Kalmar resan

0kommentarer

Ingenting är som den allra första skolavslutningen. I en Loge på Skälby satt vi och lyssnade på en flummig rektor och när alla barnen när dem sjöng. Jag, Y,  Alex, Sandra, Pappa och Dolly var på D:s första skolavslutning. 
    
    

Vi hade tur med vädret och passade på att leka av oss lite både på skälby och skolgården
   

Hann träffa alla mina älskade släktningar. Var tvungen att ta en närbild på pappa eftersom han har ansat muschen. Dolly hade ytterligare skolavslutning att gå på. Thomas sov under en mycket ful flagga *usch* Fredrik ville först inte vara med på bild, men tillsammans med sina bilar var det inga problem. Jessica med växande magen.
   
  


Häslade på jobbet också, allt var sig likt där förutom att nästan alla har blivit rökfria. Det var ett kärt återseende med massor av kramar. Ett riktigt varmt välkommande. Nära till en liten tår när jag skulle gå.
Hann även hälsa på Ania och Janne, där var allt sig likt också. Trevligt att få dricka kaffe på altanen, snacka skit och bara vara.

Sedan blev det avfärd hem till Dalsjöfors med alla mina saker som varit i källaren hos Fredrik och Jessica. (Lämnade i och försig kvar lite mer än hälften, lillbrosan flyttar till eget snart)

Kommentera

Publiceras ej