Tycker synd om min mamma. Mamma har höjden av otur, händer det något så händer det alltid henne. Nu har någon/ några slagit sönder bakrutan på hennes bil. Glas i hela bilen och över hela B bilbarnstol. Och det är inte det lättaste att få tag i en ruta nu.
Så himla onödigt.

Idag blir det att julpynta hemma.
Du min älskade lille X, jag finns här för dig. Blod är tjockare än vatten. Vet att det är tufft just nu, mitt öra är öppet dygnet runt för dig, även om du bara vill "tjöta" lite skit. Jag älskar dig, jag finns här för dig, jag är bara ett telefonsamtal bort. Det finns dagar då man inte orkar och då man inte känner sig stark, då finns jag här för DIG. Det har jag alltid gjort (även om det inte har synts) och det kommer jag alltid att göra. Du är den finaste som vandrar på vår jord. Glöm aldrig det, du är guds gåva till oss. Vad hade mitt liv varit utan dig? Kanske en glasdörr rikare. Jag vet att jag kunde reta dig till vansinne förr, men det var bara mitt sätt att visa att jag älskar dig. Mitt liv utan dig hade inte varit ett liv värt att leva. Min F.

Om jag bara kunnat varit några mil närmare så hade jag sovit i din säng, klappat din kind, kramat dig och hållt om dig så hårt så att du skulle få syresbrist så som du gjorde för mig. Du är den vackraste ängeln på vår jord, den finaste mamman (i delad plast med mig så klart) och du är framför allt så fin. Oavsett vad som än händer så är du ALLTID min " la familija". Du är min Harris Pilton :-) Keep smile, keep shine and keep love <3

Jag vet att du inte ville att jag skulle blogga om det här, men bara dem som är inblandade vet vad det här handlar om. Hoppas att du inte blir allt för arg på mig nu. Men jag känner att detta är min "kanal" att få fram att jag faktiskt finns här för dig, er. Jag har faktiskt gått igenom samma sak och även om det känns tungt nu så finns det faktiskt ljus för er båda och lycka att se fram emot. Se på mig, jag lyckades ju. Jag älskar er, förlåt om du känner dig sviken av mig nu, det var inte min avsikt.
Y väckte mig vid 08.15 och undrade varför jag sov hela dan. Det var bara för mig att snällt kliva upp. Eftersom vårt hem såg ut som sju svåra år så bestämde jag mig för att  städa efter mitt morgonkaffe. Hade en sån tur att det var ledigt i tvättstugan så jag fick all tvätt tvättad. Jag och Y hann även bada i hallen.
 

Jag lekte duracell kanin idag igen innan Susanne kom för att hämta oss. Susanne och Lars tog hand om Y medans jag och Mike var på Julmiddag med Mikes jobb. Jag fick lära mig hur man lättast tar en snapps utan att spy och dem älskade mig för att jag var en sån jordnära äkta underbart härlig kalmarit för det är jag (helt enkelt bäst ). *me lika a lot".  Mike fick med sig lite tillbehör hem :-).
   

Det brukar vara sedvanligt att man ger något fint till den som varit barnvakt till ens barn, men nu var det tvärtom. Min svärmor Susanne gav mig en sån underbart fin blomgrupp som  hon gjort själv. 
   

Jag älskar verkligen mitt liv i Borås med alla männsikor som jag lärt känna det senaste året. Jag mår så oförskämt bra just nu så det är nästan äckligt. Me love Borås så enkelt är det.

Jag hade
ett mycket trevligt samtal med exet och även min (ex) svärfar. Det värmde mig varmt om hjärtat att få prata med er och det känns så otroligt skönt att vi har en sån nära kontakt trotts omständigheterna. Fam. Gunnarsson kommer alltid vara en del av mig och jag är evigt tacksam över att vi har en sån bra och öppen relation. Och Janne du är min hjälte, det har du alltid varit. Ania du är så underbar, du är du och du är min hjätinna. O Du Alex ja, say no more.<3.
Det blev lite stressigt efter jobbet, jag var som en duracell kanin här hemma. Vi plockade upp My och åkte till Jennie. Mike och Y åkte vidare till grabbarna som var hos Stefan. Det blev lite förberedelser och vi drack lite glögg. Åhh, vad jag älskar mina brudar och glögg. Mike kom och plockade upp oss och körde in oss till stan.

Tjejmiddag på Goa för att fira Jenny. Maten var god, men inte WOW. Lite missnöjd för dem serverade inga grönsaker alls (äter dem inte grönsaker i Indien?). Dem hade en urtuff toalett. Man behövde inte anstränga sig att tända på lampan. Nackdelen var att det helt plötsligt blev kolsvart i toan då var man tvungen att röra på sig för att lampan skulle tändas igen. 

Bästa kommentaren tilldelar jag till Jennie. Servitrisen undrade om maten smakade bra varpå Jennie svarade "Jajamen, lite stark så det kommer säkert svida i arslet imorgon när jag ska skita" (hennes mat var sjukt stark).

   
  
  
Pressade mig till det yttersta på jobbet idag. Det var kö hela långa dagen och min mun har gott varm. Lite felsägningar blev det "diareé nr" (diare nr) och "kuk-kod" (puk-kod). Ja ja det bjuder jag på.

