Onsdag 2007-09-26

1kommentarer

Morgon

Chockad över att jag vaknade av mig själv imorse, detta brukar inte inträffa mig.
Kände mig som en pigg pensionär som går upp ottan. Helt galet.
Hann ju med hur mycket som helst till och med och ta mig en kopp kaffe hemma.


Kväll
Lite stress kan vara bra för då mår jag som bäst. Gillar att ha "full-rulle".
Plockade upp barnen och sen Micha, vi åkte och shoppade både mat och kläder
*Tack för hjälpen gumman*
Stressa hem, gjorde mat isterband med stuvad potatis. Det är ju bara såååå gott.
Killkompis + kompis dök upp lite snabbt *trevligt* och kort därefter kom Emmelie och Prick. Snabbis prat på balkongen med kaffe och cancerpinne.
Sen blev det träna, träna och träna för mig och Emmelie. Snacka om att man har spagetti ben nu, men jag klagar inte.
Nej nej istället så jag dunkar mig själv på axeln och säger "bra Mona, go girl".
Kort och gott en mycket bra onsdag för mig
Puss och hej

1 kommentarer

Anonym

27 Sep 2007 03:40

mmm.... e ju bara så glad för din skull min älskade dotter men kan ju sakna lite av din tid o sympati för just din pensionärs morsa... men men som sagt, du har ditt liv o leva.. unnar dig allt gott..
love you... men saknar min tös som hade tid för sin morsa... men den tiden e förbi nu o de måste jag lära mig o leva med.. svårt men de måste gå..
älskar dig o dina boys så de gör ont i min kropp.. hoppas bara du kan förstå det.. tro på de.. men så är de iaf.. svårt att känna, veta att du har klippt navelsträngen helt nu o inte behöver mig längre.. du har hittat nya strängar o de e jag glad över även om jag har svårt att acceptera de inom mig.. att jag inte längre behövs o e viktig i ditt liv, att jag inte får dela din vardag längre, höra alla hemlisar, nåt,
men jag måste ju.. vill bara att du ska veta att jag kommer alltid att finnas här för dig, oavsett milen o länder emellan oss, saknar våra samtal om allt o inget.. men glad över att du har hittat andra att prata allt me.. du e stark min tös o så duktig o en enormt bra mamma.. för de vidare till boysen.. älskar dig massor.. o saknar... även om mitt hjärta gråter efter längtan o saknad så är jag lycklig över att du är lycklig o mår bra, bättre än bäst.. önskar dig allt gott o lite till i livet..
love....

Kommentera

Publiceras ej