Tisdag 2007-10-16

0kommentarer

MORGON
Jag har ett sånt underbart liv, skulle inte vilja byta ut det mot allt guld i världen. Imorse var det jag som fick agera väckarklocka åt min underbara söt, kändes skönt att faktiskt vakna i tid idag.
Min "hata-tisdag-syndrom" lyser med sin frånvaro.
Y försökte med "mamma-jag-har-ont-i-magen" men i själva verket var det bara "mamma-jag-så-trött-vill-inte-kliva-upp" Efter lite gull-gull-fjäsk-puss-puss så blev det "mamma-jag-har-inte-ont-i-magen-nu-åker-vi-till-dagis"

Jag har världens bästa stöd ifrån min älskling. Han hjälper till med allt det praktiska innan flytten, sånt är jag van att göra på egen hand. Det har alltid varit jag som har varit spindeln i nätet, den som hållit i alla trådarna och nu är vi två tillsammans som håller i dem. Nu är allt uppsagt i kalmar som ex. jobbet, lägenheten, alla abonnemang och barnomsorg. Ett steg närmre Borås.

EFTERMIDDAG/ KVÄLL
Gått i väntans tider hela eftermiddagen. Fick tid i Trekanten för däckbyte på Europe-Import och dem har kundservice som heter duga. Höll på att skita på mig rejält, ett av däcken gick sönder och det small så hela Trekanten skakade, tyckte jag iaf. Fy f*n va jag hoppa högt, nästan världsrekord. Detta kostade mig hela 120 riksdaler. Där blåser man inga brudar på pengar.
Nu blir det TV-kväll....
*Tack A för hjälpen*

Kommentera

Publiceras ej