Efter jobbet plocka jag upp Y, vi åkte hem. Mike kom och vi åkte till banken. Vi hade ett mycket viktigt möte där, allt gick bra. Sen hem till Jennie och Daniel. Mike och Y blev kvar där med Daniel medans jag och Jennie åkte till "tjej-kväll" på affärshuset här i Dalsjöfors. Lite besviken blev vi eftersom dem inte hade några special erbjudande, men två lyktor köpte jag. Vi gick runt flera varv och i varje affär bjöd dem på en massa gott, givetvis stannade vi på alla ställen och plockade åt oss, skumtomtar, godis, dricka, pepparkaka, nötter, bars.

Efteråt tog vi en fika hos dem och sen åkte vi hem.
SItter här nu, väldigt nöjd, trött och alldeles j*vla överlycklig.
Imorgon är det tjejmiddag på menyn. Förberedelser hos Jennie (My och Jessica kommer dit också) och sen in till Goa för möta upp resten av tjejgänget. Vi ska äta gott, dricka gott och ha det riktigt skoj. yeahh.
Luriga vägar imorse.
Hela vägen till Borås upplevde jag som superfin, men väl inne i stan var det en helt annan historia.
I stora knallelandsrondellen ville inte bilen dit jag vill, tackar gud och hans skapare att jag hade så låg hastighet. Jag lyckade blockera en och annan bil innan jag lyckades ta mig därifrån.
Väl på jobbet visade det sig att alla bussar var inställda på grund av halkan, en massa bilar och lastbilar som åkt av vägen.

Jag gillar inte luriga vägar. Jag gillar inte vinter.
Dessa små patetiska jävla snorvalpar som inte växt färdigt.
Vad trött jag blir på detta skitsnack och alla jävla anklagelser.
Att anklaga mig för att inte höra av mig till dig, HA, Hur vore om du kunde svara på sms och samtal när man ringer? Nä då skyller man på att man har en "låne mobil", slut på batteri, dålig täckning och bytt nummer.

många gånger som JAG har ställt upp på dig, när dina så kallade vänner vänt dig ryggen. Suttit i timtals, stöttat, lyssnat och tröstat dig. Det här var tacken, TACK!!!  Tack underbara DU!!!

Jag har ALDRIG snackat skit om dig, jag har ALDRIG gjort dig illa och framför allt jag har alltid haft famnen öppnen när du kommit springades, hållt dig bakom min rygg och framförallt alla dina innersta tankar, funderinga och hemligheter har ALLTID stannat hos mig.

Nu är måttet rågat, nu tackar jag för mig och tvår mina händer och vänder DIG ryggen till. Kom inte inte kryppande till mig när dina vänner vänt dig ryggen igen.
Förmiddagen gick slapphetens tecken, bara telefonen fastklistrad i örat, ringde massa viktiga samtal med mindre roliga besked och givetvis pratade jag med mamma också. Hämta Y från skolan, vi åkte lite pulka och han blev alldeles överlycklig för att vi hade Disney Chanel, han sa att det var tomten som hade ordnat det till honom. Försökte säga att det bara var tillfälligt.

Eftermiddagen var så seg, sprang fram och tillbaka mellan tvättstugan och datan. Jag hittade en himla massa filmer på YouTube som jag o Y satt och titta på.

Kvällen har bara flugit iväg och det har varit en innehållsrik sådan.
Husvisning i Äspered, sen Drared nästa för Y var där, Mike hjälpte Stefan med något i garaget. Vi åt en god middag och hade trevliga samtal, var mer kan man begära. Jag och Y fick skjuss hem av My för Mike drog iväg till sina föräldrar för han ville vaka lite (heter det så?).

Slutsumma av denna dag, alldeles underbar...
Mike den nya idolen? Y:s nya stil när han ska titta på TV.
 

Hej Hej vinterland! Mike läser en saga för lille Y.
  
Kärlek på allra högsta nivån
Vi har problem angående Y:s namn. Det största problemet är väl att folk inte kan uttala hans namn om man läser det. Man har fått höra flera olika roliga tydningar av hans namn när har väntat i vänterummet hos läkaren, tandläkaren, nya skolan osv. Han själv börjar förstå att han har ett ovanligt namn som inte är lätt uttala när man läser det, han själv har förstått att han har ett mycket ovanligt namn och om han själv får välja så skulle han vilja heta Fredrik.

Vi har kommit fram till följande:
Jade
Jate
Nate
Ray
Jay
Jayden

Vad tycker ni?


Alla dessa namn är mycket lika hans nuvarande namn och dessa namn är lite mer killaktiga. Vi ska prata med Y, höra vad han tycker, slå slag i saken och gått till sakttemyndigheten och ändra. Lika bra och göra det nu.
"Vi" (läs jag) tänkte inte på vilka svårigheter han faktiskt har fått pga sitt namn.
Trevlig kväll hos Jennie och Daniel igår.
Fullt påpälsade drog vi till dem igår kväll. Vi tände en brasa och grillade korv i snöovädret.
Vi lyckades hålla ut i kylan i allafall 2,5 timme. Stela som pinnar gick vi in i värmen och värmde oss.
Det var synd att jag skulle jobba idag då hade man kunnat stanna längre, men fick snällt tacka för oss redan vid halvtio.
 
