Skolavslutning 2008-06-05

0kommentarer

Dagen började i god tid med en god och stillsam frukost. Sen blev finkläder på och avfärd till kyrkan, lyckades få en bra parkeringsplats i skuggan *yes*

 

Satt brevid en annan ensam mamma, tillsammans små log vi så där fånigt som mammor gör när barnen kom in i kyrkan. Kunde inte sluta skratta åt pappan som satt bakom mig, värsta papparazzi fotografen. Totalt över ambitös med sin  jättedyra digitalkamera med en zooom a´la 30 cm ropade han "heär, heär" (här på ren svenska). Han kröp till och med på golvet för att få in rätta vinkeln. Tog tyvärr inget kort på han, men han lyckades nog få några 100 kort iallafall.

  

Blev impad av den unga prästen som pratade om Gäss, inte för att han pratade om just Gäss utan att han stod där framme och predikade i shorts och utan skor. Tuff prälle.Ett högt sus av åhhhh svepte över kyrkan när barnen sjöng så fint "Den blomstertid nu kommer". Efter var det en kort samling utanför kyrkan för ett "hej då"
 
   

Därefter åkte vi till de lokala fiket och firade in sommarlovet med en "grod bakelse"    


Eftersom det var så fint väder, gick vi ner till badet. Detta tänkte nog alla föräldrar med barn för det var verkligen smockat med folk. Kvällen tillbringade vi hos Mikes släkt då en av hans kusiner hade tagit studenten och den andra gick ut 9:an. God mat och trevligt sällskap.

Kommentera

Publiceras ej