Glad fu*king midsommar

0kommentarer

Det finns ingen mer lyckligare just nu än jag.
Sitter i Drared, lite smått rund om fötterna, ätit färsk potatis, sill och grädfilsås. En eller annan öl har slunkit ner för strupen och jag storm trivs.
Mina älskade ifrån Kalmar är här, Alle, Micha och D som jag o Y hämtade ifrån tågstationen tidigare idag. Massor av bilder har vi knäpt, men dessa kommer att laddas upp vid ett senare tillfälle.

Detta ska ni tänka på mina vänner:
Nu är det dags att börja öva på en härlig "sommar pslam"
Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor.
Då valkar bara sväller och celluliter bara gror.
Generande behåring, lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus.
De krav sommar ställer förstör vår ledighet.
Vi sätter där och gnäller, fy fan vad jag är fet.
Fast vem vill motionera när man kan sitta still.
Nä låt oss revoltera, vi tar en kaka till.
Glad midsommar

Nu är Ramona inne och kollar på något så jag tänkte ta tillfälle i akt att skriva hur mycket denna kvinna betyder för mig. Det inte alla vet är att Ramona Gunnarsson varit med om mycket i sitt liv som inte många skulle klara av utan att bli förstörd. Men jag vet, och hon är verkligen min förebild. För hur skitit ens liv än kan vara och hur dåligt någon kan må behöver inte det lysa igenom en, allmänheten behöver inte veta, man är sig själv. Det är just det Ramona är, hon är så otroligt positiv till allt, visar aldrig en sur min och är helt otrolig som vän, hon lyssnar, öppnar sig och förstår, trotts allt hon har gått igenom. Hade alla varit som henne hade världen varit ett mycket bättre ställe. Älskar verkligen henne över hela mitt hjärta, hon känner mig som den jag är och trotts åldersskillnaden har vi mycker gemensamt. Bättre vän eller kvinna hittar man ingenstans, en underbar mamma, bästa vän och ex-granne! Kunde inte varit lyckligare än vad jag är för att få fira ännu en midsommar i hennes sällskap med hennes otroligt underbara barn!

Over and Out, Michelle Micha Ragnarsson

Kommentera

Publiceras ej