Idag försov jag mig, hade lyckats stänga av alarmet i sömnen. Mike, Y och hundarna hade redan åkt till Jan-o för dagens jakt. Jag hann i tid och tur var väl det. Tiden på jobbet kändes oändligt lång idag.

Nu har jag precis gjort en special sallad som jag vet att Y så gärna vill ha.

Jag och exet har så svårt att bestämma vad Y ska heta, men jag tror att vi har kommit fram till två förslag. Det är ju inte meningen att det ska va en stor förändring, det ska helst låta likadant som hans namn idag och se ut som ett killnamn. Ja, ja vi löser nog det med.
När jag gick upp hade Mike och Y redan åkt iväg på stor jakt. Dem hade haft så roligt, med lekar, mat och jakt i skogen. Nu lyckades Mike skjuta sitt rådjur och det var tack vare Y sa han...
Arbetsdagen är över, det var jämt flöde på samtal in *skönt*.

Nu är det verkligen vinter, det är snö, kallt och svinhala vägar att köra på. Jag är inget big fan av vintern, gillar inte snö, inte kyla eller slask. Det värsta är nog faktiskt den hala vägbanan. Tror nog att jag skulle gilla vintern mer om man bara kunde slippa köra på vägar lika hala som snorloskor.

Jag tror faktiskt att jag måste snacka med exet ang Ys namn för det är alldeles för många som tror att han är en tjej. När han har på sig sin overall och håret gömt under sin mössa kan man faktiskt ta han för en tjej för han har SÅ långa ögonfransar. Sen att han har ett "tjej namn" kan man tro att han är en tjej. Jag vill inte att han ska få men för livet för sitt namn, det är ett ovanligt namn och i usa, england så är det fler tjejer som heter så än killar. hmmm, kanske räcker det att ändra första bokstaven och lägga till ett n i slutet, då blir det inte för stor ändring och man han får ett bättre, enklare "kill-namn". Kanske slå slag i saken som jag och exet funderat på nu i några år.
Mina barn har väldigt ovanliga namn, ingen heter som dem.
Jag må vara konstig, men sån är jag :-)
Det finns en sak jag faktiskt har funderat på, kvinnokroppen vid ägglossning...
Jo, jag har läst någonstans någongång att när en kvinna har "ägglossning" så klär sig kvinnan mer förförande. Man väljer en mer urringande tröja, korta kjol och man fixar till sig för att locka till sig män.
Kan detta verkligen stämma? Jag har tagit mig själv som en försökskanin den sista tiden och jag tror faktiskt att det stämmer.
Ungefär 14 dagar efter mens så letar jag omedvetet efter kläder som varit lite mer utmanande. Jag har omedvetet stått framför spegeln lite längre än vanligt för att få den perfekta make-upen. Sexlusten har varit mer tilltagande (ok min sexlust är nog mer som en karlakarl jag vill ha sex jämt och mycket, Mike blev chockad häromdagen då jag sa att jag inte orkade för att jag var trött, han trodde att jag var sjuk!!!).
Funderar faktiskt att gör en liten undersökning på jobbet för i min grupp är det massor av tjejer, hmmm.

Ikväll blir det lugn hemmakväll med fredagsmys (jobbar ju hela helgen).

Mike är så såld för ett dunder medel han fick av städerskan på sitt jobb. Det ska vara ett super duper dunder medel som tar bort den mest omöjliga skiten. Han testar på ALLT och blir lika förvånad varje gång att medlet verkligen fungerar. Som ett litet barn ropar han på mig "Ramona, kom och titta... Ramona kom..."  Synd att han inte kunde vara lika intresserad av dammsugarens fina fördelar, kanske beror det på att vi inte har H2O vac. turbo, he he

Älsklingen står i köket och fixar middagen. Jag älskar den karln så mycket...

Det är faktiskt lite skrämmande att jag kan vara så lycklig.
Ja, klart vi har haft våra dispyter och missförstånd.
Klart vi har bråkat och varit osams och jag har velat packat och dra.
Klart vi har varit missnöjda och besvikna på varandra.
MEN det kommer till en punkt då man säger STOPP, hit men inte längre.
Antingen möts man halvvägs för att få en gemensam framtid eller så ger man upp.
Vi har möts halvvägs, rett ut det som var och ser på en ljus framtid tillsammans.
Jag kan undra varför man behöver komma till "stopp, hit men inte längre" innan man tar tag i problemet. Varför måste måttet vara rågat innan man stampar foten i golvet?
Jag älskar Mike, älskar han för den han är. Han lyssnar och tar till sig det som fått mig att "stampa foten i golvet" och jag hoppas att jag gör det samma för han.

Det finns ingen bättre chef än min chef. Han fixar och donar till allas bästa. Nu har vi tillsammans ordnat att jag lyckats få vara ledig iallafall from 081231 tom 090106, Me like. Eftersom julen strular så mycket för mig. Han är bättre än bäst.


