Tisdag 2007-10-02

1kommentarer

MORGON
Hjälp mer död än levande idag. Låg hela natten lång och läste mina gamla dagböcker. Stundvis vred jag mig i sängen av skratt, andra tillfällen kom tårar.
*snälla ge upp, du börjar skrämma mig nu*

Dagens horoskop för mig som är mitt emellan två stjärntecken (tvillingarna och kräftan). Vet inte men just idag, fast att det är den beryktade tisdagen så stämmer det in idag. Eller det kanske beror på att jag vill att det ska stämma.
*Tisdagen handlar om energi. Du har ett överflöd av sagda vara, så du trivs bäst med många järn i elden. En bra dag för kreativa idéer, särskilt om du skapar idéer och resonemang tillsammans med andra. Trevligt.*

EFTERMIDDAG
Aldrig trodde jag att du kunde ha så rätt, när jag själv inte visste. Efter lunchen idag blev det en rejäl glädje chock för mig. Säger bara 2 stycken inom loppet av 15 minuter. Eftertraktad ute på marknaden. Säger bara HELT GALET.

KVÄLL
Nu går hjärnkontoret på högvarv. Nästan så att man kan tro att det snurrar alldeles för fort där inne. Nu är det verkligen virr-varr. OJ, vad mitt horoskop verkligen passade in just idag.
Så skönt och få prata med min store pojk idag och han har nog bestämt sig nu.  Han skrev också på msn "mamma ja elskardj." Då kom tårarna, oj oj oj. *tungt*  Vi spelade röj-flagg via msn medans vi pratade i tfn. Han är ju bara så go. *äskar dig massor oavsett vad*

1 kommentarer

Patricia Klinteberg

02 Oct 2007 07:56

Godmorgon! Hoppas du får en bra dag! ^^

Kommentera

Publiceras ej