Söndag 2008-01-20

2kommentarer

Igår tog vi en snabb vända igenom Borås, visade mamma alla sevärdigheter och blev så impad av mig själv att jag faktiskt hittade. Sjukt stolt över mig själv faktiskt. Mamma hade med sig saxen så hon fick klippa mina allt för slitna toppar. Känner mig så snygg just nu, hihi.
Barnen fick lov att gå själva till en lekplats en bit bort härifrån. För att komma dit så måste man gå på en stig i en liten skogsparti. Precis innan dem gick sa jag sedvanligt "ni får inte följa med någon osv". På vägen hem tyckte dem att de hörde en gren gå av i skogen, stackarna hade blivit så rädda att dem hade sprungit hela vägen hem. Med andan i halsen kom dem båda och sa att det kunde ha varit en barn kidnappare.
Min söte Mike fick ännu en gång stå vid spisen och laga mat, medans mamma och jag slappade i soffan. Han är ju så duktig på att laga mat och han har några rätter som är hans. Varje gång D kommer hit så "förutsätter" D att Mike ska göra sin berömda köttfärsrulle vilket han också gjorde, så gott...Saknar mamma o D så himla mycket just nu. Först åkte mamma vid elva tiden. Sen åkte jag och barnen mötte upp Alex och Sandra. Kunde inte sluta och krama min älskade D. Nu är man hemma igen, all liv och rörelse har förvandlas till ett tyst eko.
Saknar massor.....

2 kommentarer

Anonym

20 Jan 2008 19:39

Saknar tebax............... snyft.....

Anonym

20 Jan 2008 19:40

Saknar tebax............... snyft.....

Kommentera

Publiceras ej