Inleder min sista arbetsdag för denna vecka, det är så skönt. Igår var det packrace, det är inge kul att packa för det känns som om de aldrig tar slut. Långa fina "pack-gångar" skapades både på längden och tvären.
Sen var jag ju bara tvungen att ta ett race till tvättstugan för att få skit tvätten tvättad. Sista gången svor jag åt torktumlaren för att den inte torkade ordentligt, sista gången jag stod i torkrummet framför stora fläkten när den var igång och sjöng "Fångad av en stormvind".

Nytt kapitel i mitt liv.

Min älskling var förbi på jobbet alldeles nyss för att hämta min bil. Röda faran skall gå igenom den årliga besktningen och jag gissar att det kommer vara två stycken tvåor.
Om cirka 50 minuter får jag se om jag gissade rätt.

En två:a på ett bromsrör bak och en bra att veta på en tröskellåda, det räknas väl nästan som om att jag hade rätt.
Nu vill jag bara hem, kan ni förstå varför?
Jag är trött, jätte trött. Mike var så extremt pratglad igår kväll, han babblade en himla massa långt in på natten. Varför kan vi inte matcha vår pratglada stunder, det hade varit så mycket lättare då.
Två dagar kvar av arbete sen får jag vara lite ledig igen. *yeah*Sista sakerna ska packas ieftermiddag/kväll så visst har jag att göra efter jobbet. Sista natten i lägenheten sen på torsdag börjar ett nytt kapitel i mitt liv.

Jag måste ha kaffe nu, annars kommer jag att somna,

Fy det brinner massor i älskade E-tuna. Kia gå inte nära elden, lova storasyster det :-P.

I eftermiddag/kvällen har vi fått hjälp av Jennie och Daniel att flytta alla sakerna från förrådet till huset. Jag och Jennie bestämde att vi åker till Ikea på fredag eftermiddag, det ska bli sjuk roligt. Med lönen färskt insatt på kontot och hela Ikea framför mina fötter kan det tänkas bli dyrt. Det kan lätt bli så, kanske bäst att betala alla räkningar först innan vi åker dit.

Jennie är så underbar och har ett gott öga för inredning, hon hjälpte mig att inreda vardagsrummet (så vi vet var möblerna kan stå när vi flyttar på torsdag). Det charmiga L formade vardagsrummet visade det sig vara riktig svår att inreda. Och jag tror att det kommer bli skitbra. Y är så glad över sitt rum som kommer att inredas med en himla massa döskalle-detaljer, han är min pirat.
 

Min blogg ändrar handling efter vad som händer och sker i mitt liv. Och det märks så väl. Men det är ju som rubriken säger: Mitt liv med mina ord. Nu ikväll ska jag bara njuta och slappa på soffan, hade jag inte haft lingonveckan så hade jag antastat Mike i sängen.

Under alla dessa år som Viktoria har varit ihop med sin Daniel var det idag första gången jag hörde hans röst. Jag hade fått för mig att hans röst skulle låta pipig och lite fjantig men istället så hörde jag en manlig och charmerande röst. Undrar om han är en player? I så fall en charmig player med humor.
I risk för att bli tjatig men nu på lunchen körde jag ett snabbrace till butik och resarverade ett matsalsbord med 6 stolar. Det blev följande bord:

Fast den är mörkare i verkligheten.
För mig kretsar allt kring huset just nu. Jag tänker på huset under all vaken tid eller rättare sagt jag tänker inredning. Det kan inte vara varken lätt eller speciellt roligt att prata med mig nu för jag babblar bara om huset. Jag är lite som en nybliven förälder som babblar om formen på barnbajs och blöjbyten med sina vänner som inte har barn och som inte alls är intresserade av att lyssna. Lite sån är jag nu.
  
