Måndag 2007-09-03

0kommentarer

Åhhhh, jag gråter floder. Trodde inte att jag hade så stark beroende av min mobil.
Inatt klockan 3 så dooooog hon. Fast bara några timmar innan lyckades jag få iväg ett sms som var 9 sms långt, slå det om ni kan. Min höger tumme är i toppform.
Känns som om jag har svikit min älskade röda mobil Sonyericson K610i. Bara för att hon är låst till 3 och jag får inte låsa upp henne förrän om ett halvår. Nu är jag här helt utan mobil. Har ingen kontakt med omvärlden och jag känner mig så naken, så ensam.
Det är SÅÅÅÅ synd om mig.

Jag har/hade mobilen till allt. Hon var min väckarklocka, hon var min vanliga klocka, hon var min kalender, hon var min miniräknare, hon var min musikspelare, hon var min sms-älskling, hon var min samtals-gudinna . Nu är hon bara död och jag har dödat henne.
Måste tyvärr svika henne, i allafall för 6 månader framåt. Jag tvingas jaga efter en ny mobil. Skulle till och med ta en mobil ifrån stenålder, bara den har den viktigaste funktionen : Ringa/Ta emot samtal, skicka/ ta emot sms och ha en klocka då skulle jag bli själa glad igen.

*undrar om jag behöver gå i terapi för mitt starka beroende?* Hihi,Nu ikväll har jag fått låna en "stenålders mobil" Tack snälla du för att du hjälpte mig. Min räddare i nöden. Är så glad nu. För nu har jag kontakt med omvärlden igen. I´m back again.

Kommentera

Publiceras ej