första som fick reda på detta. Varför "avslöjar" han inte något som jag inte känner till? Han har varit slak så länge att han till och med haltar när han går.

Dag 3
Vårt äktenskap är i kris, en kvinna har vissa behov. Igår såg jag ett foto av Kaknästornet och började gråta

Dag 4
Ett under har inträffat! Det finns en ny medicin som kan ordna till hans "problem". Den kallas Viagra. Jag förklarade för honom att om han börjar äta Viagra kommer allt att bli som på vår bröllopsnatt. Då tyckte han att vi denna gång skulle lämna mamma hemma. Jag tror att det kommer att fungera för jag har i hemlighet bytt ut hans Prozac mot Viagra i hopp om att höja mer än hans humör.

Dag 5
Den här Viagra-kuren har stigit honom åt huvudet. Igår på McDonalds frågade killen i kassan mig om jag ville ha en BigMac och då trodde han att vi pratade om honom. ALLT handlar inte om dig.

Dag 6
Jag misstänker att han tar överdoser. Igår när han skulle klippa gräsmattan använde han inte gräsklipparen utan svingade sin lille "kompis som en lie.

Dag 10
Ok, jag erkänner att jag gömmer mig just nu. Jag menar lagom är bäst. För att göra det hela ännu värre sköljer han numera ner sina Viagra-tabletter med starksprit. Han blir inte ens avtänd av ett foto på den brittiska drottningmodern. Vad ska jag göra?

Dag 11
Biverkningarna börjar komma nu. Allting börjar bli blått. Igår när vi tittade på "Allsång på Skansen" med Lasse Berghagen trodde han att det "smurfarna på sängkanten".

Dag 12
Jag håller på bli kn*llad till döds. Det är som att gå ut med en Black and Decker

Dag 13
Jag önskar han var bög. Jag satt och lyssnade på alla Barry Manilows skivor och sjöng med, men ändå fortsatte han!

Dag 14
Nu vet jag hur Saddam Hussiens fru hade det. Så fort jag stänger ögonen kommer ett överraskningsanfall. Det är som att hoppa i säng med en SCUD-robot. Jag hoppas att han precis som President Bush drar sig ur efter 100 timmar.

Dag 15
Jag har försökt allt för att han inte ska tända på mig, men inget funkar. Jag har till och med börjat klä mig som en nunna men nu säger han att alltid har blivit kåt av Heliga Birgitta.

Dag 16
Jag kommer bli tvungen att döda honom. Då kommer han att dö som han levt, det vill säga stel. Fast det är ju klart, med min tur kommer jag väl inte att kunna stänga kistlocket.
Kolla in startfältet för melodifestivalen

Göteborg 7:e februari:

1. Nina Söderquist - "Tick Tock"

2. Jonathan Fagerlund - "Welcome To My Life"

3. Shirley Clamp - "Med hjärtat fyllt av ljus"

4. Scotts - "Jag tror på oss"

5. Emilia - "You're My World"

6. Alcazar - "Stay The Night"

7. Caroline af Ugglas - "Snälla, snälla"

8. Marie Serneholt - "Disconnect Me"


Det kommer bli SÅ roligt :-)

Sitter här på jobbet  med en torsdagsmacka, en redbull och en massa papper att snyta näsan med. Ska snart börja mitt arbetspass och har 9 "härliga" timmar framför mig.

Just nu har jag varken ork, lust eller kraft att göra något vettigt hemma för jag längtar tills att vi får tillträde till huset. Jag har blockerat mina sinnen och väljer att inte se skiten hemma. Jag vill inreda, fixa och dona med det nya hemmet istället.
Livet är underbart, snacka om service på jobbet. En utbildad massageterapeut tog hand om min rygg, det tackar jag för.
 Kolla in likheten, Hade det varit lösensumma så hade jag anmält Michel? Ha ha nä skojar bara.

Jag har bestämt mig att denna dagen ska bli superbra, fast att jag har en förklyning som väntar på sitt esse.
För vad gör det om jag snorar i telefonen, får hostattacker och har betonghuvud så länge jag inte har feber? Nä, så farligt är det inte än i allafall och vi har ju alltid MUTE knappen.

Jopps, nu ska det arbetas hela dagen lång

(kolla in toarullen bakom mig, den skulle jag vilja ha brevid mig hela dagen idag)Dagen har varit helt okej, jag klagar inte.
Jag har bestämt mig antingen så kan förkylningen bryta ut eller försvinna, inte hålla på lura så som den gör nu.
Börjar snart jobba och känner att en förkylning är på gång i kroppen. JAG BEHÖVER INGEN FÖRKYLNING NU, har varken tid med det eller råd att vara hemma. Det får bli att jag härdar ut och smittar ner alla mina jobbakompisar, visst är jag snäll.


