550cb8407dcbd2b5c5270c37ab86adcd.png

Kolla varifrån!

Mike visar sin kvinnlig sida. Undrar om jag ska vara orolig? Kanske blir det så att jag får dela alla mina kläder, skor, smink och smycken med han i framtiden, fast vi drar inte samma storlek i kläderna eller skorna som tur är och mascaran delar jag inte med någon. Det är helt okej att bejaka sin kvinnliga sida, så länge den inte tar överhand. Så här roligt har vi en söndagskväll. Nu väntar sängen på mig för imorgon är de jobb som gäller igen. Natti

Igår var på födelsedagskalas. Daniel fyllde 35 år och de bjöd på god mat, trevligt sällskap och många skratt. Vilket jobb dem hade lagt ner för att det skulle bli en sån bra kväll. Idag är det en slappar söndag, skönt.

Jag har blivit dålig på att uppdatera min blogg. MEN jag har så mycket annat att göra som gör att jag inte riktigt känner att jag har tid eller ro att sitta ner och få ihop ett bra inlägg. Idag har det varit jobb för min del, söta Sandra var inne för att jobba lite extra så det var jätte skoj och snart bär det av till Daniels 35-års fest. Det är bra kosntigt väder ute, de spöregnar på ena sidan och andra sidan så är strålande solsken.
76ad9f9addc91918238173179228be72.png

Kolla varifrån!

Mike tror att han är sjuk. Därför har han lånat blixtens 'sturt'. Vi får hoppas att han tillfrisknar inom en snar framtid. Eller så har han en konstig läggning som jag inte känner till.

Inte nog med att man har jobbat i 12 timmar, efter jobbet tankade jag min bil och därefter åkte jag till NetonNet för att inhandla Daniels present. Kommer till kassan,kortet fungerar inte och jag har inga kontanter. Åker in till stan provar kortet i tre olika automater, kortet fungerar inte. Jag fick snällt och hem utan att ha inhandlat en present. På vägen hem ringer jag till telefonbanken och beställer ett nytt kort som tar 4-5 BANKDAGAR innan den kommer. Åhh, nu måste jag ta mig till en bank och ta ut kontanter. Jag som inte gillar kontanter. Älsklingen har iallafall fixat maten, grillat så klart.
0-2d7a51500f33b19186c1639dada43101.png

Kolla varifrån!

Jag får hjälp att fixa mitt ståbord på jobbet. Jag höll låg profil (bordet gick bara att sänka ner och inte höja därmed hade jag en låg profil). Övertid tre timmar har jag framför mig nu, gissa vem som kommer vara slutkörd ikväll.

6bd0b931939c7e648e5c978b985df81f.png

Kolla varifrån!

Älsklingen har fixat mat. Det är gudomligt gott, grönsakerna är så där perfekt krispiga, kycklingen välstekt och nudlarna från himmelriket. Varje tugga är som en orgasm. Tack för maten.


JUNI 2010MAJ 2010
APRIL 2010
MARS 2010


FEBRUARI 2010
JANUARI 2010DECEMBER

NOVEMBER
OKTOBERTjejkväll med brudarna ifrån jobbet 091003SEPTEMBER

Daniels 35 års fest

En dag i augusti


2009-08-22
Mike, Jonas, Malin, Susanne och LarsVigselakten för Christin och HenrikBrudparet
Mike, Susanne och LarsMike och YJag och Y
Två stycken som tyckte att cermonin var långMan och hustruMike och Y
JagJag och MikeJag och Y på bröllopsfesten
Trollkarl och YSusanne och YMike och Y
Mike och Lars Försök ettMike och Lars Försök tvåMike och Lars försök tre
Susanne och LarsMike fixar bröllopsvalsenBröllopsvalsen
12d6fa87f8deae6fbf29c0e2c80e0379.png

Kolla varifrån!

Jag har träningsvärk i armarna. Det började med att jag köpte två nya 'bollblommor' som var tänkt till utetrappan och det slutade med 4 timmar hårt arbete. Jag klippte hela häcken, rensa rabatten, tog bort mossa ifrån stenmuren och soppade rent. Till sista kunde jag ställa ut mina nyinköpta blommor. Några småkillar cyklade fram och tillbaka några gånger och jag fattade inte varför tills jag kom på att jag hade en väldigt urringad linne på mig, eftersom jag böjde mig framåt så ploppade tuttarna nästan ut. Jag körde lite liveshow för dem ;-)

41b5d7ecfef68de7811c0c411d38d8c5.png

Kolla varifrån!

