Ny dag

0kommentarer

Efter en dålig sömn inatt var det upp i ottan och sen iväg till jobbet. Jag blev glatt överraskad för jag har fått lite andra arbets uppgifter. Uppgiften är spännande och jag älskar utmaningen.

Nu ikväll har vi kollat på ett nytt hus, jag blev så tänd på huset. Tror nog det är mitt WOW hus. Vi får ser hur det slutar, det gäller att skynda långsamt. Fast jag kan erkänna att jag är lika otålig som ett litet barn på julafton.

Inte långt kvar till julafton, den där julkänslan jag hade vid första advent då jag "juldona" här hemma, den är som bortblåst. Ingen julstämning alls, trots hemmagjord julgodis och julpyssel. Vart tog julstämningen vägen? Försvann den när snön försvann? Jag som inte ens gillar snö? Fast hellre snö än glashala isvägar.

tal om något helt annat. En sak som gör att man vet att man är gammal är när man faktiskt kom ihåg hur häftigt de första uppringda modemet var, när icq var som dagens msn och chatten på aftonbladet var "innestället" att hänga på. Jag var med när internet föddes och börja växa in i allas vår vardag, är man gammal då?

Ok, jag ordbajsar lite.

Kommentera

Publiceras ej