Tiden går fort när man är ledig

1kommentarer

Tiden när man är ledig går alltid för fort, varför gör den det? Man hinner inte mer än och blinka med ögat så är helgen över. Mer ledighet åt folket, självklart betald ledighet.

fredagskvällen kom en massa trevliga människor hit. Det var Amelia, Jörgen, Robban, Kicki, Sebbe och Anders. Lite Black Tower och stämningen var på topp. Vi hade det super trevligt. Och Bashar jag är skyldig dig 50 kr (japp, nästan en hel cig-fan blev det i fredags. MEN inge mer därefter. Där alkoholen kommer in åker vettet ut).

Igår var det en riktig slappar dag, åkte ner till pizzerian i mysbyxorna, linne och utan BH (tur jag hade en jacka med resår runt midjan annars hade väl bröstvårtorna tittat fram under linnet, nä riktigt så illa är det inte men nästan he he).

Idag har jag och Y varit inne i Knalleland, inhandlat hårspray-färg (en grön och en silver glitter) till barnen inför melodifestivalen nu på lördag. Mamma och jag har snackat ihop oss lite angående resan till Göteborg.  Vi ska ha på oss våra rosa bling-bling cowboyshattar och barnen kommer att få snygga svarta skjortor och ha en snygg grön-silvrig tuppkamfrilla. Vi snackar melodifestival yra enda ut till fingertopparna. Vi kommer att få det så roligt, jag längtar massor.  

Jag är fortfarande rökfri... Jag är så duktig...

1 kommentarer

Karolina

01 Feb 2009 21:37

Det låter som en härlig helg ändå! Jag hoppas att du får en fin början på veckan också! Kram och trevlig Imbolic ;)

Kommentera

Publiceras ej