Det blir min första jul utan mina barn, blir gråtfärdig när jag tänker på det. Dem ska vara hos exet, klart jag unnar han ska få fira jul med barnen, men egot i mig skriker. Kommer säkert storböla till Kalle Anka på julafton bara för att jag inte har barnen förväntasfulla brevid mig. Jag vet att exet kommer att se till att barnen får bästa tänkbara julafton med alla tillbehör, men egot i mig vill ju vara med.


Det kommer att firas en lilljulafton här hemma när mamma tar med mina barn, Kia och söta B när jag har semester. sen får jag fira in det nya året med dem. *yeah*.  Det kommer bli SÅ roligt, jag längtar och är verkligen förväntasfull.

Jag skulle nog inte klara av att vara en hemmafru med tillgång till TV-shop. 
Det är mördande reklam som tränger sig in i hjärnan, ren hjärntvätt är det.

Snacka om att jag nu är helt såld för en super-duper dammsugare, den heter H20 vac. turbo för endast 1699 kr. Den suger upp allt som vatten, smuts, glas och skruvar. Den har inga påsar, filter och den tappar aldrig sugkraften WOW.

Airmax kudde för bara 599 kr. Den har 65 milj. luftfyllda mikrosfärer (!) och formar sig efter just ditt huvud. Inge mer snark, nackont eller dubbelvikt plattkudde. Bara handtvätt men då kan man ta super H2O turbo och göra rent den. WOW


Istället för att vara en Bundy med chockladpraliner i munnen och telefon i handen, så valde jag att stänga av TV. Känner mig stolt över mig själv.
Uppe med tuppen fast att jag är ledig idag, det är ju inte riktigt klokt. Dock finns det en andledning, jag behövde köra Mike till jobbet eftersom han tog Jan-os bil därifrån igår. Y följde med och var som en riktig solstråle.

Nu  har jag och Y ätit en mysig frukost tillsammans. Inget slår en ostsmörgås med en kopp varm chocklad. Snart ska jag köra Y till skolan och sen ska jag hem, kanske ta igen av den förlorade skönhetsömnen.
När allt händer, så händer det på en tisdag.
Var SÅ trött idag, det kändes som varje liten cell i min kropp bara ville fortsätta sova. Fast plikten kallade på mig.
Jag blev lite besviken på jobbet. Ingen semester beviljas under julen. I ett sista försökt om att få lite ledighet så kollade jag med  Försäkringskassan för att se om jag har föräldrardagar att ta ut. Jo visst 42,5 garantidagar (60 kr för en dag) yeahh. Dem pengarna kan man ju lika gärna torka sig i arslet med.

Efter jobbet så lagade jag och Y mat tillsammans. Vi gjorde kokt fisk, potatis och spenatstuvning. Fisken var en ren besvikelse, den var där dallrig och smaklös *usch*. Måste ha varit fel på de fiskpaketet. Tur att vi hade våfflor som efterätt. Min älskling kommer hem snart, han skulle hjälpa Jan-o att få hem sin bil.

OJ, glömde dra ut sladden till våffeljärnet i tre timmar, det rykte massor i köket nu. Tur i oturen att jag kom på min egna glömska. Kanske inte så konstigt att hundarna varit lite oroliga här hemma och jag har fattat nada. Fy skäms på mig.

En anna sak gör mig jävligt besviken men jag kan bara skaka på huvudet. Kastar man skit på någon ska man väl också kunna stå för det. Face it
Okej, man kan lätt bli lite upprörd över artiklar som börjar
"så vann hon över eljätten" eller "Jag kommer inte betala"Lär er att läsa på er faktura! Fattar du inte så ring och fråga.
FORTUMS KUNDSERVICE ÄGER, dem är kunniga och bra på att hjälpa just dig.
Johanna Pöyöhölä som väljer att gå ut i tidningen för en faktura på 6000kr. Uppspacklad som om hon skulle vara med i Slitz säger hon "jag trodde jag betalade allt och jag reagerade inte på att fakturorna varit så låga". Bimbovarning.
 
En elfaktura består av två delar: Nätdel och Eldel
Nätdelen kan man inte välja, den som är nätägare tar betalt för nätet.
Eldelen har man möjligheten att välja vilket elbolag som helst.

De elbolag som är nätägare (ex Fortum, Vattenfall och Eon) har en gemensam kundservice för både nät- och eldelen när det kommer till fakturor. Lagen kräver att ett "nätbolag" måste va neutrala och därmed får inte kundservice nämna något om elavtalet om det står att man har någon annan än nätbolaget.
Komplicerat? Inte ett duggDet är ju precis likadant med den fasta telefonen, det finns en nät del (tidigare hade Telia monopol) och det finns antal ringda samtal. Hur många skulle springa till tidningen om det visar sig att dem bara betalat för nätdelen och inte sina samtal på 3 år? LÄR ER LÄSA PÅ ER FAKTURA ELLER TA SMÄLLEN
Idag var det MINUS grader ute. Återigen var det dax att skrapa rutorna. Det tog mig cirka 5 minuter att ens komma in i bilen, för dörren var fastfrusen. Kommer in i bilen, startar den och ska börja skrapa rutorna. MEN jag hittar inte min skrapa.
Jag sprang in igen och hämta nycklarna till gamla bilen. Jag stod 5 minuter till för att få upp den "gamla" bildörren. Lyckades tillslut komma in och fick leta som en dåre, men hittada ingen skrapa. Jag fick ta ett cd-fodral istället. Snacka om att jag fick kämpa mig igenom den tjocka ismassan. Det konstiga är att jag blev inte irriterad eller stressad, nä jag stod där i kylan och nynnade på melodin "svampbob fyrkant"
Ett litet inlägg jag hittade på Aftonbladet idag:
Per
säger: Jag skulle vilja ha tips på hur vi män kan "göra oss sexiga" för kvinnan? Kvinnor kan ju köpa sexiga underkläder eller liknande, men vad kan vi män göra? Tacksam för svar :) MVH Per