Halva arbetsdagen har passerat och det är verkligen en "tisdag" för mig. Fattar mig kort  "De ringer som f*n. Det är en skit tisdag. Jag orkar inte, jag bryr mig inte och vill inte för allt går emot mig. Allt är f*n skit idag"


Det var länge sedan jag hade Tisdags-syndrom, men idag kom det med dunder och brak. Kanske beror det på för lite sömn, för mycket runt omkring som måste fungera och när en motgång kommer så rasar de andra över en precis som kägglor.
Y kom med den bästa komplimangen jag någonsin har kunnat fått.
Jag gjorde spagetti med köttfärssås (Y var med i ett hörn vid matlagningen, han fick skära tomaten och paprikan).

Han sa "Åhhh, bästa spagettin i hela världen mamma. Till och med köttfärssåsen var god idag, den smakar så gudomligt" Det värmer mitt hjärta så mycket eftersom som han i vanliga fall inte brukar vilja ha köttfärssåsen.
Inte många dagar (veckor) kvar tills det är start för melodifestivalen, det ska bli så roligt att få åka till Göteborg med mamma, D och Y. Längtar som fan.
I brist på sysselsättning så gjorde händiga jag lite egna öronhängen och armband på förmiddagen. Ett riktigt pill-jobb och jag blev faktiskt nöjd med resultatet.Nu i eftermiddag har vi varit inne i stan och hämtat diverse möbler som vi fick av Mikes jobbarkompis. De var bland annat vardagsrumsbord, två runda hörnbord, gamla tavlor, en kista ifrån Kina, en annan kista ifrån 1844 och en jättefin spegel. Därefter var vi hos Mikes päron, firade Lars som fyller år idag.

Mike står nu i köket och fixar maten "dillkött" och det kommer bli så gott. Själv funderar jag på att slänga mig på soffan och pilla mig i naveln. :-)
Jag fick sova länge idag, det var helt underbart.

Jag åkte och hämtade Y som har varit hos sin kompis födelsedagskalas. Dem hade grillat ute vid något vindskydd och sen hade dem lekt en massa lekar. Det är ju helt perfekt att ha kalas utomhus med tanke på att det är 10 killar i 6-7 års åldern. Y hade haft jätteskoj.

Medans han var där så passade jag på att få lite frisk luft jag med. Gick en lång promenad med blixten. Kvällen är redan planerad, det blir tvättstugan. Roligare kan man ha en lördagskväll.
Här sitter jag en lugn fredags kväll med planerad TV tittande med Let´s Dance premiären i siktet. En deltagare visar sig i TV-rutan och detta får mina ögonen att ploppa ut och hjärtan att hoppa upp i halsgropen när jag hör hans namn "DET ÄR HAN" tänker jag. Av vilken anledning?

säger jag bara en sak, jag har haft en sexuell förbindelse med någon av deltagarna i Let´s Dance för *hrm harkel* 13 år sedan. Det var när jag var 17 år, när jag var ung, snygg, smidig, smärt och tuttarna pekade rakt ut utan BH med vaddar, på en 36 timmars finlandskryssning så hade jag mycket raj raj med denna deltagare.
Ska det här räknas som min "walk on fame"? NÄÄ inte en chans.

Minns min mamma som knackade dörr på alla hyttdörrar som började på 12 för försöka att hitta mig. Helt plötsligt kom jag gåendes med min silvriga kortkort kjol, tighta linne utan BH och troslös till receptionen. Min mamma blev lycklig när hon såg mig. Hon hade träffat "deltagaren" kvällen/natten innan och han lovat hålla fingrarna i styr "ha ha" därför släppte hon iväg mig med honom. FAST mamma har "öga" för att se om det är en good eller bad boy och han var en good boy. Tyvärr så svek hennes minne henne, hon hade glömt hans hyttnummer och fick därför hon knacka dörr på över 100 hyttdörrar utan resultat. När vi väl hittade varandra omfamnade hon mig och var lycklig över att vi fann varandra innan vi behövde kliva av båten.

Bildbevis
finns, dock enbart med en gammal-hederlig-"vanlig"-kamera som man fick framkalla sin filmrulle och vänta minst en vecka innan man fick bilderna. På den tiden fanns inte mobiltelefon med kamera (för oss vanliga dödliga) eller digitalkamera, inte ens msn eller e-mail fanns, så förstår det var typ som stenåldern då, ha ha. Fan jag börjar bli gammal nu, ett halv år kvar sen är jag 30, en fot i graven redan nu!?!

Walk on fame?

