JAG ÄLSKAR MIN MAMMA.
DU ÄR BÄST OCH DU VET VARFÖR.
ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR

mammas blogg

Ta fram mobilen och kolla din kontaktlista..

Har du pussat nummer 2? Alex, Ja några gånger

Vad har du för relation med nummer 20? Eva, En gammal vän ifrån Södertälje


När ska du träffa nummer 30? Janne G, klart jag har. Min fd svärfar :-)

Är nummer 18 söt? Emmelie, supersöt


Vad var ditt första intryck av nummer 13? D, min första son LOVE <3

Gillar du nummer 14? DD, underbar vän


Har du träffat nummer 3 den senaste månaden? Alle, sist vi såg var midsommar

När ska du träffa nummer 26 nästa gång? Hem, ha ha träffar "hem" varje dag 

Är du nära vän med nummer 23? Fredrik, blodsnära :-)

Har du gått på bio med nummer 4? Ania, japp

Skulle du kunna gå ut med nummer 35? Jessica, självklart vi har superkul ute


 Vad pratar du och nummer 5 oftast om? Ann Louise, vi pratar inte längre :-(

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram? Daniel, klart men bara kompiskram


 Vad har du och nummer 24 för relation? Henrik, fd arb.kompisar och granne

 Vad skulle du vilja göra med nummer 25? Isabell, fika och snacka skit :-)

 Vad är det bästa med nummer 8? Carina, att hon lyssnar


 Brukar du och nummer 16 träffas? Dolly, en gång per halvår

Ännu en arbetsdag väntar mig, känner inte för det.
 
Helge Mu har namnsdag idag.

Grattis mamma :-)

Två av mina Tre älsklingskillar har namnsdag idag.
Mikael <3

Jag är bara så bortskämd, men jag älskar varje sekund.
Kolla in den här sms konversationen jag och Mike hade.
Mike
"Världens godaste mat när du kommer hem. Puss"
Jag "Vad har du gjort för mat? Puss Puss"
Mike "Får du se, Puss"
Jag "Lämnar du disken till mig då? Lr ska du överraska mig rejält m att du diskar"
Mike "Konstigt meddelande jag fick, stod visst text saknar? ;-) Puss"
Jag "Diska diska diska annars ska jag dig piska piska piska :-) Diskborsten anfaller inte dig, make mum happy. Puss"


Kommer hem, då står älsklingen och diskar. Flygande Jakob väntade på mig och jag som inte ens gillar varm banan. Mina kräkreflexer vaknar till liv då, fast jag pillade bort bananen och jag åt, för allt de andra var ju gott.  

Igår när jag klev upp, så satt Mike och Y i soffan. Dem åt frukost och kollade på Nickelodeon. Y vänder sig till mig och får ögon lika stora som tefat.
Y nästan skriker: MEN MAMMA, vad har du gjort
Han pekar på min nyklippta lugg
Jag: Är det inte fint?
Y suckar djupt: Ta bort det där nu. Det där var inte fint mamma
Jag snopet: Nähä
Y har en lösning: Okej, du får ha lugg på jobbet men du tar bort den här hemma ok?

Det kanske inte var så snyggt med lugg iallafall då, barn är ju ärliga, eller???

I lördags så var jag ute och svängde mina lurviga både på Brasseriet och XOY, Det var jag, Micha, Stefan, Jörgen, Ami, och Robban. För första gången så kunde jag säga "hej" och prata med flera personer här i Borås, typ halva jobbet var på XOY. Men nu i efterhand med facit i handen så hade jag lika gärna kunnat stanna hemma. Tack Marcus för att du hämtade mig

Igår var vi hos Sara och Marcus, de bjöd på Tacos och vi tittade på Elfsborg-Kalmar matchen. Det var väl inte så många glada miner när matchen var slut, bara jag som satt där med ett flin. Inte för att jag hejar på Kalmar, men är väl lite patriotisk.

Denna vecka är det kvällspasset, inte det roligaste men det får väl gå.