Om jag hade fått svara så skulle det bli följande svar:
Hej Per! Det är så skrämmande lätt att få oss kvinnor på fall. Visa "din" kvinna att hon är den enda du vill ha. Ge henne uppskattning, ömhet och kärlek. En sexig kille är en kille som bryr sig om sin kvinna, skämmer bort henne med fina handlingar och pysslar om henne.
Sen är det plus om du är nyduschad, luktar fräscht, har rena kallingar på dig och är förberedd på ett långt förspel.
Lycka till// Doktor Love
För ett år sen sa jag hej då till Kalmar, tog mitt flyttlass till Borås. Ny stad, ny dialekt, nytt arbete, ny skola för Y, nya vänner och nya erfarenheter.
Ny stad: Jag älskar Borås med sin vackra innestad. Knalleland och närheten till allt. Lagom stor stad. Torsdagskvällarna på sommaren gör att staden verkligen lever upp, folk träffas och umgås.

Ny Dialekt: I början förstod dem inte vad jag sa, man kunde se hur deras ansikten förvandlades till fågelholkar. Själv hade jag svårt att hänga med alla nya "slangord" som tjöta, bråte, skällt. I mina öron är Borås dialekten en blandning mellan göteborska, skånska och värmländska.

Nytt arbete: Först älskade jag att komma till jobbet, under utbildningen var vi ett sånt härligt gäng. Sen slussades vi ut till olika grupper. Det kom en svacka då det faktiskt kändes jobbigt att åka till jobbet. Nu är allt mycket bättre, jag har världens bästa chef och underbara jobbarkompisar.

Ny skola: En lagom stor skola för Y och bra fröknar. Dem lär ut bra och ser till att alla trivs. Dem vill hjälpa istället för att stjälpa och det är ett stort pluspoäng.

Nya vänner: Det finns några som jag har kommit väldigt nära och som betyder väldigt mycket för mig. Ingen nämnd, ingen glömd för ni vet med stor säkerhet vilka ni är PUSS <3

Nya erfarenheter: Kommer inte på någon ny erfarenhet mer än det starka saknaden av D. Hade faktiskt kunnat vara utan den erfarenheten, helst hade jag (egot själv) velat ha han hos mig hela tiden.

Jag trivs, är lycklig och mår bra här.
Ikväll skulle jag egentligen varit på en tjejkväll med tjejerna på jobbet, men annat kom ivägen. Tror nog att tjejerna klarar sig lika bra utan mig och allt skvaller hoppas jag få höra på måndag iallafall. Saknar er och sjöng för mig med.

Måste säga en sak, gissa om JAG BLEV CHOCKAD när det plingade på dörren och där stod söta My. Min hjärna fattade inte riktigt vem det var och jag höll på säga "du har kommit fel" och skulle stänga dörren. Tack gode gud att min hjärna hann tänka till och förstå vem det faktiskt var som stod utanför min dörr. Jag blev uppriktigt jätte glad. Även om hon var här en snabbis så hoppas jag innerligt att vi kan hålla kontakten. Me like My. Tänk att lilla underbara G fyller 4 imorgon, helt otroligt vad tiden går. Om ni är nyfikna på vem hon är så kolla in hennes blogg.

Jag är bara så lycklig just nu.

En kvinna gick i skogen när hon plötsligt snubblade över en oljelampa. Och när hon gned den så kom naturligtvis en ande fram.  

'Får jag tre önskningar nu?', frågade hon.
'Nej, svarade anden. På grund av de dåliga tiderna och devalvering och global konkurrens och sån skit så får man endast EN önskning nuförtiden. Nå, vad ska det vara?'
'I så fall vill jag ha fred i mellanöstern, sa kvinnan och halade fram en karta. Ser du kartan här? Jag vill att de här länderna ska sluta slåss med varandra.'  

Anden kastade ett öga på kartan och utbrast:  

'Men jösses, damen! De där länderna har ju fajtats i tusentals år! Tror inte att det går att göra något åt det. Jag är bra, men inte SÅ bra! Önska nåt annat.'  

Kvinnan tänkte en stund och sa sedan:  

'Jag har aldrig lyckats träffa rätt man. En omtänksam och älskande man, som är hänsynsfull, kan laga mat och som står för hälften av hushållsarbetet, som är trogen och en bra älskare och inte tittar på sport hela tiden. Kort sagt, en idealisk livskamrat.'  

Anden var tyst en stund och suckade sedan.  