Gissa vem det är? Hi hi
Fredagsskoj på jobbet. Vi ser till att ha skoj på jobbet, trots rödblinkande skärmar med kunder som väntar på att få hjälp. Men till vårt försvar hade vi faktiskt rast och Michele ville ha hjälp med att få en "skägglinje". Anahita hade en alldeles egen metod hur man noppar bort hårstrån, hon använde tråd. Även Emelie fick smaka på Anahitas tråd.

  
  

Jag älskar Grp 2 och ursäkta kvalitén på bilderna, men de är tagna med mobilen.
Nu har allt hår rykt, tog bort hårförlängningen igår. Det tog min BARA tre timmar. Lite synd att jag inte kunde ha det kvar längre men det var så många slingor som satt så dåligt. Jag är faktiskt lite ledsen att jag var tvungen att ta bort slingorna.

Allt slit i håret igår måste ha resulterat till att jag har sån fruktansvärd huvudvärk, det bankar jävlar i huvudet. Det är INTE roligt. Fast jag härdar ut.

lunchen sprang jag till Knalleland för jag skulle inhandla en present till Ys kompis. Tanten framför mig kassan var en mardröm. Först ville hon veta var allt kostade innan hon bestämde sig för att köpa varorna. Hon stod där helt tyst i en evighet. Det var en lång kö bakom henne vilket inte bekom henne alls. För första gången i mitt liv så hamnade jag i bråk i en kö och med en gammal kärring på 80 bast. Jag bad henne att fundera vid sidan kassan så att vi som har bestämt att vi villa handla våra varor kunde få betala och gå. Kärring jäveln stod kvar och hånflinade och sa "jag står här och funderar hur länge jag vill. Flera kunder bakom mig lämna sina varor och gick. Jag kläckte ut mig att hon kanske borde äta lite vitaminer så att hennes hjärna kunde fundera lite fortare och så gick jag. 
Ikväll blir det myskväll hemma, Lets dance är ett måste.
Då var denna arbetsdag passerad, säger bara en sak "gud så skönt".
Det blev ingen pulka igår, istället städade vi ut julen eller rättare sagt alla julsaker packades ner. Jag hade svårt att få in julgranen i sin orginalförpackning och kan inte fatta att den faktiskt har fått plats en gång i tiden. Men jag fixar allt.


Medans Mike fixar maten så springer jag fram och tillbaka till tvättstugan.
Tyvärr får jag en liten tår i ögat för keratinfästerna är inga bra så jag tappar massor av slingor. Fast det är mitt gamla hår sedan förra året och jag har keratinstavar så jag kan fixa till det men då måste mamma komma hit.


  

Eller finns det någon frivillig som skulle vilja hjälpa mig? :-)
Jag har ett sånt sug att få åka lite pulka, undrar om jag hinner det efter jobbet?
Det hade varit så roligt att susa ner för backen. Jag vill, jag vill åhhh vad jag vill. Funderar på att tvinga ut både Mike och Y till mullebacken och åka lite pulka. Fast det blir ju sent, men jag vill :-)


Jag är inte kräsen när det gäller mat, äter det mesta och klagar inte i första tagen. MEN jag måste bara få klaga lite nu på vår restaurang på jobbet. Maten är verkligen skit och jag kommer ALDRIG mer äta där. För de första så gillar jag inte smyghöjningar och sen vill jag ha vällagad mat inge hafs slafs och halvfabrikat. Dem fuskar så mycket och slafsar iväg maten som om de vore en skolmatsal.
Nyss åt jag en sunkig lasange som såg ut som en lervälling blandad med spya och den smakade ingenting.
Nä i fortsättningen när jag har glömt min lunch hemma så får det bli frukt lunch istället för jag är inte så rik att jag kan slänga mina pengar i sjön.
Back in track.
Känslan att må som skit till att må som en prinsessa är helt underbar.
Över en natt så förvandlades jag från en sunkig skitande kärring till en strålande kvinna.

Det var över 10 cm snö på hela bilen idag och det tog över 10 minuter att få bort all snö. Det var inte alls roligt och mindre roligt var det att köra hela vägen till jobbet, hua.
Jag är feg så fort det kommer snö på vägarna. Körde 55 på 70 sträcka och hade ett långt lämmeltåg bakom mig och det bekom faktiskt inte mig ett dugg. Jag vill ta mig fram säkert och komma fram.