Jag har en magnet, en sätta-igång-värkar-magnet. Förra året var det lillasyster som fick sin värkar när jag kom till Eskilstuna. Igår åkte vi till Nybro, på vägen dit så ringde Jessica slemproppen hade gått och värkarna kom igång.
Väl framme i Nybro hade Jessica och Fredrik redan åkt till Förlossningen.
Jessica körde en turboförslossning och vid halvtolv var en söt liten pojke född.
Nu har vi handlat en massa söta saker och ska strax åka in till Kalmar för att hälsa på den nyfödde.
Eftersom jag inte skriver ut barns namn så kan jag inte skriva vad den ska heta, men det är Matrix insperation.

Och jag har fått ha D hos mig nu, är alldeles överlycklig.
Ikväll bär det hemmåt igen.

Love all <3

Släkt träff på kalmar sjukhus. Och min familj kunde ju inte ha varit lite snällare mot mig, nej nej. Istället för stöttning så var det mobbning på högsta nivå :-) Dem vill se mig misslyckas och börja röka.
  
  

Hemma igen...
Börjar med att jag glömde mobilen hemma imorse, det är första gången det händer. Tror att det beror på att jag inte kan ha samma rutiner som innan.
Jobbet gick jätte bra, inte röksugen för jag tuggade nikotin tuggummi.
MEN
Snacka om "gud" testar mig.
Stannar vid macken, tankar bilen och sen startar inte den jä*vla idiot bilen. Och eftersom jag inte hade någon mobil så fick jag snällt gå hela skit vägen hem.
Vi hämtar bilen, jag kommer hem och sen är det bara och städa som gäller för mig. Så GÅR Mike på mina nytorkade golv, JAG BLEV SKIT ARG.

Har betalat räkningar och nu är typ hela lönen näst intill borta, hur kul är det???
Funderar om jag ska ta en cig eller ett äckligt nikotin tuggummi? Spelar det någon roll? Är det någon som bryr sig om jag förpestar mina bajs lungor med rök? 25 trisslotter på spel? Marcus har ju också sluta röka. Jag tar mig ett tuggummi.

Säger bara stackars de kunder jag har pratat med idag. Det har inte varit något roligt alls. Totalt jätte deppigt, tråkig och sjukt värdelöst. Så många gånger jag har velat bara springa ut och dra i mig ett djuuuuup härligt halsbloss. Precis varenda tanke jag har haft idag har jag lyckats förvandla om till att jag borde få röka. Som en liten jävla demon inom mig som skriker efter att tillgodose dennes behov.

Inget än så länge, varje timme är en seger för mig men frågan är ju bara hur länge jag pallar trycket, min karaktär är ju inte den bästa.

Ikväll blir det Finska kurs.Var förbi Sara, fick en karta med nikotion tuggummin *tack gumman*. Dem är ju jätte starka, det typ svider i magen när man sväljer saliv (försöker hitta hur många fel som helst, allt för att få börja röka igen).
MEN jag har fuskat ikväll, jag rökte tre bloss ifrån Mike cig och sen rökte jag en halv med Sara. Har inget till försvar, det finns ju inget jag kan försvara med, mer än att mitt begär är så stort.

Finska kursen var rolig. Totalt 11 stycken med samma bakgrund som mig, vi förstår en del finska men ingen vågar/kan prata. Det ska bli intressant, känns könt och vara bland andra som också gör bort sig lika mycket som jag :-)
Åhhh, den här sluta-röka-grejen är ingen roligt.
Och jag har sprungit ut till köket minst tusen gånger, öppnat kylskåpet och skafferiet lika många gånger. Och inte en enda gång har jag kommit därifrån utan något i munnen.
FATTA jag kommer bli fetare än fet.

Jag tycker synd om min omgivning, spottar och fräser som en kobra. Kanske borde röka så jag blir människa igen? För jag har inte rökt ett enda bloss än.
Alltså jag borde ju få 25 Trisslotter bara för att jag faktiskt kommit så här långt.
I ett jätte svagt ögonblick gick jag med på ett vad med Stefan, sluta röka annars böta 25 stycken Trisslotter. Jag sa att jag skulle sluta när mitt paket var slut.
Rökte mina tre sista cig på raken, i hopp om att jag skulle börja må illa osv.