'Få se den där jävla kartan igen.......'  

Vaknade totalt utvilad, det var skönt och ligga och dra sig i sängen. Kanske tyckte Y att jag skulle kliva upp för han frågade om han fick koka kaffe till mig.
Lite osäker frågade han mig...
"Ska det vara 4 koppar vatten?" Ja
"Ska det vara varmt eller kallt vatten?" Kallt
"Ska det vara 4 ritch-ritch?" 4 ritch-ritch
Jag klev upp och jag vet inte hur han lyckades men det blev en överfull kanna med kaffe och hela flitret var fullt med kaffe och det smakade GUDOMLIGT. Min älskade pojk har blivit stor, jag älskar dig massor.


Den goda tandfén hade varit och lämnat pengar till Y och nu är han överlycklig för nu kan han själva betala inträde nu när vi ska åka till Dalsjöforshallen om en liten stund.
 

Mike måste verkligen ha ett brinnande intresse för jakt, för vem skulle frivilligt gå upp i ottan och sen smyga i skogen i spöregn? Varje helg enda fram till mars, då brinner man för sin hobby. Ja, hellre vill jag se han springades i skogen på morgonen än springades på krogen på nätterna, faktiskt. Älskar dig så mycket.

Jag är TRÖTT, omänskligt trött. Hur mycket jag än sover är jag fortfarande trött. Det måste vara årstiden.
Jag tror att jag måste ha varit en björn i tidigare liv, för visst går dem i ide och ligger där och sover fram till våren? Björnar är snygga men farliga djur och smarta, ja jag måste ha varit en Björn i tidigare liv, för jag är snygg och skit farlig och sjukt smart. he he.  Morsan Baloo liksom


Idag är det fredag iallafall och det känns skönt fast att jag jobbar till kl. 20.15.

Så skön, så underbar, så rätt....


 Lite smygreklam kan jag väl få göra för mitt jobb
Ett i-lands problem, muspruttar.
Dem kan komma vid samlag, men ingen vill kännas vid dem.
Luften som blir inpumpad måste ju komma ut också.Snodd så klart...

Nämn något som gjorde dig glad igår: En arbetskollega sa att jag var lika vacker som månen
Vad gjorde du kl 08 imorse: Körde Y till skolan
Vad gjorde du för 15 min sedan: Läste nattsaga för Y
Det sista du sa högt: God natt älskar dig, sov gott
Det senaste någon sa till dig: Alltså kan himlen falla ner på riktigt?
Vad har du druckit idag: Massor av kaffe, vatten och en redbull
Vad var det senaste du åt: Äpple
Vad var det senaste du köpte: hrm host host cigg
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Regn och grått
Godaste glassmaken: Har ingen favorit
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Självklart
Sover du tungt: Som en klubbad säl
Drömmer du mardrömmar: Ja det händer
Trivs du med ditt jobb: Ja
Favoritklädsel: Svart (eller den blåa) tunnika, mörka strumpbyxor och mina svarta stövlar
Favoritlåt just nu: Du får inte med Sonja Aldén.
Vad ser du om du tittar till höger: Min bambu-pinne-prydnadsak
Vad gör dig glad just nu: Mike och mina barn
Vad ska du göra härnäst: Titta på Grey's anatomy
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Trött men lycklig.
Hur många kuddar sover du med: Två
Spelar du något instrument: Nej
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska!
Vad är viktigast för dig: Att få vara lycklig, uppskattad och älskvärd
Är du kittlig: Ja.
Snarkar du: Ja till och med när jag ligger på mage.
Stjärntecken: Tvilling och kräfta
Äckligaste insekten: har ingen insektsfobi, värre med fåglar
Stökigt eller välstädat: Mer åt välstädade hållet
Längtar du mest efter just nu: När jag får träffa D igen

Hittade några gåtor som jag tänkte dela med mig av.

1. Vad är rundare än ett hönsägg men längre än ett staket?
2. Vad är det som kan hänga på en vägg utan spikar eller krokar?
3. Vad kan man tillverka som ingen människa kan se?
4. Vem får alltid sista ordet?
5. Vad är det för likhet mellan en läkare och en brandman?1. Nystanet
2. Spindelväven
3. Ljud
4. Jag nä men det är Ekot
5. Båda tar till sprutan

Säger bara förbannade j*vla tisdag.
Allt som började så bra och slutar så här.
Jag vill avskaffa tisdagar.
Varje dag klockan 11.11 så ger Sandra 3 slängpussar till klockan och önskar sig något. Om man ska tro Sandras lilla skrock så borde det ju en lyckans dag i dag kl 11.11 den 11/11? Efter en evighetslång semester i Thailand så hoppas jag att hon kommer till jobbet idag, vi saknar dig.


Jag har också en grej jag gör. Varje gång jag ser en ambulans så nyper jag den som är brevid mig. Och då får man pengar, ju fler ambulanser man ser på en dag ju mer pengar blir det. Skrock som kommer ifrån mina gamla grannar jag hade när jag var liten.
Om ni vill ha en rolig blogg att läsa så måste ni besöka sedorikas blogg.
Allas våran egna f*tta.se (old joke from the old times).sedorikas blogg

Och micha varför har du slutat att blogga för? Saknar att läsa dina inlägg. Pussen
Underbara måndag. Min älskling kan verkligen det där med att överraska mig.
Efter jag slutade jobbet kl. 20.05 så gick jag ut kollade runt för att hitta Mikes bil.
Men hur mycket jag än kollade så såg jag inte den. Sen ringde han till mobilen.

