Besviken tisdag

0kommentarer

När allt händer, så händer det på en tisdag.
Var SÅ trött idag, det kändes som varje liten cell i min kropp bara ville fortsätta sova. Fast plikten kallade på mig.
Jag blev lite besviken på jobbet. Ingen semester beviljas under julen. I ett sista försökt om att få lite ledighet så kollade jag med  Försäkringskassan för att se om jag har föräldrardagar att ta ut. Jo visst 42,5 garantidagar (60 kr för en dag) yeahh. Dem pengarna kan man ju lika gärna torka sig i arslet med.

Efter jobbet så lagade jag och Y mat tillsammans. Vi gjorde kokt fisk, potatis och spenatstuvning. Fisken var en ren besvikelse, den var där dallrig och smaklös *usch*. Måste ha varit fel på de fiskpaketet. Tur att vi hade våfflor som efterätt. Min älskling kommer hem snart, han skulle hjälpa Jan-o att få hem sin bil.

OJ, glömde dra ut sladden till våffeljärnet i tre timmar, det rykte massor i köket nu. Tur i oturen att jag kom på min egna glömska. Kanske inte så konstigt att hundarna varit lite oroliga här hemma och jag har fattat nada. Fy skäms på mig.

En anna sak gör mig jävligt besviken men jag kan bara skaka på huvudet. Kastar man skit på någon ska man väl också kunna stå för det. Face it

Kommentera

Publiceras ej