Det gick bra på jobbet, enda tills jag skulle hem och starta IDIOT bilen. Bilen är svårstartad jag vet det, men idag levde den ett helt eget liv. Det började surra värre än en JET flygplan, fast att jag tog ut nycklarna, stängde av lysset. RInger Mike som tycks tro att mitt huvud har varit under motorhuven tidigare, han blir arg på mig för att jag inte fattar var jag ska glo nånstan. Det enda jag ser är metallskrot och några sladdar och sen att det ryker massor.
Sen tillslut så lyckades jag ta död på ljudet, startar bilen åker hem.  Alltså inge bra start på sluta-röka-kampanjen,

Mitt liv utan cig-fan har ju ingen mening ju, nu är allt bara tråkigt. Men fan jag måste iallafall försöka.
  

Visste ni att det fanns nylonstrumpor för män?
En extra "påse" för snopp och pung.


Jag bad Mike prova dem och han är inte den som bangar i första taget. Att jag sen satt i soffan med kameran i handen är ju bara så jag. *sorry*
Det hade kunnat få plats en hel falukorvs-ring i extra "påsen" så det behövdes en hjälpande hand ifrån mig. Har nog aldrig skrattat så mycket under en avsugning. Med andra ord vi fick väl inte till en riktig stake, men lite utfyllnad blev det iallafall. Bara jag inte har väckt liv i någon nylonstrumpe läggning som legat gömt sig hos Mike, för jag tänder inte på nylonstrumpor.

*Tack älskling för att du är så härligt galen och ställer upp i snygga poser för mig och min blogg. Det är kärlek i allra högsta grad. Love U. Puss Puss <3*

Det är ingen vanlig dag, för det är Y:s födelsedag Hurra Hurra Hurra.
Efter slagit in Y presenter sent igår ikväll och sovit oroligt inatt i rädslan att försova mig, så vaknade jag tidigt imorse och väckte jag Y med min otroligt vackra stämma (kråksång) och ett fång av presenter.
   
Y blev glad för sina presenter och överlycklig för att jag ordnat äppelklyfter till han (som han skulle ha på fruktstunden i skolan, han kan ju inte bita i helt äpple eftersom han saknar en massa tänder)
 
Micha, Stefan och G kom över nu på eftermiddagen. Ännu mer presenter som stor piratflagga, döskallematta och döskalle halsband. De tindrade i Y ögon. Y och G valde att spela med Y:s nya spel men det slutade att det var Mike och Stefan som spelade, dem var som små barn på nytt.
  

Telefonen har gått varm, det har varit många som velat gratta Y på hans dag, även sms har kommit. Y vill tacka alla som kom ihåg hans 6 årsdag.
  
Fint väder, passar på att njuta massor för snart kommer äckelsnön..
Har storstädat här hemma, sen åkte jag och Y till Stefan och Micha. Vi hjälpte till och rensade ur hans förråd. Fick mig med lite saker hem. 
Var ute på lång promenad med hundarna, tyvärr drar dem värre är dragkamp hundar, så det är inte ens roligt att gå ut med dem. Lite motion blev det iallafall.

Nu kallar köket på mig, dags att laga lite middag och sen fixa till Y döskalle tårta.  
Mitt ute i skogen, mitt ute i ingenstans bodde Jessica (Jennies syster). Det var ett gulligt rött hus med vita knutar. Hon må bo mitt ute i skogen men vilket fint hem, oj oj oj... Hennes inredning gjorde mig mållös. Fy fasiken va fint hon har det.
Massor av nya roliga människor att lära känna, det var till och med en där som kom ifrån Öland :-)
Tyvärr hade jag inte kameran med mig, så jag har bara suddiga mobilbilder.

  
   
Jessica är det inte dax snart och ploppa ut den senaste tillskottet i vår släkt. Vi längtar att få se bebisen. Pojke eller Flicka?