Mike: Varför går du bara förbi?
Jag: Men hallå jag ser inte bilen.
Mike: Du står mitt framför den.
Jag: VA?!? sluta nu, jag ser inte bilen.

Sen ljustuttade en bil. Inte Mikes bil utan en annan röd bil.
Sakta jag lite osäkert mot bilen och såg sen att i bilen satt Mike och Y.

Det var en bil som Mike fixat till mig. Min alldeles egna Opel Astra halvkombi -93.
Den är röd, super fräsch ,fulltankad och bara gått 11000 mil. *Me like*
 
*lite mörka bilder, nya bilder kommer sen*
Tack min älskling, älskar dig massa med massor. puss puss puss <3
Dagen tillbringades på stadsparksbadet. Det var sjukt roligt med vågmaskinen, vattenrutchbanan och den varma bubbelpoolen. 3,5 timme bara flög iväg. Mike plockade upp oss efter sin jakt med Hermansson vid Svenljunga (Mike säger att han hade något "med i sta med 4 älgar med hunden", jaktspråk som jag inte fattar något alls av). Vi slapp iallafall åka bussen hem.

Kvällen har varit lugn, som en riktig skön söndag ska vara.

Vet inte vilket som är bäst; att Kalmar vann eller att Elfsborg kom två. Klart är det bäst att Kalmar faktiskt vann.
Snart ska jag och Y ta den dyra bussen in till stan för Mike, Jan-O och Fredrik är nere i Laholm och jagar. Dem fick 2 rådjur och 10 vildsvin på sin stor jakt.
Hemma igen...
Det var trevligt inne i stan. Vi gick och lulla runt. Fönstershoppade, åt mat och lekte i parken. Jag hade en sån tur att jag kunde åka med samma biljett hem. Ett plus för västtrafik. Såg även idag att dem har tv skärmar som visar alla buss avgångar, kanske lite för modernt för mig att fatta.
  
Nu är det tråkiga tvättstugan som kallar BLÄ
Vad är det för dag idag? Det är Fredriks födelsedag. Hurra Hurra Hurra.
Grattis min älskade lillebror Fredrik på din 25-årsdag
Jag älskar dig min bajskorv, trotts att vi verkligen hade en riktig syskon-hata-kärlek till varandra när vi bodde under samma tak i våra barndomsdagar. Tur att man växer upp och inser att man faktiskt älskar och uppskattar sina älskade syskon. Hoppas din "gubb-dag" blir precis så som du har förväntat dig. Och du... Nästa gång vi träffas då ska vi ta en racka-bajsare med en riktig håll-igång-kväll.
Ny bil på G, kanske får den nösta vecka. Det ordnar sig säkert på något sätt, annars får jag snällt ta bussen till och från jobbet till den 25:e. Fatta att de kostar 50 kr enkel resa att åka 1,2 mil. Vill ha, vill ha, vill ha min Opel Astra

Underbar dag på jobbet idag, underbara jobbarkompisar, trevliga kunder och en totalt underbart härlig chef. Det var liksom en bra och skön stämning i gruppen.

Efter att jag slutade gick jag in till stan, skönt med en lång promenad. Blev alldeles varm inombords när jag gick inne i stan. Massor av folk, affärer och mysigt mörkt. Äntligen fick jag andas in lite avgaser, känna lite stress av rusningstrafik, stötta ihop med folk. En stadsråtta som mig älskar det.

Gick ner till busstorget stod vid min hållplats och upptäckte att västtrafik har inga busstidstabeller vid sina hållplatser. Hur ska man då veta när bussen kommer/åker? Är det meningen att man bara ska veta det? Eller är busstrafiken enbart för "Infödningar" som lärt sig busstiderna sen barnsben?

När jag kom hem var middagen redan färdig, min älskling hade lagat till fläskfilé. Mike, Jan-O och Y hade hjälpt en präst att bli av med 3 feta äckliga grävlingar som hade bosatt sig vid kyrkogården under eftermiddagen.

En helt underbar fredag, älskar mitt liv just nu.
Tänk att USA fått en svart som president, hoppas han kan gör ett bra jobb för trotts allt är det inte hudfärgen som det hänger på. Det är inte mer än 40 år sedan då svarta i USA inte ens hade rösträtt. Hur många KKK sitter nu och smider planer för att få Obama på fall? Bara han inte går samma öde som Kennedy.


Det är iallafall jätte häftigt att vi får ta del av en historisk händelse, en händelse som det kommer att skrivas om i historia böckerna. Undrar vad man kommer att skriva om Clinton i böckerna? Att han blev avsugen i ovala rummet av Monika.
Fy så jag ser ut nu. Allt väller över, inga kläder sitter bra och jag blir bara fetare för var dag som går och de enda som är bra är att tuttarna blir som meloner. Min kropp beter sig som en riktig jojo (vet mitt fel). Jag sväller upp som en ballong jätte fort, stannar där ett BRA tag sen så snabb bantar jag ner mig för att sen gå upp dubbelt så mycket som jag går ner. Sån är jag, så här har jag hållt sedan tidig tonår. Jag vet ju så väl att det inte fungerar, men varför fortsätter jag?

