Modershjärta

0kommentarer

Mitt modershjärta gråter... Gråter massor...
Oj, vad tungt det blev nu, för jag måste vara osjälviskt och tänka på det som blir bäst i slutändan. Måste vara stark och se framåt. Måste försöka förstå, måste verkligen försöka förstå... Men oj vad tungt... Kan inte sluta gråta...
Just nu känner jag mig så ensam, som ett litet barn som sitter i ett hörn. En sån smärta, en så obeskrivlig smärta som inte kan beskrivas med ord. Jag kan inte det i allafall. Vet att tårar inte hjälper, men jag kan inte hindra dem att komma. Strömmar ner för kinden och det enda som klingar i huvudet är "Vad har jag gjort för fel?". Det klumpar sig halsen, känner mig spyfärdig och alldeles förvirrad. Har en sån smärta som river sönder mitt inre.

Vet att jag måste backa ett steg tillbaka och tillåta mitt älskade barn att få det han önskar. Trotts min egna smärta inombords, så är det hans lycka som är viktigast.
Kärleken till mina barn kan ingen ta ifrån mig, den kommer alltid att finnas där och så länge mina barn vet om det och känner det så har jag lyckas utföra nått vettigt med mitt liv.

*Allt för min barn*

Tack för att du fanns där för mig ikväll, behövde verkligen höra dem orden du sa. Tack för att du är min axel jag får gråta ut på. För oavsett hur stark jag än vill vara så brister det ibland och jag är dig evigt tacksam att du finns i mitt liv.


 

Kommentera

Publiceras ej