Jag tror på pojke
Här kommer svaret på vem som är föräldrar till den här söta tjejen.Jag och Jennie
Vaknade utvilad innan klockan ringde. Gick upp drack mitt morgonkaffe i en tom lägenhet. Mike och Y åkte iväg i ottan, dem skulle ut i skogen och jaga.
Jag trodde att jag hade haft en våt dröm med Mike, men det visade sig att det hade varit mer än våt dröm. Beviset kom ut när jag satt på toan. Duschen nästa och sen iväg till jobbet.

Lugna puckar på jobbet, sen for jag runt som ping pong boll för att hitta massa presenter till Y som fyller år på måndag. Vi är några som har samlat till en cykel, den är redan inköpt. På det så får han även två par skor, svart tröja i hiphop stuk, ett grymt sällskapsspel, pennor, lär dig skriva bok och en bil med racerbana.

Innan jag åkte hem tog jag svängen förbi Stefan och Micha, vi fikade på altanen och tjöta lite. Lånade en kjol av Micha som jag ska ha på mig ikväll, för ikväll bär det av till Jessica.

Söta Y tappar tänder som andra byter underkläder. Tandlös lillgubbe.

Mina och Mikes blivande barn.
  
 Bruna ögon? Vi båda har blåa. Jo juste, brevbäraren har ju bruna ögon :-)

Stefan och Michas blivande barn
 

Daniel och Jennies blivande barn
 

Har parat ihop två stycken av oss sex och det blev denna tjej

Gissa vem som är hennes föräldrar.

Blivande CSR? Möte på jobbet


Y får skräpmat med utsikt över fredagens trafikrusning


Absolut favoriten, tyvärr enbart för barn. Hade velat hoppa jag också. 
Vaknade tidigt fast jag valde att ligga kvar i sängen ett tag. Har lite lätt huvudvärk och känner mig seg. Lite svårstartad idag, precis som min bil.


Snart dax att åka in till stan med Y. Vi ska handla lite mat och sen in till jobbet.
Mike har fastnat så hårt för allas vår man Shan Da Man. Han går runt och nynnar på Toarulle, precis som vi alla på jobbet går runt och nynnar på Toarulle. Kanske nya IT låten i Borås
Siffran 13 är min siffra. Älskar siffran 13.
13:de på mest lästa bloggar på bloggportalen. Ok Borås mest lästa då´rå.
13 är lyckotal jag väljer i spel, vinner nästan jämt (eller inte).
13 cm lång stortå, nästan iallafall, jag har världens längsta stortå jag lovar.
13 cm rakt ut stod brösten innan barnen, nu är dem 13 cm rakt ner (plus lite till)
13 cm långa härliga bristningar på magen. Tack D och Y, jag älskar dem.
13 cm av mitt hår är slitet, dax för klippning snart.
13 cm vid slak och 13 gånger 2 vid upphetsad tillstånd har Mike, yummie.

Siffran 13 är ett laddat tal och jag älskar laddade saker...
Ha ha Orvar har namnsdag idag, stackars Orvar Korvar :-)

Äntligen är jag LEDIG, äntligen. Inte för att jag kan slita mig ifrån jobbet, men imorgon ska jag och Y dit på ett möte och på lördag ska jag jobba lite övertid. Men jag får sova ut imorgon, får bara hoppas att jag inte vaknar allt för tidigt. 
Det känns bra att få va "VIP" kvalitésäkrare på jobbet. Lite flum och massa seriösa ideér ploppar upp och ska formas till en presentation på något bra sätt. Sandra är en helskön tjej och ni ska bara veta vad vi egentligen gör i lilla rummet,  he he. 

Kärlek mina vänner kärlek 

Min blogg handlar om: Mitt Liv Med Mina Ord.
Allt är en tolkningsfråga, detta är min tolkning och svårare än så är det inte.
Jag har inte för avsikt att smutskasta någon, men visst om jag känner för att ge "nån" en törn så gör jag det.
Vill bara klargöra en sak. Vad jag och mitt ex har gått igenom, hade jag kunnat skriva en roman om och det hade varit min tolkning av vårt förhållande och säkert blivit en storsäljare. Jag spiller inga tårar på det förflutna, allt hade en mening både de bra och de dåliga. Vill inte sätta mig själv på en pedistal och tro att jag är felfri, för jag är inte felfri.
Mitt liv med alla motgångar och medgångar har format den person jag är idag, så enkelt är det. Nu i efterhand kan man tycka att vi skulle ha gett upp långt tidigare innan det blev alldeles för infekterat. Ingen kan säga att vi inte kämpade för det gjorde vi, för våra barns skull. 