Jag behöver någon som står där med piskan, jag behöver en alldeles egen Anna skipper.

Jag har fattat ett beslut, ett viktigt beslut. Kanske inte lika stort beslut som de som röstade i USA. Men jag har bestämt mig för att det blir ingen mera Finska kurs för mig. Läraren uppfyllde inte mina förväntningar och jag känner att jag inte lärde mig ett skit den tiden jag har varit där. Det är lite som en befrielse för själen när man fattar ett tungt beslut. Det känns så rätt. Okej, jag kastar massa pengar i sjön men å andra sidan det drabbar bara den fattige.


Nu blir det att förpassa sig till soffan. Grey´s anatomy *me like*


Jag var en häxa i mitt tidigare liv och även nu i detta liv MOOHHAAHHAAA

Alla har sina vanor eller tvångsvanor som man bara måste göra varje dag, annars känns det inte som att man har fullgjort dagen. Min "tvångsvana" är jag att jag är beroende av internet, beroende av att skriva blogg och läsa andras bloggar, gå in på communties för att kolla läget, läsa aftonbladet fast att jag lusläst den redan på jobbet bara för att jag inte ska missa något. Jag dras till datorn varje lediga stund. Jag älskar internet. Jag är helt enkelt internetberoende.

Nähä tvättstugan nästa sen de desperata hemmafruarna.

(mimmi lämna mailadr till jennie så kan jag skicka över bilderna till dig, eller skriv en kommentar med mailadr för den syns inte när kommentaren publiceras).

Efter en hård dag på jobbet, kändes det skönt att få komma hem och bara slappa. Men min Mike a la Städ Stallin hade något helt annat i tankarna.
Han måste antingen ha slagit sig hårt i huvudet på jobbet när han helt plötsligt ville att vi  skulle hjälpas åt och storstäda på en måndagkväll. Min första tanke att vi skulle få kungen på besök, men upptäckte att han bara har drabbats av städnojja *me like*

Jag fick STORA krokiga pekfingret ifrån Mike för att jag hade alldeles för många skor framme. Fick snällt ställa undan 6  av 8 par skor. Min lilla älskling.

Igår kväll var jag och Mike på bio, vi kollade på Patrik 1,5. Mysigt.

Snart åker vi till Jennie och Daniel. Där ska vi förbereda oss innan vi åker in till den stora halloween festen.
Har inte bestämt mig om jag ska vara bunny, militärbrud, marlyn monroe (hur hon nu stavade sitt namn) eller en riktig häxa. Funerar faktiskt på att bara spöka ut mig rejält för jag känner mig lite små risig idag. Tar med mig allt så får vi se hur det blir.

Ha det gott och hedra våra döda idag..

Det var riktigt trevligt igår. Bilderna talar för sig själv, eller?

   
   
  
  
  
  
   
   

TISDAG
Förväntasfulla åkte jag och Y till Småland. Färden början med att jag uppehöll flera bilister ifrån att tanka eftersom kortet krånglade. En bensträckare tog vi i Värnamo. 5 mil senare upptäckte Y att han tappat sin mobil, vi vände tillbaka och "tack gode gud" så låg mobilen kvar på parkeringen.
I Växjö babblade jag i mobilen och det var en STOR lastbil var framför oss, så vi missade avfarten till Kalmar. Vi fick ta en extra tur på ungefär 4 mil.
Det var alldeles underbart att komma till mamma och D. Älskar mammas hus, men inte hennes trädgård. Vi krattade löv, massor av jävla löv. Förstår inte hur mycket träd kan fälla så mycket löv. Vi skrattade, busade och tjoade till det.
  

ONSDAG
Ingen klocka, ingen internet, ingen TV, ingen radio gör att tidsomfattningen inte finns. Vi vaknade tidigt och bestämde oss för att fixa till i mammas trädgård. Vi lekte även på skolgården. Gungbräda är ju bara så roligt. Och Y tappade bort sin mobil någonstans på skolgården bland alla lövhögar.
På E.M. åkte vi till Kalmar tog en kaffe hos Pricken och där var även Thomas. Helt underbart att få träffa dem, synd att inte Emmelie var hemma.
Sen blev det avfärd mot Kåremo, mina (f.d) svärföräldrar. Känner mig alltid så hemma när jag kommer dit, deras dörr står alltid öppen för en kopp kaffe. Hade j*vligt svårt att hålla mig ifrån att gråta när vi skulle åka.
    
 
TORSDAG 
En riktig slappardag. Medans vi kollade på Spy kids gjorde jag hårförlängning på mamma. Y och D var ute o lekte och lyckades hitta Ys mobil. Sen började det snöa, det föll massor av snö.
Vi åkte till Fredrik och Jessica hälsade på. 
   
   
FREDAG
Lämnade D och Y till exet och själv åkte jag hem igen.