Ska man börja våga hoppas nu, eller ska jag vänta ett litet tag till?
Jo, klart jag hoppas för hoppet är det sista som överger en som min mamma alltid säger.
Men börjar man hoppas faller man hårdare. Hmm hur gör jag? Hoppas lite :-)

Det ringer på som bara den på jobbet, det är skönt att jag slutar om 1,5 timme.
Sen i eftermiddag/kvällen ska vi åka till huset med de färdigpackade lådorna, packa upp dem och det ska bli SÅ roligt. Äntligen, jag är så lycklig.


Ja ja, det gick inte så bra att hoppas. Men jag hänger inte läpp för det, bättre lycka nästa gång.

Igår var vi hos Jennie och Daniel kollade på melodifestivalen, det var NICE.

Upp med tidiga tuppen idag. Massor av äcklig snö har kommit, jag tycker att det får vara nog nu. Det tog en evighet för mig att skotta fram bilen och få bort all snö ifrån bilen. Jag körde inte fort till jobbet. Plockade upp Sandra och vi var på jobbet 06,45 *yeah*. Det ska bli skönt att sluta tidigt idag.

Det blev inte mycket sömn inatt, dels för att Mike säkert drömde om någon brottningsmatch för han var inte människa till att ligga still och dels för att jag började planera inredningen till huset (det bubblar av idéer i skallen på mig). Ska jag sova en stund när jag kommer hem. I eftermiddag kommer Ellinor, jag ska fixa hennes hår.

Jag har beslutångest (inget ovanligt). Har kollat runt lite på nätet för att leta efter ett matsalsbord med 6 stolar i en rimlig prisklass. Nu väger det mellan dessa:

 GAHH, varför ska det vara så svårt att välja?
Lutat mest åt bord nr 3 (den brunbetsade), eller vad tycker ni?
Var tvungen och åka in till stan och köpa 20 liter vit färg till. Det första 20 literna räckte inte. Jag har målat på ett lager till nu idag och har en liten nanopaus. Har huvudvärk av allt färgos. Säger bara aldrig mer vitfärg, det tar ju evigheter innan de täcker bra, speciellt på dessa vävtapeter som suuuuger  i sig färg som svamp. Jag väntar på att älsklingen kommer hem, sen målar vi hela kvällen lång.
Igår startade jag min home make over i huset. Ska måla om i vardagsrummet och matsalsdelen. Jag höll på i tolv timmar igår och det syns på både kläderna och i kroppen. Hur kan man får träningsvärk i skinkorna när man målar?  Nu ska jag dricka lite kaffe och sen ska jag tillbaka till huset. Bjuder på lite bilder.
  
  
   
   
JAG ÄLSKAR GREY´S ANATOMY


Och nu snöar det här i Dalsjöfors, när ska vintern tacka för sig?
En sekunds vila i allt packande. Jag har eld i backen när jag packar, det ska gå undan och det ska rensas. Och med alla mina flyttar genom åren är jag världsmästare på att packa. Jag den där snygga okrönta pack-drottningen.
Springer upp och ner i tvättstugan också. Och örat vill inte ge med sig, snälla låt mig slippa värken. Jag vill inte mer, fatta...
Det blir bara halvdag på jobbet idag, Y ska till tandläkaren. Jag har världens bästa chef, Mike undrar vad jag har muttat han med egentligen. Det finns ingen bättre chef än Momi.

Jag vaknade flera gånger inatt på grund av öronvärk, det gjorde så ont. Bad till högre makter att det skulle sluta, men ingen ville lyssna. Har proppat i mig en massa piller, skulle jag bli stoppad av polisen så skulle de tro att jag knarkar. Allt för att jag ska klara av dagen.

Imorgon ska jag till huset och börja måla om i vardagsrummet, det ska bli sjukt roligt.
Nästa helg kommer mina älskade bröder hit, det ska bli UNDERBART


Ibland får man ha lite roligt framför kameran. Glasögonormen i sitt esse.