Jag hann inte mer än att blinka så är jag tillbaka på jobbet efter en veckas ledighet, hade lätt kunnat stanna hemma en vecka till.
Mamma skickade sms inatt och sa att lilla B hade fått magjukan, spytt ner hela sängen. Det är så hemskt när det är barn, dem är så försvarslösa. Stackars pluttunge. Kia och D hade blivit bättre på kvällen, tur det.
Japp då är det väl min tur att få ta del av Mikes magsjuke baciller.
Har inte spytt ännu, men mår så illa och jag sprutlackerar hela toastolen. Blää, det är så äckligt. Usch och fy, låt mig få detta överstökat för imorgon ska jag börja jobba igen och jag har ingen lust att ringa och sjukanmäla mig. Det kostar för mycket att vara hemma.
Stackars Kia och D, båda har åkt på magsjukan och sitter och spyr som små grisar i bilen. Mamma och Lilla B klarar knappt av stanken i bilen. D lyckades spy ner alla B:as leksaker hon fått i julklapp. Det kan inte vara en rolig resa för dem.

Mina små älsklingar,
Jag fattar verkligen inte vad tiden har tagit vägen. Det känns som jag bara har hunnit blinka och vips 9 år har gått. Just nu för 9 år sedan hade jag sjuuukt ont.
Han är så stor nu min älskade lilleplutt unge och jag är så stolt att han är just min son.
Vi gick in imorse och väckte D, sjöng för han och gav han presenter. Vad glad han blev, det är hans dag idag hela långa dagen. Sen åt vi frukost, myste och hade det alldeles underbart. Därefter blev det dax för mera sång och tårta.
  
  

Just nu är det väldigt tomt här hemma, lite för tomt. Mamma, Kia, lilla B och min älskade pojk D har åkt nu. Jag hade helst velat kedja fast dem här, kidnappat dem och tvinga dem att stanna för evigt men det går ju inte.

Precis som jag alltid gör när jag är ledsen inombords så städar jag och GUD vad jag har städat med tårar som har sprutat ut ur ögonen. Det känns så förbannat tungt att veta att det är en evighet innan jag får träffa dem igen.
Vilket vackert väder vi har. Solen lyser och det är klarblå himmel med isande vindar. Snart ska vi ut i hela bunten för vi ska till en lekplats, leka och busa. Nu ska vi bara förbereda picknick korgen och sen drar vi uuuut.

Först fixade jag och barnen Ds tårta, han ville ha en tårta som liknar en pokémon boll.
Lite familjespel på kvällen.
Mamma gjorde en hårförlängning på mig och det är jag så tacksam för. Känns jättetungt men det är en vanesak.

 
Igår på förmiddagen gjorde jag och Kia stan, vi inhandlade en himla massa av presenter till D. Väl hemma var det dax för mig att ta tag i mammas hår. Gjorde en hårförlängning på henne, vi åt mat och sen blev det myskväll med barnen till klockan åtta.
Därefter körde mamma mig och Mike till Jennie och Daniel och vi alla åkte till Stefan och My. Grabbarna tog tag i elektroniken i köket och dem höll på i evigheter. My försökte lära mig och Jennie att skaka på rumpan och himla massa danssteg. Då jag och Jennie är viga som kylskåp är jag tacksam över att det inte fanns kamera i närheten. Men OJ vad roligt vi hade.
Mamma kom och hämta oss senare på kvällen.
Det var en riktig trevlig dag.

Vi har haft myror i baken hela bunten här hemma. Rastlöshet är något som ingen av oss gillar. Först så åkte jag, Kia och pojkarna in till Borås. Det var tänkt att vi skulle åka skridskor, men det var "stängt". Vi bestämde oss att gå till stadsparken för att leka lite, dricka lite varm chocklad och äta ostmackor MEN termos flaskan gick inte att öppna så vi fick äta upp mackorna och kakorna istället.


När vi kom hem och åt lite. Sen åkte jag, mamma och grabbarna till dalsjöforshallen. Vi badade och jag säger bara en sak "man behöver inte ha vågmaskin för att skapa vågor, det räcker med mig och en skumgummibräda" och mamma ska inte åka vattenrutchkana för hon gör illa sig i "nyckelbenet" (hon hade nyckel runt fotknölen).


Och nu har vi precis ätit och jag tror att jag lyckats suga musten ur barnen för dem börjar gnugga sig i ögonen redan nu. he he.

Nyårsdagen måste vara den längsta dagen som finns. VI har varit ute halva dan med barnen. Isande vindar och vinterlandskap och det var alldeles underbart att få vara ute i friska luften. Men första dagen på året känns så otroligt lååååång. Till och med Ivanhoe kändes som en evighet idag även om han den mörke är ögongodis för mig :-).
Vi har försökt hitta på allt möjligt bara för att få tiden att gå, men tiden står liksom still i allafall.


Snart får man gå och lägga sig utan att verka oartig, snart får man nanna kudden.

Först var vi inne i Borås, åkte skridskor på stortorget.
     

Därefter åt vi en god nyårsmiddag. Sen var det dax för charader.
    

Vid tolvslaget firade vi in det nya året med raketer och lite bubbel.