Jag tror allt att det var två killar, nämner inga namn (host host Mike och Daniel) som blev lite mätta efter maten och de tog sig en liten kvällslur på altanen på Jennie och Daniels utemöbler på altanen. Y myser i sängen och kollar på barnfilm och jag och Jennie sitter ute och snackar en massa tjejsnack. Helt underbar.

79c1f1fc000077dd2bd45a56db0108ea.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi på Jennie och Daniels altan. Vi inviger deras nya barmöbler som dem köpte idag med att äta grillat i skymningen. Det är helt underbart, jag älskar mina söta vänner.

460ce4131588c92fffe8dca6e65e63c4.png

Kolla varifrån!

Här är mina fina skor som är nyinköpta för idag. Dem är helt underbart sköna att gå i! Jag har även köpt en jättefin klänning som är ljusblå och mörkblå i tyll-aktigt tyg (med tunna axelband, tjock "band" i siden precis under brösten och med ett fin fall ner till knäna om ni fattar vad jag menar). Imorgon ska dem med mig till ett bröllop i mölnlycke, det är mikes kusin som gifter sig och jag hoppas att det blir rolig även om jag inte ens känner brudparet. Jag är väl förberedd för morgondagen eftersom jag har köpt skavsårsplåster för man kan aldrig lita på nya skor. Love

Då var det klart och jag är ganska nöjd. Mycket av det gula försvann så jag behöver inte sjukanmäla mig imorgon på grund av "bad-hair-day". Fortfarande blond och här bjuder jag på före och efter bilder. Nå vad tycks?

 
Snacka om I-landsproblem, men mitt hår är mitt hår och det är mitt allt. De enda som har snurrat i min hjärna idag är hur f*n jag ska fixa till mitt hår. Jag kan inte gå runt och så ut som "ät-inte-snö som är gult" i huvudet.
De flesta på jobbet har jag involverat i mitt "piss-gula-hår-akuthjälp". Min chef sa till mig att om jag inte fixar till mitt hår till imorgon så tyckte han att jag skulle anmäla sjuk  på grund av bad-hair-day. Ingen har inte kunnat undgått mig idag för lyser som stor fin citron över hela Borås. Fick ett bra råd ifrån Ellinor som jag håller på att testar det nu.

Bilder kommer :)
0-176507b1715454f2b06d2b7960c36ccd.png

Kolla varifrån!

Nu får jag panikattack. Håret är pissgult. Jag har tvättat håret med silverschampo, men de hjälper inte. Så nu behöver jag hjälp av er, ska jag köra jätteblont (vilken ska jag använda då? ultrablont) mellanblont(askblont, ljusblont, färg eller toning), knallrött eller brunt. Som ni förstår så är jag i stort behov av hjälp. Finns det någon duktigt frisör där ute som kan komma med jätte bra råd till mig.

0-5dfd6c0f6f56b7436b2b24bc8c0735ab.png

Kolla varifrån!

Så nu är första skoldagen avverkad. Givetvis så måste det firas med pompa och ståt. I Tyskland får barnen en strut med bland annat pennor, skrivbok och godis på sin första skoldag. Jag är ingen tysk (och kommer aldrig bli det heller) men jag tyckte deras tradition var rolig så lillplutten fick sin egna strut idag. Han blev överlycklig.

0-2d9d4d88ce80b7c29a947a57908bbe26.png

Kolla varifrån!

Nu har lillplutten tagit steget in i skolvärlden. Både han och alla hans förstaklasskompisar var så förväntasfulla. Och alla föräldrar stod där med sin kamera för att föreviga minnet. Tyvärr fick vi inte följa med in klassrummet. De var med en glädjerus och fånigt flin jag lämna han på skolgården. Nu är det dags att jobba, kanske mindre roligt.

0-20d5e0d61f58089684759c93dcb30ad8.png

Kolla varifrån!

Första skoldagen väntar på min plutt. En god frukost i magen, väskan packad, kläderna fixade och håret i en tuppkam så är min plutt redo att möta skolvärlden. Jag har tagit ledigt första timmarna på jobbet för självklart vill jag vara med när han tar stora steget upp för trappan på skolan. Min älskade skitunge.