De bästa som hänt oss är att vi blev riktigt lyckliga på varsitt håll.
Lyckliga föräldrar ger lyckliga barn...
End of story...

Läste ett sånt fint inlägg och när jag fattade att den handlade om MIG, då blev jag lycklig enda in i hjärteroten. Snacka om sjävförtroende höjande inlägg ;-)

Så söt du är MICHA
Jag har i mitt tidigare förhållande varit utsatt för otrohet. Alla runt omkring mig visste vad som hände bakom min rygg, jag med fast jag förnekade sanningen.
Det fanns dem som berättade om otroheten för mig. MEN ingen kunde stå för vad de sagt till mig och tvingade mig till tystnad. Rena tortyren. 

Min undran Vad skulle jag med sån värdelös information till om jag ändå inte fick använda den?

Mitt dilemma
Om jag vet något liknade om ett annat par, ska jag berätta eller ska jag vara tyst? Fördärvar jag mer än gör nytta?
Helst skulle jag ju vilja att den "stygga" berättar för sin partner. Vad ska jag göra när denne inte har berättat något fast påtryckningar ifrån mig? Finns det någon anledning för mig ens att berätta för den utsatte när min information är värdelös om den "stygge" nekar?

GAHHHA jag hatar att veta, men inte veta hur jag ska göra
Dag 12 av min arbetsmaraton. Inte lika trött idag och det känns så bra. Vaknade tom innan väckarklockan ringde eller rättare sagt jag vaknade av första snoozningen. Låg kvar i sängen alla tre snoozningarna för det var så mysigt att ligga och kramas med älsklingen.

Upptäckte att en till på jobbet gör som jag, skriver på handen saker som man ska komma ihåg. Tidigare gjorde jag bara ett kryss, men jag kom aldrig ihåg vad kryssen menade. Lite roligt att se någon annan använder sig av samma teknik som jag.
Mitt jobbmaraton a la 11 dagar tar på min kropp eller sinne. Går i dvala och hjärnan är som sirap. Fatta att när jag körde till jobbet (inte så mycket trafik som tur var) såg jag rödljusen lite längre fram, tänkte f*n rött ljus. Tro inte att jag saktade ner efter den tanken, utan lilla jag fortsätter att köra. Precis i sista sekund var jag tvungen att ställa mig på bromsen. Då fick jag hjärtklampning, för fy vad skraj jag blev för mig själv.

Jätte lugnt på jobbet, vilket gjorde det ännu mer segare.
Sen kom chefen och platschefen, kallade till möte. Jag och Sandra ska utföra ett projekt på jobbet för att förbättra kvaltiten både i samtalen, merservicen och arbetsmiljön. Det ska bli så roligt. Ideérna och förslagen bara bubblar ut och tillsammans ska vi sammanställa ett bra projekt att visa upp för våra chefer.

Bara undrar men har jag gjort dig något???

Världspressen har stanna upp, Viktoria Bekham har klippt sig kort. En sån supersöt brutta som hon kände väl att hon var bortglömd och hon var tvungen att göra något radikalt. Den här bilden gjorde inte henne gott, huvudet är ju sjukt stort. Lite av en alien look. Vem vet det blir säkert de nya inom modevärlden "Alienlook". Först hatar man det för att sen älska det.
Lite mer hull på kroppen hade inte skadat henne. Eller vad vet jag? Men ett benrangel kan väl inte vara skönt och kn*lla, man kan ju få skavsår.

