Sweet day

0kommentarer

När jag gick upp hade Mike och Y redan åkt iväg på stor jakt. Dem hade haft så roligt, med lekar, mat och jakt i skogen. Nu lyckades Mike skjuta sitt rådjur och det var tack vare Y sa han...
Arbetsdagen är över, det var jämt flöde på samtal in *skönt*.

Nu är det verkligen vinter, det är snö, kallt och svinhala vägar att köra på. Jag är inget big fan av vintern, gillar inte snö, inte kyla eller slask. Det värsta är nog faktiskt den hala vägbanan. Tror nog att jag skulle gilla vintern mer om man bara kunde slippa köra på vägar lika hala som snorloskor.

Jag tror faktiskt att jag måste snacka med exet ang Ys namn för det är alldeles för många som tror att han är en tjej. När han har på sig sin overall och håret gömt under sin mössa kan man faktiskt ta han för en tjej för han har SÅ långa ögonfransar. Sen att han har ett "tjej namn" kan man tro att han är en tjej. Jag vill inte att han ska få men för livet för sitt namn, det är ett ovanligt namn och i usa, england så är det fler tjejer som heter så än killar. hmmm, kanske räcker det att ändra första bokstaven och lägga till ett n i slutet, då blir det inte för stor ändring och man han får ett bättre, enklare "kill-namn". Kanske slå slag i saken som jag och exet funderat på nu i några år.
Mina barn har väldigt ovanliga namn, ingen heter som dem.

Kommentera

Publiceras ej