Sur

0kommentarer

När Mike sätter den sidan till är han helt omöjlig att göra med.

Ta ikväll exempel, Mike letar efter en skruvmejsel frågar mig var hans gamla kaffeburk är. Jag svarar honom att den står bakom alla DVD filmerna för att den förstör helhetsintrycket när man kommer in i vardagsrummet. För mig betyder helhetsintrycket väldigt mycket. Han bli arg, säger att hans saker ska stå framme för att han kan behöva dem "jada,jada,jada i mina öron".
Sen hittar han en handsfree, frågar mig vad det var. Efter närmare titt informerar jag han att det var en LG handsfree och jag inte visste vems den är då jag inte känner någon som har en LG mobil. Då anklagar han mig för att jag tror att han har haft kvinnobesök här hemma. VA?!?! var han nu fick det ifrån? Hade inte ens yttrat mig om det. Jag försökte säga att det lika gärna kunde har varit någon av alla 20 personer som var hemma hos oss den helgen vi fiskade kräftor. Men han ville inte lyssna på det örat och sen kallar han mig käftig. HA! Den jä-la handsfree kan lika gärna ha kommit från mina flyttlådor eftersom mitt ex var en som samlade på allt och denna dumma handsfreen kunde ha varit en av de sakerna som råkat hamna i mitt ägo.  Gjorde inget annat än säga ett mycket fult ord till han (de manliga könsorganet plus huvud) varvid han satte näsan i vädret slet ut DVD och gick in sovrummet med den och hundarna. HOOO....

Jag blev så fruktansvärt arg.

Ok att jag "gömde" hans kaffeburk, men han bytte faktiskt ut vårt vardagsrumsbord utan att fråga mig.
Ok, känns så mycket bättre nu när jag fått skriva av mig lite, nu ska jag lägga mig brevid honom, krama om honom och säga att kaffeburken får stå framme synligt. Efter bråk kommer barnbidrag eller hur var de man sa när man var liten?

God natt och sov gott

Kommentera

Publiceras ej