Min kropp och sinne orkar inte med att jobba mer. Jag behöver paus nu. Trött som bara den körde jag till jobbet efter att jag hade fått skrapa RUTORNA. Svängde förbi statoil köpte cig och tog även en kaffe latte. Kaffe Latten fick jag aldrig smaka för den spillde jag ut i bilen, i Mike bil dessutom. Det var segt på jobbet, hjärnan hängde liksom inte med.
Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar sen är jag ledig, fy vad jag längtar.


Var borta hos Jennie och Daniel en liten stund. Trevlig att fika lite och "tjöta" lite skit. Y fick två "negerbollar" och sen var det duracellkaninen Y. Att lite socker kan göra en sån stor inverkan på barn.
Jag tror jag blir lite bortskämd nu och jag gillar läget. Älsklingen står vid spisen, det var en sån vacker syn att jag var tvungen och hångla lite med han efter att jag tagit lite smygkort på han.
Efter min beslutångest valde jag och Y att åkte till Jennie och Daniel istället. Vi hade en ur mysig kväll med god tacos och massa trevliga samtal på altan. Y tycker så mycket om Jennie och Daniel, lika mycket som jag.  Säger bara, Jennie jag gillar dig skarpt. You´re my girl.
Låt mig få berätta om Jennie, hon är en sprallig, glad och ur härlig tjej som står med båda fötterna på jorden. Hon är en sån underbar person som jag verkligen kan anförtro mig till och det betyder SÅ mycket för mig. Vi har kommit varandra så nära. She´s crazzy, min söta crazzzy girl. Fatta! Jag är så lycklig att bo här i västergötland med så många härliga människor omkring mig.Nähä nu kallar kudden på mig för jag ska ju upp tidigt imorgon och jobba ju. *suck*
Ibland drabbas man av beslutsångest. Man vill förändra något men vet inte om det blir bra i slutet. Detta hände mig idag. Efter jobbet kom jag hem, började städa en massa. Fick för mig att jag skulle möblera om i vardagsrummet. Sagt och gjort. Men när jag var färdig så blev jag inte nöjd. Slutade med att jag ändrade tillbaka allt till orginalet.
Svetigt blev det. Och nu i efterhand så vet jag inte om det var bättre när jag hade ändrat om.

Men sån är jag. Jag och min beslutångest
Den här veckan på jobbet har det verkligen varit lugnet för stormen och stormen kom idag. Äntligen lite kö, trodde inte jag skulle vara den som önskade lite kö, fast när det har varit näst intill dött med samtal så uppskattas samtal.
Skrev upp mig på lite övertid på lördag, tänkte inte på att jag nu kommer att få jobba 12 dagar i sträck. Ja ja, det funkar. Slutar bara med att jag kommer vara lite grinig och slutkörd i slutet av nästa vecka.


Snart får jag besök av mig sötis Micha, stackarn är sjuk bara hon inte smittar mig för det har jag inte råd med.Så roligt vi hade det, jag och Micha. Först satt vi och skrek framför TV. Vi kollade på Cheaters, hua vilka idioter de finns. Jag hade inte varit speciellt lycklig om jag hade hittat Mike i en SM klubb iklädd i en babydollklänning liggandes på en soffa och bli mattad med en nappflaska.
Sen bänkade vi oss framför datorn, kollade in lite idol. Kändes som förra året, då var det hon, jag och turknötter hemma hos mig i Kalmar.  Tur att jag har gumman så nära mig nu, lucky me.

Kan bara hålla med Micha. Denna killen ska vinna hela idol. För sjunger man min låt, då ska man fan sjunga den bra och han sjunger den sjuk bra.

Efter vår Tacos middag så åkte vi iväg för att låta Y testköra sin Minimoto. Min lillkille är grym. Han tog sikte på kullen, men mitt stora pekfinger kom fram och sa NEJ. Nästa gång så ska vildingen få köra på kullen.

