Helgen 2007-09-07 till 2007-09-09

0kommentarer

FREDAG 2007-09-07
Barnledig i helgen. Alldeles tomt och tyst var det hemma, kändes jätte konstigt och jobbigt. Ringde ner Micha, tur att hon kom. Vi var över hos Emmelie en snabbis och sedan gick tjejligan hem till mig. Även Richard,Tony och Tull kom hit. Sen blev det Balkan, turknötter, chilimajs, öl och massor av skratt i väntan på att älsklingen o Zita skulle komma. Därefter gick hela gänget över till Emmelie och Richard för att spela Nitendo Wii. SÅ ROLIGT. Träningsvärk är bara förnamnet vad man får av det spelet. Vi förenade nytta med nöje. Rekomendrar det varmt.

LÖRDAG 2007-09-08
Jag, Mike och Zita åkte hem till pappa och Dolly. Fredrik, Jessica och lilltjejen var där också. Vi hade mycket trevlig, det måste vi göra om. Några djupa samtal blev det också. Vissa detaljer i vårt långa samtal gjorde mig överraskad och lycklig ;-).

SÖNDAG 2007-09-09
Är inte van att bara "slappa" för de senaste söndagarna har jag suttit i en bil på väg hem. Blev lite ledsen i ögat när älsklingen åkte hem idag (med alla sina cementrör). Kommer att sakna "Nån jävla måtta får det vara" men vet att jag kommer att få höra "Ja, Nä, Men du" ofta eftersom nu är det tfn terror som gäller. Tur att du inte är stin nu när du åker hem iaf :-) Självklart är The bandit våran. *saknar*


Kommentera

Publiceras ej