Försäkringskassan

1kommentarer

Alltså det här med försäkringskassan dem ger jag inte för. Först 111 i kö, tjugo minuters väntetid det är helt okej för min del för med en trådlös telefon kan man faktiskt göra annat medans man väntar i telefonkön. MEN jag lyckades komma fram till en Handläggare som inte verkar fått snopp på länge. Hon var så snorkig, arrogant och bara så otrevlig. Det kommer att ta ytterligare sex veckor till innan jag får  ut min "tillfälliga föräldrarpenning" från mitten av december.

Jag blev chockad över att ledtiden var så lång och hon HÅNAR mig och säger "men jaa lilla gumman, du förstår vi arbetar så fort vi kan, vi arbetar övertid och gör allt för att alla ska få sina ersättningar, så du får snällt vänta i 6 veckor till". Och när någon "lilla gumman" mig så ser jag rött, INGEN "lilla gumman" mig och speciellt inte någon sur gammal Handläggare för jag var snäll, lugn och artig.

Jag tackade artigt för upplyssningen och meddelade henne att i fortsättningen inte nedvärdera sina "kunder" med "lilla gumman". Då KLICKAR hon mig. Förstå hon talade med MIG som har jobbat på kundservice i flera flera flera år, jag om någon vet vad det här yrket handlar om och hon behandlade mig som SKIT.

1 kommentarer

Michelle

12 Feb 2009 10:48

Haha ja,de var så ja menade :D saknar dig med & NEJ ingen varken "Lilla Gumman"a dig & inte "Lilla vännen"a dig :P <3

Kommentera

Publiceras ej