Kl.05.50 Upp efter 3 snoozningar, försöka sminka till mig ett ansikte. Håret bestämde jag av lathet skulle få vara utsläppt.
Kl. 06.10 väckte jag Y, han var superglad. Fast min lille mode medvetna snart 6 åring kan inte ha på sig vad som helst till förskolan. Tillslut blev han nöjd med ett par svarta byxor, en döskalle tröja.
Kl. 06.20 Sa hej då till Mike och Y.  Åkte till jobbet
Kl.16.00 Hämtade Y. Hem, ut med hundarna. Hämta gympapåsen, ge Y mat 
Kl.16.30 Barngympa
Kl.17.30 Affären handla, hem och ner till tvättstugan
Kl. 17.45 Plocka undan, dammsuga, dammtorka
Kl. 18.15 Laga mat, tvättstugan
Kl.18.45 Äta med Y framför TV och barnkanalen
Kl.19.00 Torka golven, städa badrummet
Kl.19.30 Y skulle bada. Vi hade lite vattenkrig
Kl.19.45 Hjälpa Y borsta tänderna
Kl. 20.00 Läsa en sjuk lång saga
Kl. 20.30 Ut med hundarna
Kl. 20.40 Hämta sista tvätten.
Kl. 21.25 Hoppa in i duschen själv
Kl. 21.30 Singelmammor på TV2
Kl. 22.00 Blogga, läsa bloggar, Mike kommer hem
Kl. 23.00 Förbereda allt för morgondagen som alla kläder, ryggsäck och annat 
Kl. 23.30 Läsa bok och somnar en massa timmar senare bara för att jag inte kan sluta läsa boken för att den är så bra.
 
Sysselsatt är det bästa medlet för mig för att slippa bli rastlös. Och det bästa är att Y vill vara med i svängarna, han gillar att få hjälpa till och städa, vara i tvättstugan och laga mat. Blir väl annat om sisådär 10 år då tror jag inte han vill ha vattenkrig med sin mamma i badrummet.
Igår innan jag och Mike skulle hämta Y, så tog jag svängen till Micha och Stefan. Kände för att ta en fika på altanen, snacka lite skit och röka si så där 4-5 cig på mindre än en halvtimme.
Micha står i badrummet, sminkar sig. Jag sätter mig på toastolen, pratar med henne. I ögonvrån så ser jag hur något glimmar till, så självklart så vänder jag på huvudet. Och vad får jag se???
En guldring glimmar på Michas vänster ringfinger. Istället för att säga "åhh, grattis" så säger "Men va, har ni förlovat er" varpå jag nästan skriker ut "Mig lurar ni inte".
Så söta dem va, mina små skitisar. Glad för eran skull och jag hoppas jag blir bjuden på ert bröllop, för ni vet vad traditionen säger???

*Nu såg jag att Micha hade bloggat om detta, så då kan få bubbla ut det jag med. Fast det var det första jag sa till Mike när jag träffade han*

Detta är äkta syskonkärlek.

Jag och Mike åkte till svampskogen, här skulle det plockas svamp. Jag är ingen skogsmänniska, så enkelt är det. Ska jag gå i skogen vill jag ha en färdigtrampad stig, men i svampskogen fanns inga stigar. Kände mig som en elefant som försökte gå på lina. Jag snubblade, trampade snett, gick i vattenpölar och fick grenar i ögonen. Medans Mike som är 1,80 sprang runt i skogen som en ballerina *fusk*. Jag hittade fyra små ynka kantareller och Mike en halv kasse full.
Däremot så hittade jag en massa andra roliga svampar. Skönt med frisk luft

  
  

När man verkligen kan och får sova ut. Sova lika länge som tonåringar, vad gör man? Vaknar klockan 8! Kunde inte somna om, jag vred och vände mig i sängen. Blev faktiskt arg på mig själv.
Gick upp, koka lite kaffe och allt var/är så tyst hemma. Inge "mamma, mamma" inge "SvampBob Fyrkant" ekande på högsta volymen ifrån TV.