Synden straffar sig själv, heter det inte så? Fast det jag gjorde var en god gärning, men ändå har jag blivit straffad.
Igår klippte jag vår gräsmatta som inte har blivit klippt på si så där en månad. Om jag har tyckt att det har varit tungt innan så är det ingenting mot var det var igår (inte lätt att klippa blött gräs som är 15-20 cm långt). Efter allt slit har det resulterat i en lättare ryggkott anfall. Jag kan knappt sitta, stå eller ligga, bara när jag är alldeles still så gör det inte ont. Så jag tycker synd om mig själv nu.
Snart kommer My, jag ska fixa hårförlängning på henne, vi får väl se hur mycket ryggen tar stryk.
04d054823ce6b129464f2b32229e37ba.png

Kolla varifrån!

Jag har börjat inse att min minsta plutt har blivit stor, för han har på egen hand gjort en alldeles egen kantarell smörgås. Han klarar mer än vad jag tror att han gör, så nu ska jag passa på utnyttja detta till min fördel som ex koka kaffe till mig, cykla till affären och handla åt mig. Jag måste släppa iväg han så han får ut och leka på egen hand (han är ute och leker själv redan nu men jag är så löjlig så jag brukar följa efter bara för att se så han inte blir kidnappad. Ni ska bara veta vilka skräckepisoder jag kan koka ihop i min fantasi). I min värld kommer han alltid vara min lilla plutt, men jag måste nog inse att han börjar bli stor nu (HJÄLP).

0-79acdc2876b1b374d82940e5409c4cb4.png

Kolla varifrån!

Jag sitter alldeles själv på Spärrtjänsten idag. De andra som ska jobba kommer inte in förrän om en timma och då kanske man vaknar till lite. Jag lyssnar på lugn musik, gör mina mail och två spärrsamtal har kommit in. Jag har börjat tidigt och då får jag också sluta tidigt, helt perfekt i mitt tycke.

0-7cb86a33926854877b5d2964813b9bae.png

Kolla varifrån!

Vi sitter ett härligt gäng, myser vid elden vid dalsjön. Vi har det urmysigt här. Sen att vi fiskar lite och kanske (inte) får något är en helt annan historia. De är Lena med alla barn, Jörgen och Ammelie, Jennie och Daniel och sist men inte minst jag, Mike och Y. Love <3

Allt för min lilla Y ska bli sysselsatt. Först gick vi (Y cyklade) till skaterampen, därefter till en lekplats och till sist ner till Dalsjön. Vi hade jätte roligt med min kamera. D ringde hela tre gånger, det fick mitt mamma-hjärta att smälta. Och vi pratade lääääääääääänge.  <3Därefter hjälpte vi Jennie och Daniel att frakta hem deras nya utemöbler, så avis.  Det var lite tight på vägen hem, vi hade krock-kuddar i baksätet och såg inte ut på hela vägen hem. Möblerna är så fina och passar perfekt på deras superfina och nya altan.

Man kan inte bara sitta inne, tankarna skingras inte då. Så igår var jag med Y vid skaterampen när han provade sin trick-BMX han fick ifrån sin pappa i present. Jag fick hjärtat i halsgropen några gånger.


Sen kom Sara och Marcus över på en fika, därefter åkte jag, Sara och Y på klänning-jakt åt Sara. Vi stannade till vid bowlinghallen, eftersom J jobbar där (och vi behövde låna internet). Y fick bowla (gratis) och gissa om hans dag var gjord. Därefter hittade vi en affär, Slpendor och där provade Sara klänningar. En av dem var verkligen WOW.

Hela dagen idag har jag städat, lagat mat, tvättat och umgåts med Y. Vi har spelat, ritat och kollat på TV. Min lilla älskade plutt unge.
I kväll körde jag in Marcus in till stan och hamnade själv hos Sara (Y var med så klat, hans släpper inte sin mamma i första taget ). Mycket trevlig kväll, jag behövde det. Tack Sara för en trevlig kväll.
Igår kom pappa och Dolly över till mamma, det tyckte jag verkligen om. Mamma har blivit mörkhårig och Pappa var sig inte lik heller för han har odlat på en STOR musche. Dem är fina mina päron och jag älskar dem.

Efter det åkte vi i ett stort regnoväder till Kåremo, äntligen fick jag krama om henne. Det betyder mycket för mig att vi satt där, pratade, skrattade åt minnen och grät. Det betyder mycket att min älskling var med mig, att jag fick träffa D och de andra och att jag fick säga "Ta hand om Roxy" till han.