 
Vad ett litet SMS kan göra en lycklig. Jag fick två trevligt SMS idag.
Första SMS var ifrån Jennie, hon ville ha med mig på SPA ikväll, men eftersom jag inte känner mig hundra frisk så var jag tvungen att tacka nej. Det är väl typiskt att man ska vara dålig när ett sånt här tillfälle dyker upp.
Andra SMS som jag fick var ifrån Optikern som informerade att mina nya glasögon var klara, åkte dit på lunchen och hämta dem. Dem är så fina (bild kommer senare). Nya fina terminalglasögon.

 
 
  
Kände mig inte febrig när jag vaknade, örat är det mycket värre med. Hade en svår beslutångest om jag skulle vara hemma eller åka till jobbet. Det blev jobbet. Jag måste klara mig igenom den här dagen.

Bilder ifrån helgen när jag kom på Y när han försökte ta något han inte fick.
  
Nu är jag så där "dum" sjuk, det ligger och gror inuti men det vill inte riktigt ploppa ut. Hatar att vara så här halvdåsig, hängig men ändå inte dundersjuk. Jag är inte så dålig att jag kan vara hemma och inte så frisk för att orka vara 100% på jobbet. Det ska vara antingen eller tycker jag och jag får snällt välja jobbet för pengar växer inte på träd. Öroninflammation på gång också och det kan jag verkligen vara utan.

Så ett nytt ord i min ordlista "dumsjuk".

Dumsjuk blev sjuk, jag har öroninflammation INTE SKOJ. Gör ont som f*n, snälla ta mig härifrån nu. Har proppat i mig alvedon och har öron-dunder-droppar (som gör så ont att droppa i, känns som brinnande eld). Okej öronbarn har jag alltid varit, gjort fler operationer än vad jag kan räkna på mina fingrar. MEN jag är snart 30 nu klassas jag som öron-vuxen nu då? Mike kom hem med choklad till mig, jag älskar verkligen han. Han får många pluspoäng av mig.

Sara gjorde en massa goda snittar igår som tilltugg till melodifestivalen. Kl 20.00 var det dax för omgång två *yeahh*. Vi hann lyssna igen alla låtarna och precis när det skulle bli kvalomgång så dog TV, den ville inte vara med längre. Väl hemma såg jag på aftonbladet att det var HEAT och Måns som kvalat sig vidare.
  
Nu sitter jag på jobbet enda till kl 15.15, say no more...

Vädret har varit helt underbart idag och det har varit som gjort för att vara utomhus. Klarblå himmel, lite kyla och snö. Vi tog oss till Karlssonsbacke (enligt Mike) eller Mullebacken (enligt Y).  Jag, Mike och Y hade pulka race och det var riktigt roligt. Det måste vi göra om fler gånger. Ikväll åker vi till Sara och Marcus för det är Melodifestivalen ikväll. Jag och Sara kan inte bryta vår tradition sen förra året.

   

Allt för min älskling. Igår gjorde jag och Y en jättefin "hjärt-tårta" till Mike. Imrose kl. 6.15 precis innan jag var tvungen att åka till jobbet så sjöng jag och Y vårt allra  finaste *host* för Mike. Han fick sina presenter (tyvärr försvann parfymen  någonstans och jag var/är inte människa till att hitta var den är och det stör mig något så jä*la fruktansvärt).

Han fick en gråsvart jättefin tröja, barnvänlig konservöppnare med omtanke på att han skar av sig halva fingret i somras för att han inte hittade konservöppnaren och nu blir tvungen att inom snar framtid att operera fingret den i Göteborg och en blå diskborste av oss. Jag hoppas att han kommer att använda diskborsten flitigt.

  


Så om någon vänlig själ lyckas hitta en present ifrån Kicks med svart presentpapper som innehåller Hugo Boss parfym  kanske kan vara så vänlig och lämna tillbaka den mig. Jag fattar inte var f*n den har tagit vägen, den kan inte bara försvinna. Hittelön erbjuds.

Billy: Du har lösenord (ljudar högt) min tt he
....
Jag: Konstigt lösenord, jag har lösenord "student"
....
Billy: Visst är det konstigt, det brukar vara badboll eller nåt sånt men de här är inget ord utan min tt he
....
Jag: Men du det står ju Mint (andpaus) the
...
Billy: Jaha

Vad är det för dag idag? Det är Mikes födelsedag, Hurra Hurra Hurra.


