WIIIIIII lyckliga jag

1kommentarer

Okej, att göra en tant som halva foten i graven lycklig för att hon lyckades fixa sitt mobila bredband utan andras hjälp gör mitt jobb så mycket mer betydelsefullt. Jag älskar mitt jobb när jag får hjälpa till, när jag får ge kunderna det där lilla extra, älskar TELE2 och framför allt jag älskar min chef Momi. Finns ingen bättre än du (förutom du Iffe, dig håller jag varmt om hjärtat fortfarande).

Jag och Micha tog med Y och hans kompis till stranden, barnen badade och medans jag och Micha fick ha våran deep girl snack. Jag älskar Micha så mycket, nästan så det gör ont i själen. Hon må vara ung och jag gammal och det är några år mellan mellan oss, MEN ingen kommer ALDRIG kunna skilja oss åt och så är det. Hon lyssnar, jag pratar, hon pratar och jag lyssnar utan att komma med pekfingret eller ge några "Över sittar råd". Vår vänskap är sann och äkta.

Kvällen har vi tillbringat dels hos mina extremt trevliga svär föräldrar. Dem är så öppna, glada och så lätta att ha och göra med. Susanne och BusLars. Dem har bemött mig och mina barn med öppna armar och vad mer kan jag säga att jag gillar dem skarpt.

Sen åkte vi till Stefan och Micha och nu WIIII vad jag är lycklig för jag och Micha bytte mobil telefoner med varandra. Jag har numera en SonyEricsson (me like a lot) W580i, och hon fick min operatörlåsta SonyEricsson då hon numera har operatören 3. Det hadlar om att ge och ta när det gäller kärlek

Jag älskar att leva mitt liv...

1 kommentarer

Tobbe

25 Jul 2008 13:01

Hej Ramona.Gillar att läsa din blogg, det är kul när det nästan var dag kommer ett nytt inlägg, snart dags för lite nya bilder också på dej o från omgivningen ;) Ha det gott!

Kramen fr. Tobbe

Kommentera

Publiceras ej