Nu är vi hemma i Dalsjöfors igen.
Nu har vi precis landat hos mamma, vilket fint hem hon har. Urmysigt är det här.
Imorgon bär det av till Kåremo, då kommer jag gumman och då får jag hålla om dig och ge dig en sån stor kram för det vet jag att du behöver. Jag får även träffa min älskade D, vad jag längtar att få hålla om min älskade pojk. Tack älskling för ditt fina stöd, du är värd mer än all guld i världen. Jag är så tacksam att jag har mina nära och kära.
Det var väntat, men det kom alldeles för plötsligt iallafall. Finner inga ord som kan beskriva känslan, tyvärr. Just nu så vill jag så gärna vara där med er, ge er styrka, ge er kraft och framför allt ge en värmande kram.
Tomhet, tårar och det lilla lilla order varför är de enda jag känner just nu..
Jag skyller verkligen på kräftorna idag, för fy f*n vad jag har spytt hela natten och hela morgonen. Varför blir man så himla ynklig när man spyr? Det beror absolut inte på alkoholintaget kanske blev för mycket igår. Det var riktigt trevligt, länge sedan det var så skoj faktiskt, kanske beror det på att vi hade barnvakt åt Y och därmed kunde släppa alla hämningar. Vilken kväll.
Idag blir det väääääääldigt lugnt
0-379206dd0b48a557fdc180bb9d069a30.png

Kolla varifrån!

Nu har vi ätit färdigt. Så nu går vi på alkoholen mina vänner. Och självklart skyller vi på kräftorna imorgon. Fy fan vad roligt vi har det. Ni skulle varit här mitt ute i skogen i ett garage. Love it. Jennie säger att vi är så jävla snygga och jag håller med. Ha ha

75d2545b1ae7c4fe11c6e23016386d11.png

Kolla varifrån!

Nu ska vi äta svenska kräftor. Åh,de är ju gudomligt gott med kräftor tillsammans med lite öl och andra tillbehör.

4368b8614141eeea0ef103a131629252.png

Kolla varifrån!

Dem börna kanske lite för hårt, gatstenar och däcket gick åt helvete. Man lever bara en gång. Kan väl tilläggas att det gick inte fort ut till garaget, tillslut körde vi på fälgen. Herregud vilken galen resa.. Kram

535328af5e0676c11ede3d6b5dbd1852.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi i bilen och är på väg till vår kräftskiva med 50-tals tema. Det ska bli så himla roligt. Och imorgon ska jag skylla på kräftorna som gett mig huvudvärken. Tur att jag har sara och marcus som är barnvakt åt y.

0-43faaaf2fa7f25e71101eb4d2422ffdb.png

Kolla varifrån!

Tjejer kan också grilla, snart dax för mat. Så gott.

0-29e9b9fac9aff02aca573107a3c0605e.png

Kolla varifrån!

Vi är ute i viskafors på tjejmiddag. Vi ska grilla, äta gott, snacka tjejsnack och ha riktigt roligt.

438c2354893f3f2f60614e360bdce59f.png

Kolla varifrån!

Den är len som en barnrumpa. Denna mogna persika är så god och saftig, men varför måste man bli tvungen och söla ner hela arbetsbordet bara för att man vill äta en mogen persika?
Finns det haklapp för vuxna?

Så fel det kan bli när min knäppa fantasi spelar en ett spratt.

Y: Mamma har du en mus? 
Jag: Vad menar du nu?
Y: Ja, en lös mus
Jag: Det tror jag inte att jag har
Y: Men mamma har du ingen lösmus jag kan få?
Jag får ett skrattanfall och kipar efter andan.....
Jag: Jag vet inte
Y: Mike sa att du har en mus
Jag får ännu ett skrattanfall
Y: MAMMA, mus till datorn, har du det, eller?
Jag: Vi får leta vännen
Y Skriker: Jag behöver en LÖSMUS NU

0-5c74af299b42eff8331e4b5294c8fd58.png

Kolla varifrån!

Titta vilket superfint inbjudningskort som vi har fått. Vi är bjudna på barndop, Camilla och Sebbes son. Han är så otroligt söt, men det är klart har man vackra föräldrar så kan man inte bli annat än söt. Inge snack om saken, självklart ska vi gå.

0-6ecfabea2fd44d5d89f144133bb8bf2f.png

Kolla varifrån!