Grattis Mange som också fyller år idag ;-)
Nu är det bara ringen som fattas. Vet inte om jag ska begära den billiga varianten eller om jag ska köra " vi tjejer älskar diamenter" köret. Hmm, tåls att tänkas på. Jag menar villa, volvo och vovve. Vi kommer ha allt utom volvo för vi kör opel.skämt å sido, jag begär inte mycket. Det enda jag begär är att jag tillsammans med mina nära och kära och att jag är lycklig och det är med eller utan ring på fingret. Däremot vill jag och önskar jag att bli älskad, ompysslad och uppskattad av mina kära lika mycket som jag älskar, uppskattar och pysslar om mina nära och kära. De är livet.
Mike kom hem och åkte lika fort, han plockade med sig Y också. Jag bestämde mig för att gå en lång omväg till affären för att köpa mjölk. När jag kom hem var dem redan hemma och på vardagsrumsbordet stod en present till MIG, en tidig Alla hjärtans dag present. Y hade varit med och betalat en liten del av min present, mina sötnosar.

  

Dem kan verkligen det där med att älska mig som mest när jag förtjänar det som minst. WIIII jag fick min klocka och ett halsband, jag är så överlycklig. Nu kan jag bling blinga.
Alltså det här med försäkringskassan dem ger jag inte för. Först 111 i kö, tjugo minuters väntetid det är helt okej för min del för med en trådlös telefon kan man faktiskt göra annat medans man väntar i telefonkön. MEN jag lyckades komma fram till en Handläggare som inte verkar fått snopp på länge. Hon var så snorkig, arrogant och bara så otrevlig. Det kommer att ta ytterligare sex veckor till innan jag får  ut min "tillfälliga föräldrarpenning" från mitten av december.

Jag blev chockad över att ledtiden var så lång och hon HÅNAR mig och säger "men jaa lilla gumman, du förstår vi arbetar så fort vi kan, vi arbetar övertid och gör allt för att alla ska få sina ersättningar, så du får snällt vänta i 6 veckor till". Och när någon "lilla gumman" mig så ser jag rött, INGEN "lilla gumman" mig och speciellt inte någon sur gammal Handläggare för jag var snäll, lugn och artig.

Jag tackade artigt för upplyssningen och meddelade henne att i fortsättningen inte nedvärdera sina "kunder" med "lilla gumman". Då KLICKAR hon mig. Förstå hon talade med MIG som har jobbat på kundservice i flera flera flera år, jag om någon vet vad det här yrket handlar om och hon behandlade mig som SKIT.
Jag måste ringa tanten som bor i huset och fråga henne om det är okej ifall jag kan komma över dit med mina 20 liter vitfärg och få måla om i vardagsrummet. Tanten har flyttat ut redan, städerskan ska komma dit den 21:e februari och det skulle vara så skönt att få det fixat innan vi flyttar in.
Mike tycker inte det spelar roll om det är färdig målat innan, han kan tänka sig måla om när vi väl bor där medans jag tycker det är mycket bättre att måla om utan en massa saker ivägen. Jag blev sur, satte mig på tvären (bitterf*tta som jag är) och fick min vilja igenom.Saknar D så himla mycket, min lilla älskling.

Efter jobbet har jag tränat Pilates så varje muskel på min kropp började värka något så fruktansvärt, härlig känsla. Några gånger till så kanske till och med jag kan lyckas bli lite vigare *host host*. Känner mig nöjd med min bedrift. Bara det kan hålla i sig. Måste hålla i sig för jag har inge val längre.


Älskar min söta underbara lillasyster, hon sa något så superbra idag "Du behöver inte sy igen munnen, börja ät dina turknötter igen när du blir sugen på något". Tack gumman du är min lilla klippa.


