Skottdagen..... Ska man fira till sin älskling??? Eller låta bli???
Blir det ett nej så måste han ju köpa det jag vill ha... Hmmm....
 Nääää.....Vilket tur att jag inte är någon materialist och jag är nog gammal modig av mig i den bemärkelsen för jag skulle aldrig fria till någon, det är ju faktiskt mannens uppgift.
Tur att jag är född till kvinna,  skulle aldrig klara av den förmjukelsen av att få ett nej...

Har jobbat tills nu och haft det SÅ ROLIGT på jobbet. Skrattat så mycket  så jag har ont i både magen och mina tjocka kinder. Härligt folk me like a lot.....

Säger bara Tusen Tack för facebook....
 Varför???
Jo för att jag har fått kontakt med en kär gammal vän från barndomen. Vi delade de STORA intresset av NKOTB. 
Vi var som siamestvillingar, hon och jag mot världen.

Älskar världen idag....


LOVE till er alla.
Aldrig mer, säger bara ALDRIG mer....Eller jo kanske....

Många av tjejer har massor av skor som man har köpt men inte använder så ofta. Gillar man fynda på rean som jag så har man fler par skor som ligger i garderober. 
Så  imorse så tänkte jag "hm, undrar om jag ska dem skorna idag istället??" Ett par svarta ankelpumps...
Sagt och gjort, jag tog på mig dem.
DET SKULLE JAG ALDRIG HA GJORT.
Efter fem minuter så mindes jag varför jag inte har använt mer än två tillfällen och det var på julfester. Det vill säga förfriskad med alkohol i kroppen och då kan man uthärda det mesta...
Har haft så fruktansvärt ont i fötterna hela lååååånga dagen. Det har känt som om jag gått på nålar,som en pina ifrån helvetets stora gap.
Drog en djup suck när jag kom hem ikväll när fick ta av mig skorna och fick massera mina stackars fötter för att i nästa sekund tänka "Äsch, det var inte så farligt, jag behöver bara gå in dem för dem är ju bara SÅ snygga"


*har likadana fast svarta*
Solen har tittat fram nu efter den fin fina stormen som drog igenom här igår. Jag ÄLSKAR solen, varje liten cell i kroppen spritter av glädje yra så fort lite värme och sol kommer.


Full fart för att få tag i bollen som vinden tog....Min älskade bil, min lilla foooord mondeo, min härligt gröna lilla Bettan...
Hon som var min allra bästa färdkompis i somras, höstas och även nu i vinter.
Hon har drabbats av någon form av livskris. Försöker liva upp henne, men hon vill inte mera.
Hon håller på att ge upp helt, hon har tappat gnistan att vilja leva längre.
Tror hon behöver någon form av extreme makeover för att få tillbaka livsgnistan.
Kanske blir det en begravning för hennes del och bussen för min del....*har en likadan bil som denna, samma färg, form och modell*
Det blev VAB för min del idag, så kan det bli ibland när man är förälder.
Har bara haft en massa bus med barnen, allt ifrån att bygga koja, brottas, spela bowling, spela nitendo wii och massa bubblande skratt. Älskar mina barn, mitt hjärta tillhör dem.

Vill man så kan man, frågan lyder ju dock *vad vill du egentligen?*
Nästan en HEL månad utan data och internet hemma får mig att inse hur beroende av min blogg jag är och alla bloggar som jag följt slaviskt. På jobbet kommer man inte ens i närheten av sådana sidor, det är knappt man vågar sig in på aftonbladet på rasterna. Äntligen har datorn hemma blivit lagad och nu kan jag fortsätta mitt bloggande.

Som ett litet barn i en STOR godis affär, känns det för mig att återigen kunna få sitta framför datorn dela med mig av alla mina knasiga tankar och funderingar.

Under den här månaden har jag blivit en grym expert på olika mobil telefon modeller, simkort, 2G, 3G, turbo 3G, mobilt bredband, migrering, konventering, portering, abonnemang, roaming, abonnemangs byte, påminnelse stängning, fakturafrågor, jooops listan kan göra så lång. Dagtid, kvällar och helger omrörda i en hälig smet är mina fin fina *ironi* arbetstider.
Jag är trotts allt en 7-4 tjej, kvinna eller kärring alla har vi olika namn på mig beror bara på vem man frågar :-).

En annan tanke som har slagit mig är följande: Min vänkrets har exploderat i en baby-boom. Nu ska väldigt många ha barn, tror det blir en ny bebis varje månad.