Med ikea framför mina fötter

0kommentarer

I eftermiddag/kvällen har vi fått hjälp av Jennie och Daniel att flytta alla sakerna från förrådet till huset. Jag och Jennie bestämde att vi åker till Ikea på fredag eftermiddag, det ska bli sjuk roligt. Med lönen färskt insatt på kontot och hela Ikea framför mina fötter kan det tänkas bli dyrt. Det kan lätt bli så, kanske bäst att betala alla räkningar först innan vi åker dit.

Jennie är så underbar och har ett gott öga för inredning, hon hjälpte mig att inreda vardagsrummet (så vi vet var möblerna kan stå när vi flyttar på torsdag). Det charmiga L formade vardagsrummet visade det sig vara riktig svår att inreda. Och jag tror att det kommer bli skitbra. Y är så glad över sitt rum som kommer att inredas med en himla massa döskalle-detaljer, han är min pirat.
 

Min blogg ändrar handling efter vad som händer och sker i mitt liv. Och det märks så väl. Men det är ju som rubriken säger: Mitt liv med mina ord. Nu ikväll ska jag bara njuta och slappa på soffan, hade jag inte haft lingonveckan så hade jag antastat Mike i sängen.

Kommentera

Publiceras ej