Och nu till sanningens ögonblick, jag har fuskat med rökningen också, både i lördags och idag (nästan 2 cig). Fy på mig, fy fy fy. Har känsla av att jag kommer falla ner i den där äckliga rökdimman igen, VARFÖR har jag ingen motståndskraft?

Jag måste sy igen min mun så enkelt är det.
Om det vore så enkelt.
Har inge val längre, för det här funkar inte, det går åt helt fel håll och alldeles för fort.
Back to verkligheten. Måndag morgon och ny arbetsvecka väntar en, det känns upplyftande.
Igår kollade vi på reprisen på melodifestivalen fast på varsitt håll i Sverige. Jag, Mike och Y här i Dalsjöfors, Mamma i Flerohopp, Pappa i Påryd, Exet, Sandra och D i Kalmar. Och visst syntes vi på TV några gånger, inte illa :-).

Vilken underbar helg, det är knappt att jag kan beskriva den med ord.
Igår åkte vi först till Borås, knalleland för att inhandla ännu mer färgspray till barnen. Barnen fick även hoppa av sig bollleklandet i en timme innan vi åke mot Götebrog.Vi lyckades hitta en parkering precis brevid Scandinavium, på vägen till McDonald´s mötte vi på Andreas Lundstedt, papparazzimamma tog kort, he he.


Därefter gick vi en runda på stan innan det var dax för insläppet. Väl inne i scandinavium var det massor av montrar med massa härliga saker som cd-skivor, mat, godis och andra jippon. Barnen fick stor uppmärksamhet pga sina fina frisyrer. Vi hittade Christer Björkman och Marie Sernholt också.
Vilket tryck det var när allt drog igång. Eftersom jag och mamma inte är av den lugna typen så var det full rulle från bröjan till slut, givetvis så ryktes barnen med i samma känsla, vi tjoade, vi hejade, vi dansade och vi hade sjukt roligt. Färden hem hade vi två trötta men överlyckliga barn. Ingen dålig julklapp jag gav mina älskade, en upplevelse och ett minne för livet.


Mamma och D kommer idag JA, det ska bli så roligt.
Efter jobbet blir det till att handla lite och sen hem till farbror Mikes hus. Därefter ska vi bada bastu och tvinga ner mamma i vaket,  he he.

IMORGON SMÄLLER DET....
Glitter, Glamour, Musik, känsla, lyckorus och himmelriket...


*okej, mamma du behöver inte vara orolig, vi tar vaket på lördag efter melodifestivalen så vi inte riskerar att du blir ännu mera sjuk, ha ha ha*
Som en sann finne jag är så blev det självklart vedeldad bastukväll igår, riktigt mysigt och varmt. Men inge snörullning:-). Jag erkänner att jag är inte ett stort fan av bastubadande om det blir för varmt, men lagom Ramona-varmt då är det helt okej.
Min älskling Mike körde upp min bil till hans föräldrars parkering, allt för att jag skulle slippa köra bilen upp för den där läskiga backen. Och visst skakade alla killarna på huvudet och tyckte jag är värsta barnrumpan nr 1, men jag bryr mig inte. Tack älskling!


Nedräkningen har börjat (okej det gjorde det för länge typ när jag köpte biljetterna den 24 oktober)...

På lördag smäller det....JA
Jag är så mätt, magen helt sprängdfylld med stuvad potatis, isterband och rödbetter (älsklingen gjorde mat igår).
Jag är en riktig Fläskfia nu, det väller ut överallt och byxorna är för små och tröjorna för korta.

Fy jag skäms över mig själv
Ikväll fram till söndag ska vi vara husvakt åt Mikes farbror och faster. Grusvägen är en enda lång isig backe ner och lång isig backe upp till huset, bara jag inte hamnar i diket så är det ok. Jag hoppas att jag lyckas få fart i brasan fortare än 1,5 timme för i så fall slår jag fjolårets rekord. Lite vedeldad bastu, mys framför brasan och det kommer bli hur bra som helst.

Jag älskar verkligen min söt för han är bättre än bäst.
Det liksom bara pirrar till i magen när jag tänker på honom.