Fick värsta syndafloden idag, det var inte så trevligt. Stod vid balkongdörren och rökte morgonciggen och kände hur det rann till. Massor av blod rann längs benen *usch* Fick springa in till badrummet  för att duscha. Höll på svimma, det var otäckt. Blod blandat med vatten ser ut som värsta syndafloden. Hur mycket blod kan en kropp pressa ut på en kort stund?
Inga problem att kliva upp tidigt igår, Y var på sitt bästa humör. Han kom in till mig i badrummet, gav mig en kram och sa "god morgon mamma, vilket vackert väder vi har" (det spöregnade ute). Han var så söt.
Igår efter jobbet blev det avfärd mot Rydaholm, mötte upp exet. Han hade med sig D, Patrik och Thomas. Det var jätteroligt att få träffa dem. D är så söt, min lilla älskling. Y följde med exet, han ska vara där i helgen.
Det var så tyst på hemfärden, lite små tråkigt.

Vi tog svängen förbi pizzerian Funky Town. Shasha hade gjort en special pizza till mig och Mike.
Väl hemma efter jobbet lagade jag till stuvade makaroner med korv och en massa rårivna morötter, jag verkligen älskar rårivna morötter.
Vid ett svagt tillfälle lovade jag Mikes jobbarkompis att jag skulle baka bullar. Istället för att ta det annan dag så ställde jag mig och gjorde massvis med stora (större än en handflata) kanelbullar. Känner mig verkligen som riktig lantlolla.


Jag har gått så mycket i vikt nu så min kära arbetskompis på jobbet frågade mig om jag hade opererat in sillisar. Rullar fram, det är kärlek mina vänner.
Har tyvärr inge före bild men en efter bild.
Skratta massor när jag läste detta.

"Om man inte vill vara gift längre, för att mannen kanske var dummare än man trodde, så kan man skiljas som vänner"
-Malin 7 år

"Om man öppnar ögonen och det är alldeles svart, då är man medvetslös"
-Hedvig 7 år

"Kroppen består av inälvor och utälvor. Inälvor är till exempel märgen, benen och mjälten. Utälvorna är ofta mer synliga och de kan bytas ut om de behövs. Särskilt på tanter"
-Ville 8 år

MerTrafik
Snart är det dax för jobbet igen, efter några dagars vabbande. Tyvärr så börjar jag känna mig krasslig, det ligger liksom inom mig och gror men har inte brytit ut ännu. Fast det är bara och kämpa enda in i det sista, så klarar man det.

Nu har hösten verkligen kommit hit, löven börjar falla ifrån träden, det regnar och börjar bli mörkt fort. Var tog sommaren vägen? Det blev sommar, man blinkade till och sommaren var över.

Hemma igen, kom hem det var alldeles tyst och tomt. Mike, Y och hundarna är iväg. Har haft världens huvudvärk hela dagen, var tvungen att åka förbi Sara för att låna alvedon. Efter ett åskväder och två piller så är värken borta. Det är verkligen himmelriket när man känner känslan av en huvudvärk försvinna.
Ska kolla in Idol snart, det är audtionen som är den roligaste delen. De andra kan man lika gärna strunta i.

*saknar D så mycket*
Ja, ibland har man tråkigt, riktigt långtråkigt. Så där långtråkigt att inget är roligt, inget bra på TV, inge nya bloggar att läsa, inge roligt att göra hemma.
Då kan man göra som jag, ha lite kul med en toarulle och lite tops...


Fick så fina blommor av älsklingen.Vad har jag gjort för att förtjäna dem? Det är bara för att jag är hans, att han älskar mig och framför allt för att jag är BÄST.
Vill du ha mer trafik på din blogg?
Sen har du möjligheten att läsa en himla massa bloggar,
Gå in och här och följ anvisningarna

MerTrafik
Är hemma idag med Y, han mår inte bra,
Säger bara jävla vaktmästare, det är inte mänskligt att börja klippa gräsmattan och springa runt med röjsåg kl. 7.00 på morgonen. Dem borde i allafall skaffa sig en gräsklippare som inte låter som tredje världskriget.
Okej att det är måndag, men måste dem börja med att klippa gräsmattan? Och måste dem börja precis utanför mitt sovrumsfönster? Ja tydligen eftersom jag är uppe nu.

Då har man segat klart för idag. Vad dagen blir väldigt lång när man kliver upp tidigt. I brist på annan sysselsättning har jag städat och ska snart ner till tvättstugan.