Torsdag 2007-10-25

0kommentarer

MORGON
Var något piggare idag när jag klev upp, kolla ut och såg värsta London dimman ute, trodde först det var sån där äckel snö på backen. Kallt var det också, nästan så att pingviner kunde bosätta sig i näsan. Brrr.
Har lite olika planer för min barnlediga helg, har väl inte bestämt mig ännu för vilket av alternativen det blir. Tänker ju inte sitta hemma och ruttna bort i allafall.

Nalle Puh- En mycket klok björn med bra citat:

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.


Hur underbart det skulle vara att ha en Riktig Hjärna, som kunde tala om saker och ting för en.


Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting


För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket.
EFTERMIDDAG
Får så otroligt fina sms av min älskade söt. Blir alldeles varm inombords när jag läser dem. Jag är den lyckligaste kvinna som går i ett par skor. Han överöser mig med massor av kärlek
*me like*

KVÄLL
Plockade upp ex:et, hämtade Y, fika på D skola. Vi åkte sen till IKEA, köpte hylla till badrummet, åkte hem och lämande av sakerna, ex:et tog hamstern, vi åkte till han, tog en fika, åkte hem tog vändan förbi McDonken. Grannen kom över vi fikade, packa barnens grejer, fixa med D halloween kläder, betalat räkningar och telefonen har gått varm. Precis sådana här dagar ÄLSKAR jag, måste hålla igång hela tiden, då mår jag som bäst.
Älskar min söt <3 *Och tack mamma för att jag fick chansen att älska min söt.Utan dig hade vi  aldrig träffats**


Kommentera

Publiceras ej