Bojan vet hur han gör oss glada. Vår ängel kom till jobbet med en stor påse engelsk konfetti och det var precis vad vi hårtarbetande tjejer behövde ha. Stort tack Bojan för att du tänker på oss. Det ringer tokmycke på jobbet. Varöfr ringer dem så mycket? Ut i solen och värmen med er i stället. Fakturafrågor och avstängda abonnemang kan man väl ta en dag då det regnar? Eller varför inte face the fact och inse att vi har alltid rätt :)

0-3e3cc51ffa079e8d6579f0d2c5c87242.png

Kolla varifrån!

Det är strålande sol ute och jag jobbar. Är det inte typiskt att solen och värmen är tvungen att titta fram när jag jobbar. Jag hade lätt kunnat stanna hemma, legat ute i solen och läst en bok. Fast då hade jag varit tvungen att köpa en ny bok eftersom min förra råkade jag diska i diskmaskinen. Alla ni som är lediga, passa på och njut nu.

Jag är ledig idag och det är så underbart.

Kolla varifrån!


Vad säger ni om min plutmun, vackert visst. För varenda bild man ser med brudar på nu förtiden har ank-plut-mun-min. Undrar hur många timmar har dem stått framför sin spegeln och övat för att den perfekta plutmunnen? Tyvärr kan jag inte fixa denna sexiga look utan att förlöjliga mig själv. Kanske lite botox kan hjälpa mig på traven, men jag tror jag avstår. Jag är sjukt rädd för nålar.

Mobilblogg är mitt nya beroende, så smidigt, så lätt och billigt (69öre per inlägg).
Redbull-beroende hänger kvar fortfarande, även om jag har trappat ner rejält.
Kaffe-beroende är självklart kvar och kommer nog aldrig att försvinna.
Röka-beroende är tyvärr kvar, det hade jag mer än gärna kunnat slippa.
Sen har jag nog inga mer beroenden.
Puss på er lovers
0-497aac7a32841b74bfe599623490f577.png

Kolla varifrån!

Vi leker på jobbet och det är kul.
Man måste ha kul på jobbet (mellan samtalen) och idag lekte vi 'vem är jag?'. Emsis mamma sa att hon passade perfekt som fotomodell och hennes min har hon vat på läääänge, kanske blivande Cindy Crawford?  Det va hur roligt som helst. Snart får jag gå hem, längtar som fan.

0-771a8561185d43702d2d94f49ed0654e.png

Kolla varifrån!

vad gör man på en måndagseftermiddag? Jo vi plockar svamp ute i skogen. Helt perfekt väder och i år lyckades jag hitta 15 stycken svampar. Första året blev det ju bara en svamp, jag blir impad av mig själv. Mike hitta över en halv kasse, fusk.

Jo, då har man arbetat färdigt för idag, två dagars arbete till sen en dags ledig. Vad jag längtar. Idag är verkligen en sån söndags dags depp dag. Fast det ska jag råda bot på, nämligen slänga mig ut i solen och njuta av vädret.

Först var vi ute i solen, solade, spelade boll och sen var det dags för middag. Sen åkte vi på upptäcksfärd i Borås. Jag och Y åkte på gator vi aldrig tidigare varit på. Spännande när man inte riktigt vet vart man hamnar. Nu har vi klippt Ys hår, supersöt blev han. En favorit i repris, mohekan frilla (fast inte helrakat på sidorna). Därefter blevdet lite vatteenkrig i badrummet och nu ska jag bada. Allt för att fördriva tiden.
0-7563618d5696ccc48cba5146f2296e21.png

Kolla varifrån!

Nu har y fått en tupp som kommer (som tur är) kvar hos göran o britt-marie. Y har döpt den till tupp-nisse. De blir en bra middag om si så där fyra månader.

0-4f43fd627edda757dd6d93f9660255b1.png

Kolla varifrån!

Nu håller vi på och plockar stora svarta vinbär hos mikes farbror. Och snart ska vi göra saft. Så vår lördag är räddad.

1f92eedf85cdff6ee531147d3b48c116.png

Kolla varifrån!

Se så hårt vi arbetar.
När man har spärrtjänst ska vi va redo och ta emot samtal. Kan väl påpeka att det inte ringer allt för mycket de första timmarna. Det är därför vi har mail och admin att ta hand om.

Kolla varifrån!

God morgon min vänner.
Nu är jag på jobbet, jag har den stora äran att jobba hela helgen. Jag är inte allt för pigg utan sjukt trött och hade hellre stannat kvar i sängen en stund till.