Älskar mitt liv

0kommentarer

Y väckte mig vid 08.15 och undrade varför jag sov hela dan. Det var bara för mig att snällt kliva upp. Eftersom vårt hem såg ut som sju svåra år så bestämde jag mig för att  städa efter mitt morgonkaffe. Hade en sån tur att det var ledigt i tvättstugan så jag fick all tvätt tvättad. Jag och Y hann även bada i hallen.
 

Jag lekte duracell kanin idag igen innan Susanne kom för att hämta oss. Susanne och Lars tog hand om Y medans jag och Mike var på Julmiddag med Mikes jobb. Jag fick lära mig hur man lättast tar en snapps utan att spy och dem älskade mig för att jag var en sån jordnära äkta underbart härlig kalmarit för det är jag (helt enkelt bäst ). *me lika a lot".  Mike fick med sig lite tillbehör hem :-).
   

Det brukar vara sedvanligt att man ger något fint till den som varit barnvakt till ens barn, men nu var det tvärtom. Min svärmor Susanne gav mig en sån underbart fin blomgrupp som  hon gjort själv. 
   

Jag älskar verkligen mitt liv i Borås med alla männsikor som jag lärt känna det senaste året. Jag mår så oförskämt bra just nu så det är nästan äckligt. Me love Borås så enkelt är det.

Jag hade
ett mycket trevligt samtal med exet och även min (ex) svärfar. Det värmde mig varmt om hjärtat att få prata med er och det känns så otroligt skönt att vi har en sån nära kontakt trotts omständigheterna. Fam. Gunnarsson kommer alltid vara en del av mig och jag är evigt tacksam över att vi har en sån bra och öppen relation. Och Janne du är min hjälte, det har du alltid varit. Ania du är så underbar, du är du och du är min hjätinna. O Du Alex ja, say no more.<3.

Kommentera

Publiceras ej