Måndag 2008-03-10

0kommentarer

Halvlek, dag 4 av 8 är avklarad på min arbetsmaraton. Jag var sjukt trött imorse, så där trött så att jag somna när skulle kissa precis efter jag stigit upp. Inget går som man själv vill när man är trött, iallafall på jobbet kändes det som hela världen är emot en fast att det egentligen inte var så. Behövde nog ha tandpetare i ögonen för att hålla mig vaken.

Har varit på Y barngympa, lite barnaskrik håller vilken människa som helst vaken och när det är 50 barn som skriker av glädjelust, så vaknade jag till och det behövdes. Y var som en liten "kung" med sitt harem. Det var han och 10 tjejer i hans grupp och malligare kille får man nog leta efter. Det ska börjas i tid, eller?

Tur att jag har en älskling som håller på med maten nu, tror jag ska gå ut till han och ge han en puss för att han står ut med mig. För en trött, hungrig och hormonstinn Ramona är nog inte lätt att ha och göra med. 


*Oj, gud ler mot mig för när jag kom ut i köket så hade Mike hittat diskborsten. Trodde jag såg i syne först, men det var faktiskt sant min älskling stod och diskade.*


 

Kommentera

Publiceras ej