Han skämmer bort mig med en massa uppmärksamhet, kärlek och ömhet (och självklart lite matlagning och annat myspys också he he).

Tänk att jag är lika kär och galen i min älskling nu som för första gången vi sågs.
Min kärlek<3

  
När man verkligen vill ha något så måste man plantera in ett litet frö hos den som ska utföra sin önskan. Fast jag har svårt att plantera in fröna fint, utan jag planterar in hela trädet på en gång i rädslan för att inte gå miste om min önskan.

Som nu till exempel så vill jag jätte gärna ha ett armbandsur varpå jag sa lite fint igår:
"åhh, älskling kolla vilken fin klocka, jag skulle jätte gärna vilja ha en klocka"

inväntar svar.. inget svar kommer
"ÅHHH VILKEN FIN KLOCKA, ÄLSKLING DET ÄR SNART ALLA HJÄRTANS DAG"

inväntar svar... svar kommer "Jasså du vill ha en klocka i present"
"Ja precis det vill jag ha"
  
Host Host, älskling dem har rea på ur och penn host host
Jag är en högklassig bitterf*tta och en stolt sådan. När jag få något utfört så ser jag till att det händer. Fungerar det inte första gången går jag omvägar för att få min vilja fram. När det inte går min väg så är jag inte sen med att sätta mig på tvären som en trottsig 5-åring. Bara för att man kanske klassas som en bitterf*tta betyder det inte att man är bitchig utan bestämd. Ha ha sån är jag ;-)
Eftersom The Hills har ett upphåll just nu (om man följer efter USA sändningar), så har jag tok fastnat för The City.
Dem som följer The Hills, kanske också vet att Whitney fått jobb i NY. Hon har fått en egen serie The City och där får man följa hennes nya liv där, vi snacka drama från början till slut. Whitneys rätta jag kommer verkligen fram i hennes serie. Jag är fast, så satans fast. LOVE IT
Ny vecka, nya arbetsdagar och nya utmaningar och snart melodifestivalen.
Jag har fått en ny liten vän och jag klagar inte he he.
En vecka har det gått i mitt rökfria liv och jag har sparat totalt 350 kr, det är ju helt underbart. Vill inte ramla ner i rökfällan igen.

Japp me love my  life <3


Man brukar ju säga att en olycka sällan kommer ensam, gäller det även för lycka? Har haft en sån tur och lycka just nu så jag är nästan rädd för att ramla plattfall. Men just nu rider jag på lyckovågen tills det tar slut...
Tiden när man är ledig går alltid för fort, varför gör den det? Man hinner inte mer än och blinka med ögat så är helgen över. Mer ledighet åt folket, självklart betald ledighet.

fredagskvällen kom en massa trevliga människor hit. Det var Amelia, Jörgen, Robban, Kicki, Sebbe och Anders. Lite Black Tower och stämningen var på topp. Vi hade det super trevligt. Och Bashar jag är skyldig dig 50 kr (japp, nästan en hel cig-fan blev det i fredags. MEN inge mer därefter. Där alkoholen kommer in åker vettet ut).

Igår var det en riktig slappar dag, åkte ner till pizzerian i mysbyxorna, linne och utan BH (tur jag hade en jacka med resår runt midjan annars hade väl bröstvårtorna tittat fram under linnet, nä riktigt så illa är det inte men nästan he he).

Idag har jag och Y varit inne i Knalleland, inhandlat hårspray-färg (en grön och en silver glitter) till barnen inför melodifestivalen nu på lördag. Mamma och jag har snackat ihop oss lite angående resan till Göteborg.  Vi ska ha på oss våra rosa bling-bling cowboyshattar och barnen kommer att få snygga svarta skjortor och ha en snygg grön-silvrig tuppkamfrilla. Vi snackar melodifestival yra enda ut till fingertopparna. Vi kommer att få det så roligt, jag längtar massor.  

Jag är fortfarande rökfri... Jag är så duktig...